Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Gratuluji, skvělý výsledek!!! Já jsem 10 den vlastně zítra ![]()
Já mám dneska snad všechno. Jsem unavená, je mi zima, je mi špatně z nějakých pachů, které nedokážu identifikovat, brečím a nevím proč. Ale já to vše přičítám umělým hormonům. Špatně mi je dost, ale taky beru 4 estrofermy za den.
@Mildres píše: Více
Děkuji
bojím se, při prvním ET mi test začal slábnout 11 den. To čekání je nekonečné.
Ahoj holky, já jsem dneska 17 den od KET. Byla jsem 3 dny bez bolesti břicha a dneska mě zas trošku pobolívá, víc na prave straně. Přijde mi, že to mám vždycky když delší dobu stojím nebo něco dělám. Tak snad to bude v pořádku.
Další kontrolu mám až za 14 dní ![]()
@Andriiiia píše: Více
Neee, uz se udrzi ale chapu te, ja cekala prusvih kazdym dnem.Na umely hormony bych to nehazela, to jsou proste hormony😄u me se to toci doted, krome toho cichu, ten mam jak policejni pes od zacatku…furt tu kolem sebe nufam jak magor, dokonce jsem mela pocit ze mam nejaky zkazeny ocni krem, priserne mi smrdel a kdyz jsem ho strcila tchyni tak mi rekla ze jako nevoni ale tak strasny jak rikam to fakt neni, spis proste nevoni nez smrdi😄
@Elsa88 píše: Více
To tak je, mam pocit ze celej 1.trimestr, boli, neboli, vlevo vpravo, vic min.Ja mela parkrat tak ostrou bolest ze jsem cekala ze je konec. Druhej je na bolesti lepsi ale ted ke konci citim obcas ms bolesti, obcas mi tvrdne bricho a malej kope jak profi fotbalista, vcera to byly takovy rany ze manzel vykulil oci co to jako je.Tak jsem zvedava co prijde v tom tretim
🐞
@Berunkas pro mě třetí byl nejhorší 🙈 bolelo všechno. Nohy, křeče do lýtek, kyčle, furt chodit čurat i v noci, pak jsem otekla, nabrala přes 20 kilo a modlila se za konec 🤣 ale já zas měla 1. a 2. trimestr úplně piánko. Tak jsem zvědavá teď. Jsem teď 4+3 a užívám poslední týden, kdy mi bude relativně ok a uvidíme, co přijde 😩 minule jsem měla slabé nevolnosti asi 6+1 až 8+1 a to bez zvracení. Vždy jsem to něčím zajedla a bylo fajn. Proto možná těch 22 kilo nahoře 😩 🙈 🤣
@Elsa88 to bude v pohodě, já to mám taky tak střídavě. 3 dny bolest veliká, pak dva dny nic, pak mě to zase popadne. Ono se to tam roztahuje a připravuje na velký růst, ty bolesti jsou celý první trimestr tak nějak obvyklé ☺️
🐞
@Andriiiia taky už jsem včera bezdůvodně plakala 🙈 🤣 kdy tě čeká nějaká kontrola? Ja teprve čtvrtek na krev a pak mě teprve asi objednají 🤔 🐞
🐞 tak to zni desive, tesim se😄 ja jsem vahove zatim v minusu, zrovna ze startu mi zjistili tehotenskou cukrovku, jidlu jsem moc nedala kvuli nevolnostem a co bych si dala nesmim ale na konec uz se tesim taky😄
@Berunkas to bude dobré, někdo zas říká, že ten konec je dobrý, každá to vnímáme jinak. Ja to měla v nejhorším lete a vedrech a fakt to melo velký vliv na prožitek ![]()
🐞
@Berunkas píše: Více
Já chodím s nakrčeným nosem 😂 a navaluje se mi snad ze všech pachů.
Vítej v klubu ufňukaných budoucích matek
hele ve středu jdu na krev jako samoplátce a v pátek ofiko krev do Gennetu. Jsem napnutá, jak kšandy. Dej vědět, kolik máš HCG.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dneska už vše odeznělo.. jen bolení hlavy.. fakt je to na palici. ale smiřuji. se s neúspěchem..