IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.6.25 10:31

@ubululu Já hned po ní dostala decapeptyl kvůli zjištěné endometrióze, takže všechno bylo jinak a cyklus se zastavil. Byla jsem na laparoskopii plus hysteroskopii. Cítila jsem se pár dní nic moc, ale to spíš kvůli té laparoskopii. Držím Ti moc palce, ať se rychle zotavíš a vše jde hladce. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1113
2.6.25 10:35
@ubululu píše: Více

MS prisla o dva dny driv, nedostala jsem nic a nenasli taky nic ani na biopsii :)
Drzim palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.6.25 10:42

@Cactus Ja jsem dnes 7 dni po ET, moje vubec první IVF, takze čekám a čekám 😄 copak ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
2.6.25 10:56
@Detatkocislodve píše: Více

Ahoj, myslela jsem na tebe, jak se ti asi daří. :) Snad už to bude jen a jen dobré. :) Já jsem teď na úplném začátku 5+4. Zítra jdu na krev a příští středu nás čeká první ultrazvuk. Těším se, ale taky se bojím, aby vše bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
2.6.25 10:57
@Anonymní píše: Více

Takže jste začali rovnou stimulovat na ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.25 11:06

@ubululu Ne, ono to bylo o dost komplikovanější a do CARu jsem se dostala až o půl roku později. Tehdy jsem netušila, co je endometrióza zač a věřila doktorce, že po dvou měsících decapeptylu je problém vyřešen. Takže zase sledovala ovulaci a dala nízké davky stimulantů na její podporu. A výsledkem byla obrovská endocysta na vaječníku, operace a ztráta jeho funkčnosti. Při žádném z IVF nikdy nevyprodukoval použitelné vajíčko. Operaci a další kroky už jsem řešila u jiného lékaře a následně pak v IVF centru. Prvního KETu jsem se dočkala až rok po hysteroskopii… A byl úspěšný, dítě už chodí do školy. Ale nemusí to být vždycky tak složité a na dlouhé lokte… Tohle bylo opravdu náročné období.

• Citovat
  • Upravit
217
2.6.25 11:30

Tak to chápu, když už máš doma dvě ratolesti.
Uvidis, co ti řekne lékař, jestli tě nechá doma na PN. Určitě by ses cítila líp. 🙏
Dávej na sebe pozor 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
2.6.25 11:40

@Detatkocislodve tak pěkně odpočívej, taky jsem v tehu prvnim musela dva měsíce ke konci ležet a sice je to vopruz, ale co bychom pro ty malé neudělali 😇 at je vše v pořádku 🍀 ✊🏻 :srdce:

Příspěvek upraven 02.06.25 v 11:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
2.6.25 11:42

@ubululu byla jsem na hystero v půlce cyklu a MS přišla asi o 4 dny dříve… jinak jsem nic nedostala a vše v pořádku i biopsie… at je vše v pořádku i u tebe :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.6.25 11:44

Holky a měly jste po KET/ET nějaké příznaky? Mi přijde ze krom únavy a nočního šíleného pocení jsem jak kdyby nic.. Bojim se delat test, začíná mě přepadávat panika, ze to nevyšlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
2.6.25 11:46

@Elza0096 po KET jsem mnohdy cítila únavu taky a lehkou nevolnost bez zvracení… ale nakonec to nedopadlo… při opravdovém těhotenství, které prosperovalo jsem prvních 10 týdnů měla jen únavu :wink: je to těžké, ale nenervuj se zbytečně navíc ;) držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.25 11:51

@Elza0096 U prvního KET jsem měla citlivá prsa, implantační krvácení a vyšlo to. Jindy jsem neměla nic a také to vyšlo. A pak jsem měla super příznaky a bylo to jen biochemko. Nechci Tě zklamat, ale podle mě se z těch příznaků s jistotou nic usoudit nedá. Držím Ti moc palce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.25 11:52

@Detatkocislodve Díky! Tobě moc přeji, ať je vše v pořádku a uz nemáš žádné komplikace. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
137
2.6.25 11:55

oooooh chudáku :hug: to mě mrzí, to jsi musela mít hrozně těžké a o bolesti ani nemluvím…
@Jane486 @ol030124 ty jo holky, no po pravdě bych byla ráda, kdyby něco našli a vyřešilo se to. Prtž mám bolesti týden před menstruací, špiním a odlučuje se mi přitom sliznice. Což doktorka řekla, že je pravděpodobně i příčina neúspěšných dvou transferů, prtž se mi to odloučilo a vzalo to i to embryo… trochu si pohrává s myšlenkou skrytého zánětu a že zaléčíme a bude vyřešeno. Tak se modlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.25 12:03

@ubululu Díky, naštěstí nás čekal šťastný konec a nějaké úspěchy. Já byla tehdy ráda, že se našlo něco reálného, přestala jsem si připadat jako blázen, který na „to moc myslí“, a proto nemůže otěhotnět. Dneska už vím, že neexistuje snad blbější rada… Akorát je ta endometrióza celoživotní diagnóza, naštěstí ji mám po 2 porodech docela uklidněnou. Takže rozumím, že bys ráda, aby se našla řešitelná příčina a ta se vyléčila. Držím palce, ať tomu tak je. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.