Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Berunkas píše: Více
Taková rychlovka
já se bojím, že budu mít hlavu v záchodě a budu muset šéfové říct, že jsem těhotná, což nechci dokud nebudu ve 12 týdnu a nebude vetší jistota, že to vyšlo. Úplně mám hrůzu, že to nevyjde a pak se mě na to bude ptát.
@Mildres píše: Více
Já vůbec nevím. Nikdy jsem nestimulovala, tak úplně nevím, jak to probíhá. Já měla rovnou dárkyni a to je úplně rychlé
dárkyně hodí vejce, nakluše partner, hodí svá skvělá sperma (jediná úloha chlapa) jinak je v celém IVF zbytečný a nikdo si ho nevšímá
a já pak přijdu k hotovému embryu, za kolik dní už nevím. Myslela jsem, že to je tak 14 dní od začátku cyklu?
@Andriiiia no vidíš a já si to po 6 letech nepamatuju 🤣 🤣 🤣 🤣ale myslím že to bylo 10-11 den od 1 dne Ms
Kdy jdeš na krev??
@Andriiiia hlidali me po tom vsem docela dost.Ja se taky bala cokoli rict, segre teda hned protoze ta by to poznala jak jsme v kontaktu porad, tete jsem taky dlouho kecat nedokazala, tchyni ve 12tt stacil jeden pohled a tri otazky, jenom tata tu byl dvakrat a niceho si nevsiml navic podporen svou pritelkyni ktera sezrala moudrost sveta a ac je babickou 5 vnoucat tak u me taky nic nepoznala, manzel mel dovoleno rict to v praci az po 2.screeningu a ja to jeste neoznamila pokud se to k nim nedoneslo (pracujeme s manzelem v jedne firme),jak jsem na neschopence tak jsem kazdemu fuk
Není to spíš naopak? KET 4. den je jako přirozeně 9-10DPO, podle toho, jak staré embryo se vkládalo (kolik dnů po oplodnění).
Při KET je právě čárka nebo duch viditelný třeba už 4 DPT, protože to odpovídá cca 9-10DPO.
@Berunkas píše: VíceČtu to znova a vlastně píšeme to samé, a máš pravdu 😀
Příspěvek upraven 01.02.25 v 10:45
Jo, ségře a švagrovi to budu muset taky říct. Na konci února máme stěhovat mámu do jiného bytu a to nebudu moct. Musím pro to mít dobrou výmluvu
víš co je nejhorší? Že jakoby včera v práci na to dělali všichni narážky 😂 bavili jsme se o firemní akci, kde byl Kartář a nějak na to přišla řeč a prej hele a nepředpověděl ti Kartář dvojčata? Říkám no a to je fakt. A jak jsi na tom? Říkám, vidíš, že bych měla břicho jak balon?
A další kolegyně, já bych chtěla deti tak do 3 let a co ty? Hmm no ehm, třeba hned, kdyby to šlo ![]()
@Mildres píše: Více
Tak to je rychlovka, určitě se nemůžeš dočkat. Budu moc držet palce. Já jdu na ofiko krev příští pátek. Proto se furt třesu, aby z toho nebylo biochemko, to už tu jednou bylo i přes silnou čárku. Na krev chci jít jako samoplátce už ve středu, abych tam pak viděla tu hodnotu ob den aspoň.
@Andriiiia ono to zacne hlavne rychle lezt na nervy jak se furt vsichni ptaji zvlast kdyz se nedari a pak uz mas chut jen rict “dejte mi pokoj”….snad to nejak okecas😄
Jsem špatná lhářka, snad nějak jo no 😂 každopádně teda bych nevěřila, jak čas dokáže běžet pomalu. To čekání mě ubíjí.
@Andriiiia ziju jinde nez tata a tak si jenom volame, v podstate jsem mu rikala vsechny problemy ktere mam jen jsem vynechala toho puvodce (tehotenstvi) a jemu to vubec necvaklo a ze uz to bylo fakt napadny😄nepila jsem alkohol ani kafe, nic mi nechutnalo, skoro jsem nejedla, zvracela a on usoudil ze to je z kortikoidu (zvlastni ze tri mesice mi nic nedelaly a najednou takove problemy)😄,o te jeho nadhere nemluve, kdyz tu byli naposled tak jsem byla v pulce 4.mesice a nic, proste nic😄
Btw: zrovna jsme to resily s kamaradkou ze jsme sotva probiraly pozitivni testy a mame 3 mesice do konce…ono to pak utece
@Andriiiia s tchyni to byla vetsi sranda, videly jsme se, ona na me kouka a rika “tys zhubla ze?” A ja “no”, ona “nejis?” Ja “moc ne”, ona “je ti blbe?” A ja “no” a dalsi “jsi tehotna?” a ja “no”😄 manzel se ji pak ptal “ty mami, jaks to poznala? A tchyne “no, kdyz jsem rekla jidlo tak Verca zezelenala a to bezne nedela”😄
@Berunkas píše: Více😂 😂 jak dlouho ti bylo blbě a kolik jsi zhubla?
@Andriiiia píše: Více
Covece skoro 7 tydnu a dolu sly 3 kila…u me je zazrak kazdy gram😄
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.