IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
760
1.2.25 00:19

@Andriiiia nemej strach, ja otehotnela v cyklu pred planovanym ket a 10 dpo jsem mela taky carku, kdybych to prepocitala na ket tak vlastne 4.den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
1.2.25 01:02
@Berunkas píše: Více

Děkuji za uklidnění :srdce: Ta vypadá jako moje 4 den. Člověk by si to moc přál a zároveň se hodně bojí no. Po všech nezdarech a že ještě žádné dítě nemám. Navíc je to vajíčko od dárkyně, protože já mít děti vůbec nemohu o to větší strach mám, že se něco po… a budu bezdětná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
1.2.25 01:09

@Andriiiia rozumim ti, bude mi letos 39 a deti taky zatim zadne lidske, jen jedno chlupate usate, prirozene jsem potracela, embryotransfery se ani nepokusily uhnizdit a jeste jsem byla napul silena z myslenky ze bych se mela vratit do prace (strasnej kolektiv) a zmen praci kdyz resis dite, takze pod tlakem. A ted tu premyslim jestli ma cenu jit spat protoze mrnous kope jak prastenej😄

Příspěvek upraven 01.02.25 v 09:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
1.2.25 01:14

Jeee, my máme taky 🐰 :srdce: lásku. Desetiletou 🍀 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
1.2.25 01:21

@Soncak jezis,to je krasny vek :srdce: ta nase ma rok a pul (leto 23 mi zemrela temer osmileta) a pak se ke mne dostala tahle, pri odjezdu od chovatele jsem se ptala na presny datum narozeni (at vime kdy slavit),on mi odpovedel a se mnou to malem svihlo, narodila se v den kdy jsem potratila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.25 01:55

@Andriiiia třeba to budou jednovaječná dvojčata :srdce:

• Citovat
  • Upravit
169
1.2.25 08:52

Mě je 36. Fakt mě uklidňuješ :srdce: taky samé nezdary. Práci bych ráda též změnila, ale pokud chci dítě, tak to úplně nejde. V mé práci mám možnost celý rodičák pracovat na HO třeba jen 2-3 hodiny denně. Takže každá kačka se bude hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
1.2.25 08:54
@Anonymní píše: Více

Haha, to by byl gól :lol: přítel chtěl dvě děti, tak by to bylo jedním vrzem no. Kartář mi předpověděl dvojčata. Ne, že bych tomu nějak věřila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
1.2.25 09:00

@Andriiiia taky jsem měla 4 den ducha, je to dobré že máš dálnici, čím větší HCG tím líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
1.2.25 09:02

Dnes 8 den. Zatím nejsilnější čárka, jakou jsem kdy měla. Je mi nevolno a cítím divné pachy se žaludkem a je to fakt nepříjemné 😂 jsem zvědavá, jakou barvu ten test bude mít 14 den. Takovou ten test ani nemá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
1.2.25 09:06
@Mildres píše: Více

Jsem zvědavá, kolik bude HCG :D a pak nastane ta nejhorší část, čekání na utz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
1.2.25 09:44

@Andriiiia to jo no, a pak na další a další, co ti budu vyprávět, já jsem teda dneska taková..jak to popsat..bolí mě břicho jak na průjem.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
1.2.25 09:50
@Andriiiia píše: Více

Ja byla na krev hned 30 DC takze netusim jak to rostlo a na ultrazvuk taky hodne brzo. Vtipny bylo ze v utery dala zelenou transferu imunologie, ve ctvrtek kontrola v car pred koncem cyklu a v patek pozitivni test, ja tomu prvnimu ani neverila, zacala jsem se smat a rekla ze je urcite spatny….no nebyl😄
Blbe mi bylo od 7tt, od 9tt jsem mela narvanou hlavu v zachode….je to krasne obdobi😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
1.2.25 09:53
@Mildres píše: Více

A ty teď stimuluješ viď, kdy je v plánu OPU a transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
1.2.25 09:55

@Andriiiia no to bych taky ráda věděla. Co myslíš, puregon mám od úterý, vejce rostou..předpokládám čtvrtek, pátek?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.