Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Detatkocislodve ahoj, nevím, co si četla nebo ne. Každopádně u mě 8. den po Ket duch, 12. den pozitivní a teď čekám na ultrazvuk do příštího úterý.
Jinak holky, k té podrážděnosti se přidávám. Všeobecně jsem člověk typ splachovací, ale teď teda fakt jedu 😁
@Jane486 píše: Více
dek. právě.. nemyslet na to úplně nejde:))
A ještě taková praktická vec…vaginální cipky progesteron, tak v den transferu.. se normálně ráno zavadi?
Mockrát dekuji. já už uvažuji nad blbostmi. třeba jestli to nebude nějak vadit ten krém při zavádění a tak ![]()
@patricie.nn ahojky, taky jsem se u pevniho ET bala a volala jsem do centra. Sestřička řekla, ze mam zavádět a kdyby to vadilo paní doktorce, tak si to vyčisti.
Drzim palce ![]()
@Detatkocislodve píše: Více
Ahojky, v mém centru je testování na nás a samozřejmě jsem to nevydržela a krásné dvě čárky po KET. Zítra mě čeká krev v centru, nemůžu se dočkat
. Jinak 7 let nekouřím normani cigarety a byla jsem na akci, kde všichni kouřili a mne se z toho dělalo strašně zle, ale zároveň jsem cítila, že bych vytáhla snad krabku.
Ted nekouřím cca měsíc a do té doby jsem byla v pohodě. Je tu naka kuřačka? Jak to zvládáš? ![]()
Jinak jak holky píšou, ze jsou podrážděné, ja to mam přesně naopak. Jsem beránek a stále unavena. ![]()
@patricie.nn píše: Více
Ahojky, progesteron (Amelgen, Utrogestan, Progesteron besins) zavádíš normálně jak máš, doktorka si tak jako tak vždy prostor vyčistí, než jde zavádět embryo a po zavedení dostaneš od nich čípek, toho co zrovna mají…
Jinak u mě vyšel právě první transfer z toho mame 3letou holčičku, od té doby 4× transfer nic a 3× prirozene taky nic…
Drzim palce 🍀 🙏🏼 ❤️.
@patricie.nn Myslela jsem na totéž a zaváděla radši nějakou dobu před transferem nebo hned po něm. Nikdy to nevadilo.
@Lucinta píše: Více
dek. za info. Clovek uz je v mensim stresu a takove zakladni veci.. nenapadly me a nejak se mi vyplo uvazovani…
Užasné, že to poprvé vyšlo, hodně štěstí pri dalsim, aby jsi dlouho nečekala a další se brzy povedl ![]()
@Lucinta asi je to všude jiný. Já například na klinice v Olomouci žádný čípek po transferu nedostala. Také jsem poté neležela já pokoji. Tohle jsou záležitosti, které nejsou všude stejné…
@Soncak píše: Více
A jaká klinika to byla? ivf clinik Olomouc? nebo jiná? A který rok?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.