IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1150
3.6.25 19:52

@Holly_polly jooo, šíleně to svědilo. Začala jsem pak zavádět rektalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.25 19:56

@Holly_polly
Ja to měla stejně. Pak jsem zavadela do zadku. A ted jsem začala rovnou zavádět do zadku. Je to lepsi, nic nevytéká a nic nesvědí.

• Citovat
  • Upravit
176
3.6.25 20:17
@Anonymní píše: Více

Fakt jo? Mě právě zajímalo jestli byl na tom někdo podobně :lol: vadí mi jak jsem z toho zaplácaná, ani nevím že se to smí zavádět do zadku, Dr mi nedala na výběr 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.25 20:35

@Holly_polly
Tak tam zavolej a zeptej se :oops: js jedine tam, nemohu zavádět čípky vaginálně, jinak mam hned svědění :nevim:

• Citovat
  • Upravit
217
3.6.25 20:57

@Jane486 Snad to není nic vážného 🙏 Štěstí, že už tu genetiku dneska nabízejí.
Taky jsme nechávali geneticky testovat kvůli mé mutaci genu.

Tak to zní jako super dovolená, užijte si to a vraťte se ve zdraví zpátky domů ✈️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
3.6.25 21:06

@Holly_polly automaticky to neřeknou. Nepíše se tato varianta ani v příbalovým letáku. Možné to ale je - zavádět rektalne. Je to opravdu o pohodlnější, protože při ket byla ta mykoza dost protivná :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
3.6.25 21:11

@Soncak dekuju moc za radu, pokud bude svědění pokračovat, zvolím tu druhou variantu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
3.6.25 21:15

@Holly_polly já už teď budu rovnou tam zavádět. Právě poprvé jsem čekala a ono to bylo jen horší :roll: blbý je, že si člověk nemůže ani nic moc namazat… Jediné, co mi dovolili, byla mast Fungicidin a to jen, když to bylo hodně protivný.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
3.6.25 21:18

@Detatkocislodve bohužel je a má to syn 😔 nevědělo se to, ale to nechci úplně rozebírat… moc děkuji, vám ať se taky daří, co nejlépe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ginab
4.6.25 11:19

6.den po KET

Ahoj holky! Tak jsem dnes zkusila znovu, nedalo mi to a čárka je určitě výraznější, ale po zaschnutí cca po hodině skoro neviditelná jako u předešlého testu ze včera. Tak vám nevím :,( :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
306
4.6.25 11:21
@Ginab píše: Více

Vypadá to dobře, počkej za 2 dny s dalším testem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.25 11:23

Ještě je brzy. Ja měla jako ty, a více viditelná byla až 8. dnů po KET. Testuj obden.

• Citovat
  • Upravit
90
4.6.25 14:27

Něco tam je. :) Ono záleží i na tom jak moc byla moč naředěná… Zkus za dva dny znovu a uvidíš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
4.6.25 14:40

Dneska mi přišly výsledky z krve a mám HCG 17773 (5+6DT). Tak je to snad na dobré cestě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
4.6.25 14:42

@Levandule_H wau to je nádherná zpráva :srdce:  :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.