IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
254
9.6.25 18:01
@Srabek píše: Více

Mě říkala prostě doktorka, že kdybych měla pocit, že to nevyšlo ( negativní test, menstruace) tak rychle zavolat, domluvit konzultaci, rychle krev a šlo by o to, vysadit progesteron a v mým případě ( stimulovány KET) zase od 2dc nasadit zpět jen estrofem a domluvit UTZ…

Tak snad by to neměl být problém…
A pokud šlo o ranný potrat, tak jsem četla plno příběhu, že pak to vyšlo hned, že bylo dobre založeno z minulého cyklu :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.6.25 18:12

Holky a měly jste některá problém po opu a nevydařeném et? Já jsem totiž na podzim právě pak měla opravdu silnou menstruaci asi 7 týdnů, jako fakt mazec. Vůbec nechápu. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
9.6.25 18:50

@ubululu nestras mě já chci příští měsíc na ket tak dlouhý kramy by mě zabili :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.6.25 19:20

@Srabek noooo jako nevím proč jsem to tak dlouho měla, tak mě to teď napadlo, jestli s tím taky nemáte zkušenost.. Mě to málem taky zabilo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
9.6.25 19:43

@ubululu já trpím každou ms semvzdycky zralá na to záleží si někam do nory a vylézt až to zkonci :lol: a teď mě zabíjí vlozky s tim neumím zacházet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.6.25 20:09

@Srabek ach jo, mrzí mě to moc! Přeju hodně sil a brzy hlavu hore! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
9.6.25 20:36

@Diem16 já mám hlavu hore nebuj. Trošku si pobrecim bez toho to nejde a začnu se připravovat na Ket 😍 mě jen tak něco neslozi, ale děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
10.6.25 06:36

Holky, dnes na nás prosím myslete, ať se v novem centru dozvíme jen pozitivní zprávy a vyhlídky 🙏🏼 ❤️ 🍀.
Začínám být lehce nervózní, ale tak nějak příjemně, když se člověk těší, je plný nadějí, ale zároveň tak úplně neví co čekat :andel:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
10.6.25 07:04

@Lucinta já na moje centrum nedám dopustit. já se tam vždycky tak zasměju, ale tak příjemné že to uvolní napětí. Nevadí jim ani když tam musím jít s malou a to jim posledně pomalovala i stul. Takže ti moc preju až si tam spokojená jako mi tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
10.6.25 07:30

@Lucinta těším se na tvé dojmy! Úplně tě chápu. Naše návštěva kliniky po 3,5 letech byla tály nervózní, zároveň jsem byla natěšená. Takže dost podobné jako u tebe. Očekávání ze změn, že se to nějak pohne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
10.6.25 08:27
@Lucinta píše: Více

Držím palce!! :srdce: a ať odcházíte s tím nejlepším pocitem pro následující týdny, které vás budou čekat :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
10.6.25 09:00
@Marina24 píše: Více

Ahojky, tak dej vědět, jak jsi dnes dopadla :kytka:
Já mám právě taky největší strach z toho co vůbec zbyde :?
A ty jsi měla stimulaci v 6 dávkách?
Já dostala jen 1 injekci 2DC (Elonva) a pak budu píchat 6-8DC Cetrotide, který zabraňuje předčasné ovulaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
10.6.25 09:03
@Jane486 píše: Více

To je mi moc líto :(
Já právě měla jen letos 3 biochemka a vloni ZT - takže se bojím přesně tohohle scénáře :(
Přeji ti, aby si k tomu štěstí a miminko našlo cestu :srdce:
A jak říkáš… jsme silný holky… vždycky ten neúspěch člověka zlomí, ale pak se nějak sebere a jde s nově nabranou silou dál… vzdávat to není cesta :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
10.6.25 09:04
@Srabek píše: Více

To je mi moc líto :(
Drž se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
10.6.25 09:39

Ahoj holky, tak máme srdíčko :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :dance:
Bylo to vtipný, protože jsem přišla a rikam: pane doktore, tento rozhovor mám už v rámci dnešní noci a snů 3× za sebou, tak bych ho zdovolenim přeskočila a šla rovnou na ultrazvuk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.