Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Uršula12 ahoj, tak jak to s tebou vypadá? Drží se tě čárečka?😍
@Anonymní píše: Více
Ahojky. Objímám tě
💋
Chápu, jak se cítíš. Také jsem takové stavy měla a to nejsem po Ket. Měla jsem dlouhodobě stres v práci, fakt jsem byla na pokraji sil. Šla jsem na neschopenku, abych se dala dokupy. Neuvazujes o ní t
aky?
Ahoj holky, tak já dnes kontrola,3 den stimulace, zatím to vypadá na 6 a 5,tak uvidíme v pondělí 🫣 🫣
@Mildres ahojky. Promiň, nechápu, jak myslís to na 5 a 6.jako počet folikulu? ![]()
@Mildres tak pokud ten počet zůstane, tak v pohodě, ne? Není třeba jich mít mraky, ale hlavně kvalitní
![]()
Mně dr. viděla na každé straně minimálně 10. Mám PCOS. Nakonec se asi ztratily
, protože při odběru jich bylo celkem 6
@Soncak píše: Více
Ahojka rada bnych taky ale dneska jsem dostala vypoved v praci takze cely den rvu jak tur, snizuji stavy takze nadbytecnost..
Takže to byl důvod toho meetingu? ![]()
Mi v době neschopenky volali, že jak přijdu, tak, jdu… Organizační zmena (mám na neurčito). Šéfovi nesedlo, že mu nelezu do zadku. A 2 týdny na to dostal padaka on 🙈
Jj, to byl duvod.. u nas take org zmeny a mozna jsem taky clovek ktery proste lidem neleze do zadnice no.. jen se modlim aby i pres ty nervy to ditko zvladlo..a nakonec si odesla nebo ne? mam taky na neurcito - korporat no..
Já jsem ještě na neschopence. Ideální by bylo, kdybych otěhotněla a mohla to řešit až za 3 roky. A přesně jak píšeš, korporát. A ano, právě jsou lidi, co nesnesou, když jim říkáš pravdu a jsi upřímná… ![]()
@Soncak mám na svůj věk dobrý ahm.Ale jak říkáš, ta kvalita už může být jinde..Po dvou ZT jsem už hodně skeptická..
Uvidíme kolik jich bude, vzpomínám že před 6 lety, se to také měnilo co kontrolu..
Ta pravda se nenosí v korporátní společnosti, začínám mít na něj neskutečnou averzi..
Jo tak to mas fajn, vín že u nás by posílali kontroly co to jen jde aby mě načapali..
@Mildres píše: Více
Ježiš, ahoj Mildres. Koukám, že se stále potkaváme. Tebe bych tu nečekala
Já měla za to, že ti to už dopadlo dobře a uzavřela to jako hotovou věc. Každopádně ti moc držím palce. ![]()
Já dneska takto. 7 den po KET taková dálnice. Jsem zvědavá, kolik bude HCG pokud se udrží. Začala jsem být citlivá na pachy a občas mám bolest podbříšku jako při MS.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.