Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Veronisa92 píše: Více
Nedivím se ti, taky bych ten pocit měla…
A v jaké jsi tedy fázi? Máš toto všechno už za sebou? Nebo transferujete? ![]()
Jinak děkuji… snad se nám tam něco urodí ![]()
@Wawulka píše: Více
Povedl se 1.KET, jsem v 7+5tt
snad to takhle pozitivně půjde i dál ![]()
Určitě se urodí! ![]()
@Jane486 píše: Více
Děkuju ![]()
No, já se nejvíc děsím scénáře, že nám zbyde 1 embryo, které projde všemi síty, zavede se, nepovede se to… a fertig… na další IVF hned další cyklus určitě nepůjdu ![]()
Popravdě nás IVF se všemi procedurami vyjde na 45K a ikdyž nejsme úplně nízkopříjmový, tak to prostě každý měsíc nejde ![]()
Ale abych ve výsledku nebyla nakonec ráda i za to jedno embryjko
![]()
@Veronisa92 píše: Více
Jééééžiš, to je krása! ![]()
Tak to ti moc gratuluji!
![]()
@Wawulka píše: Více
Děkuji moooc
a těším se za pár týdnů na gratulaci tobě! ![]()
Tak holky zítra jdu na krev Ale přej je jasný že přišla ms a odchází to
prý až budou výsledky tak mi zavolají o další postup
@Wawulka Ahoj, tak to jsme v tom teď spolu. Já jsem začala se stimulací ve čtvrtek a mám úplně stejné obavy jako ty. Máme v plánu ET a zbylá embrya poslat na genetiku pokud teda nějaká vůbec budou. Nejvíc se bojím, že to žádné nezvládne. Zítra jdu na první UZ kontrolu, tak jsem zvědavá, co tam po těch 6 dávkách uvidí…
@Srabek Achjooo, tak to mě moc mrzí, dej pak vědět určitě, jak to dopadlo a co bude dál
Posílám hodně sil ![]()
@Wawulka no i to jedno je šance 🍀 me zbyla nejdřív dve, ale bohužel obě dopadla jako biochemka…
sebrala jsem poslední síly a šli jsme do toho znovu a nezbylo v podstatě žádný embryo
jen jedna mozaika a ta nedopadla… to jsem byla fakt uplne na dně pak… představa dalšího IVF at už finančně nebo psychicky me uplne děsila….jinze my zeny se vzdy zvedneme a jdeme dal 💪 nevzdáváme se jen tak… moc ti ale přeji, aby tobě vyšlo první IVF a prvni KET
a nic dalšího si nemusela řešit ![]()
@Srabek to mě moc mrzí.. A kdy máš termín menstruace? Se divím, že ti i přes léky takhle dorazila
Mě vždy dorazila se strašným zpožděním a až po vysazení léků…
@Jane486 No právě že ne, vlastně mám teď začínající ovu období ![]()
@Srabek píše: Více
Achjo, moc mě to mrzí ![]()
Posílám sílu, nabrat brzo další sily a začít znova
![]()
Dej vědět, až budeš vědět něco…
@ubululu teoreticky 8. Ale já mám ms jak kdy ale spíš dyl než dřív. Podle doktorky spíš podle těch bolesti sem spíš potratila ale to se dozvíme zítra. @Veronisa92 sílu mám nebo spíš odhodlání záleží kdy mi to spíš dovolí ale moc dekuju holky za podporu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.