Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Veronisa92 mě de spíš o to že jít třeba na 14 dní to na mě budou naštvaný víc než když nepůjdu vůbec protože by zas museli předělávat směny
já mám ještě 3 ale zatím Se mi to nějak pořád nechce v hlavě vzdát nebo v srdci nevim. A ty si teď kolik?
@Srabek píše: Více
Rozumím, já bych se narovinu ( pokud to je možné) domluvila se zaměstnavatelem, že budeš za dalších 2-3 týdny podstupovat případně další zákrok a prostě, že zůstaneš na PN. Pro tebe to bude lepší s ohledem i na finance, klid a pro ně, že nebudou na 14 dní řešit jiné směny.
3 je krásný počet, též máme ještě 3 mrazáčky.
Kolik jsi dnes dní po ET? Kdy máš jít na krev?
Já jsem dnes 7+4tt ![]()
@Veronisa92 u nás se dělá 16.den test a pak se de za týden na UZ. Dnes sem 12.den .šéf to ví a dal mi u nich jakoby zatím neschopenku na dobu neurčitou s tim že když bude změna tak mam dát vědět. tam de o to aby mi ji v caru nechali. 7+4 je už super ![]()
Tyjo, tak to máte fajn
já chodím ( chodila, už jsem propuštěna ke svému gynekologovi) v Gennetu a tam 14.den krev a poté až za 3 týdny UTZ 🤦♀️ ale už mám potvrzené
i fazolka odpovídala přesně na den. Tak snad ano, pevně stále doufám, že bude vše OK a snažím se nepřipouštět opak.
13. Den jsem měla opravdu slabou čárku, zkusím najít fotku schválně
a 14. Silný už.
K PN - já myslím, že by mohli, může jim to být jedno, kord když budeš podstupovat případně další zákrok.
ale nepredbihala bych ![]()
@Veronisa92 no já si říkám bůh ví jak to bylo s dcerou tam sem testovala až ten 16.den nevím co mě to teď popadlo
a ani tam ta čárka nebyla bůh ví jak silna a I sem krvacela fakt jakože čerstvou krve každých 5 dnů pravidelně tak uvidíme no
Stačí jedno blbý nahlodání a už držíš test v ruce 😂 🤦♀️
Já třeba byla 3× těhotná ( 1.ZT v 10tt a SP, 2. Syn a teď 3.) A vždy jsem prostě nějak věděla, že si jdu dělat test a budou tam //. Třeba při snažení s leky doma, při IUI jsem si test ani nedělala a věděla jsem, že přijde MS.
A tak když jsem si teď prostě v den vynechání MS udělala test a nic tam nebylo, oplakala jsem to, protože jsem si nějak byla jistá, ale šla jsem pak test vyhodit a byla tam slaboooucka čárka, sice po limitu, ale byla.
A pak už teda začalo testovací peklo, až se trošku stydím, ale nešlo to úplně ovlivnit 😂 😂
Takže věřím, že pokud to vnitřně cítíš stále dobře, něco na tom bude ![]()
@Veronisa92 přesně uděláš jeden test a už to jede a nemůžeš si pomoct. u předchozích sem testovala až 16. Den a vůbec sem nevěděla a bylo to lepší. Třeba to tak vypadalo taky a jen sem se tím akorát vyervovala. mě paradoxně uklidňuje to spineni to sem neměla když neklap tranfer jen když sem otěhotněla zbytek je věc druhá. Já měla z prvního transferu z et ZT v 11tt ,2.byla Agatka a třetí se nechytlo vůbec a teď nový ivf a tohle
Tak vidíš, takže evidentně funguje každý 2.pokus… takže tento je osudový 👍 👍 👍
Bude to dobrý!!
![]()
@Veronisa92 no ale předposlední byl u mě před 4 rokama 😀já sem se už dusovala že už nechci ivf ani vidět a že malá bude jedinacek. nechápu že sem se letos tak zblaznila ![]()
Já mám sice za sebou teď 1.IVF a vlastně první transfer, předtím jen vždy léky a snažení doma.. Ale myslím, že ty poklady za ty velký starosti přeje stojí
a my toho vydržíme hodně přece!!!
@Veronisa92 sme spolu 21let a tak 16 let je to co sme se snažily o malou na to že ji teď bude 5 moc uspechu není no. ale 2× sem otěhotněla přirozené. No a hlavně asi na bolest zapomínáme 😃
Jo, dobře… To je hodně let 🤦♀️ 🤦♀️
Ale když se člověk zamysli, kde teď jsi a čekáš na další zázrak, tak to asi přece jen za to stojí přece 👍 👍
@Holly_polly píše: Více
Ahojky, mě když to střílelo do třísel, tak to bylo dobré 🙏🏼, ono se tam může vše roztahovat, chystat, ale to moje střílení byla Sofinka
. Držím moc palce. Vsak embryjko zavádí pod sonem, ne? To by Ti řekli, ze je tam cysta, zbytečně neplaš, bude to dobré, vše se tam chystá. Navíc strašně dloubancu atd dela i ten blby progesteron…
Drzim palce
![]()
@Lucinta píše: Více
Máš pravdu, dělali mi to pod ultrazvukem. Tak kdyby tam něco bylo, tak by mi to řekli. Mě to bolí jako při ovulaci, třeba když došlápnu prudce, nevím k čemu to přirovnat, ale je to jen na pravo plus sem tam jak říkáš dloubanec
, no nebudu to řešit jen kdyby se to zhoršovalo, podle testu mam progesteronu více než dost, tak třeba je to tím, nechci bejt za hysterickou ženu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.