IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
585
1.6.25 23:31

@Detatkocislodve ahoj, nevím, co si četla nebo ne. Každopádně u mě 8. den po Ket duch, 12. den pozitivní a teď čekám na ultrazvuk do příštího úterý.

Jinak holky, k té podrážděnosti se přidávám. Všeobecně jsem člověk typ splachovací, ale teď teda fakt jedu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.6.25 06:29

Moc dek. to je dobrý napad :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.6.25 06:31
@Jane486 píše: Více

dek. právě.. nemyslet na to úplně nejde:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.6.25 06:32
@Elza0096 píše: Více

to je skvělý nápad. děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.6.25 07:30

A ještě taková praktická vec…vaginální cipky progesteron, tak v den transferu.. se normálně ráno zavadi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
2.6.25 07:46

@patricie.nn ano. Pořád se musí zavádět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.6.25 07:49

Mockrát dekuji. já už uvažuji nad blbostmi. třeba jestli to nebude nějak vadit ten krém při zavádění a tak :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
2.6.25 07:59

@patricie.nn ahojky, taky jsem se u pevniho ET bala a volala jsem do centra. Sestřička řekla, ze mam zavádět a kdyby to vadilo paní doktorce, tak si to vyčisti. :palec: Drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.6.25 08:02
@Cactus píše: Více

to mě nenapadlo s tím vyčištěním.. :oops: dek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
2.6.25 08:07
@Detatkocislodve píše: Více

Ahojky, v mém centru je testování na nás a samozřejmě jsem to nevydržela a krásné dvě čárky po KET. Zítra mě čeká krev v centru, nemůžu se dočkat ;). Jinak 7 let nekouřím normani cigarety a byla jsem na akci, kde všichni kouřili a mne se z toho dělalo strašně zle, ale zároveň jsem cítila, že bych vytáhla snad krabku. :D Ted nekouřím cca měsíc a do té doby jsem byla v pohodě. Je tu naka kuřačka? Jak to zvládáš? :kytka:
Jinak jak holky píšou, ze jsou podrážděné, ja to mam přesně naopak. Jsem beránek a stále unavena. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
2.6.25 08:23
@patricie.nn píše: Více

Ahojky, progesteron (Amelgen, Utrogestan, Progesteron besins) zavádíš normálně jak máš, doktorka si tak jako tak vždy prostor vyčistí, než jde zavádět embryo a po zavedení dostaneš od nich čípek, toho co zrovna mají…

Jinak u mě vyšel právě první transfer z toho mame 3letou holčičku, od té doby 4× transfer nic a 3× prirozene taky nic…

Drzim palce 🍀 🙏🏼 ❤️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.25 08:37

@patricie.nn Myslela jsem na totéž a zaváděla radši nějakou dobu před transferem nebo hned po něm. Nikdy to nevadilo.

• Citovat
  • Upravit
64
2.6.25 08:37
@Lucinta píše: Více

dek. za info. Clovek uz je v mensim stresu a takove zakladni veci.. nenapadly me a nejak se mi vyplo uvazovani… :lol: Užasné, že to poprvé vyšlo, hodně štěstí pri dalsim, aby jsi dlouho nečekala a další se brzy povedl :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
2.6.25 08:39

@Lucinta asi je to všude jiný. Já například na klinice v Olomouci žádný čípek po transferu nedostala. Také jsem poté neležela já pokoji. Tohle jsou záležitosti, které nejsou všude stejné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.6.25 08:42
@Soncak píše: Více

A jaká klinika to byla? ivf clinik Olomouc? nebo jiná? A který rok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.