IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1473
10.6.25 09:45

@Wawulka nastesti ted mame 3 embrya k transferu, tak je zas ta naděje na dosah ruky 🙏🏼 🙏🏼 🍀 dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
10.6.25 09:49

@Myska1984 to je úžasná zpráva :srdce: :* tichounce gratuluji :hug: jo sny sou dobrý taky mám takový a pak vždy jen u doktora kyvam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
10.6.25 09:50
@Jane486 píše: Více

Ale tak to je hezký počet :srdce:
Co bych za něj dala! :D :kytka:
Tak snad to tentokrát klapne!
A kdy se chystáte na transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
10.6.25 09:50
@Myska1984 píše: Více

Boziiiii :D :D :D :D to ho muselo velice pobavit 🤣
A moooooc gratulujuuuuu!!! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
10.6.25 09:51

@Jane486 taky mám 3 mimca v mrazáku. Moje malá tam byla 2 roky a psycholožka povídala že je rozumové o dva roky starší tak třeba jim tam zatím dávají nějaký školení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.6.25 10:33
@Myska1984 píše: Více

Gratuluju! To je super zpráva! :dance: Ja musim čekat ještě 14 dni, to se zblázním. V jakem týdnu si šla prosim na ult? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
10.6.25 11:15

@Lucinta držím moc palce ať máte konečně někoho kdo se vám bude pořádně věnovat a dočkáš se vysněného :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
10.6.25 11:16

@Srabek Jak se cítíš? Šla jsi dnes na tu krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
10.6.25 11:17

@Myska1984 wooow gratuluji. Moc! To musel doktor celkem koukat, že? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
10.6.25 11:32

@ubululu no sem taková plactiva a mám pořád hrozný krece hlavně v noci takže už sem 3 dny skoro nespala tak se to na mě dost podepisuje. Pro výsledky krve si mám jed okolo 1 hodiny. Jen se mi trošku rozlezel v hlavě včerejší rozhovor s doktorkou tak sem trošku pos… strachy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
10.6.25 11:38

@Srabek chjooo.. a ptala jsi se na tu neschopenku, nebo na ten další KET? Proč po… strachy? Jako že by se mohlo ještě něco dít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5123
10.6.25 11:47

@ubululu no řekla zese musí vyloučit mimodelozi tak mě ti znejistelo…až budu mít zprávu z krve tak jim to mám poslat na mail a oni mi zavolají a domluvíme se bude dál. No počítám že si dám asi měsíc pauzu protože sem fakt hodně bolava tak ať si tělo odpočine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
10.6.25 11:55

@Wawulka Jojo, od druhého dne píchám každý den jednu injekci, ode dneška 2. Takže ti jen tu jednu celkem závidím :mrgreen:

Tak dnes na kontrole se ukázalo celkem 13 folikulů vel. 10-13 mm, tak nevim, jestli je to málo nebo moc, ale snad to se mnou aspoň nějaké vajíčko vydrží až do konce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
10.6.25 11:59
@Marina24 píše: Více

To je stejně zajímavá jak má každá klinika svůj vlastní protokol :-)
A určitě to i závisí na tom, jaký (zdali) má konkrétní pár problém…

Každopádně 13 je hezké číslo!
Budu držet palce, ať všech 13 doroste do správné velikosti! :kytka:

A jak to pociťuješ na sobě? :D
Bolesti bříška? Nafouklost? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
10.6.25 12:02

@Wawulka Jako cítím, že se tam něco děje, jsem chvílema nafouklá, odpoledne i celkem unavená a taková jako poblblá trochu (jako praštěná do hlavy) a občas bolest hlavy, ale není to žádná hrůza zatím. Čekala jsem to horší. Tak snad to tak zůstane a nebude hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.