IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.1.25 22:44
@Elsa88 píše: Více

Mockrát děkuji!

• Citovat
  • Upravit
36
28.1.25 23:00

@Nusha měla jsem to podobné, teď čekám na cyklus a jdu na Ket. Pak bude, už vše dobré a to přeji všem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
28.1.25 23:03

@Andriiiia držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
28.1.25 23:07

@Mildres upřímnou soustrast, mně zemřel loni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.1.25 07:13

Ahoj, holky jsem dneska 9. Den po transferu a měla jsem pořád divný pocit, tak jsem udělala znovu test a ten byl negativní a pak z toho samého kelímku jiný druh a byl krásně v limitu pozitivní. Obojí citlivost 10. Teď co si z toho mám vzít 😅.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
29.1.25 08:26

@Uršula12 jeden z nich může být vadný, nebo ten první má málo barviva🤷‍♀️ Třeba zítra bych zkusila znovu jestli trochu zesílil, ale stejnou značkou🙂 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
29.1.25 08:43
@claudia_v píše: Více

Hodně štěstí 🍀 Jak dlouho jsi prosím čekala mezi stimulací a transferem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.1.25 08:56

@KokoNic tady je testování obden stejnou značkou, tak snad je chyba v tom prvním testu. 🧐
Každopádně to už nejspíš nechám na odběr krve na pondělí. Ať mám aspoň malinkou naději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
29.1.25 09:07

@Uršula12 vypadá to že sílí, držím pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.25 09:19

🐞

@Uršula12 to vypadá dobře, tenhle zelený test vypadá na 9dpt dobře.👍🏼 držím moc palce, ať to dobře dopadne ♥️

@Andriiiia tak cooo jak vypadá test dneska? Na 4 dny po transferu to je fakt krása! Sílí?

Ja jsem dneska šest dní po transferu a přemýšlím o tom, jestli zítra nezkusit otestovat 🤔 minule jsem sedm dní po transferu měla takové pěkné čárky, posílám fotku. Ale bojím se, že tam nic nebude a že jsem natěšená zbytečně 🤦🏼‍♀️ 🤣 protože minule jsem měla hooodne vysoké HCG, 14 dni po transferu snad 2800 jednotek, to není moc obvyklé.

A holky vy co testujete a už máte čárky, jaké máte projevy a příznaky?

• Citovat
  • Upravit
57
29.1.25 10:13

Holky měli jste před KET sex? :D Někde jsem četla, že prý takhle někdo otěhotněl a měl dvojčata. Jedno z ivf a druhé normál 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.1.25 10:14

🐞, já asi žádné příznaky nemám, jen mě od včera pálí žáha a mám nafoukle břicho, ale to může být i progesteron, nebo dietní chyba 🤷🏻‍♀️.

6 dní po transferu už by mohlo jít něco vidět, ale chápu ten strach ze zklamání, ten mám taky pokaždé 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
29.1.25 10:15

Dnes pátý den po Ket. Holky já mám strach a ten čas se vleče 😂

Příspěvek upraven 29.01.25 v 10:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.1.25 10:16

@Elanna jo měli jsme, i den před 😂 pak totiž musíme mít týden doporučenou pauzu. 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
29.1.25 10:21
@Anonymní píše: Více

Sílí jako blázen 😂 příznaky žádné nemám. Žádný křeče nic. Vždycky jsem měla brutální křeče v břiše a nikdy to nevyšlo. Tak třeba snaaaaad. Přísahám, že až za 100 let, ano takhle se mi to vleče, půjdu na utz, tak se rozbrečím. Bude mi v únoru 36 a žádné své dítě zatím nemám. Toto je z darovaného vajíčka a spermií mého partnera. Mám předčasnou menopauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.