IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
3.2.25 15:19

Ahoj všem, tak dneska na kontrolním odběru hCG tedy 18DPT hodnota vyšla 1100 🥹 😊 a za 14 dni na UZ 🤍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
3.2.25 16:28
@Micha24 píše: Více

Gratuluji :potlesk: Dobře to dopadne. Ted začne nekonečných 14 dní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.2.25 16:43

Ahoj, tak jsem dnes (14. den po KET) byla na odběrech hodnota hcg je 520, lékař říkal, že je to naprosto v pořádku. Příští týden v úterý už jdu na ultrazvuk. ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
3.2.25 19:25
@Uršula12 píše: Více

Gratuluji, to je super výsledek :) příští týden utz, není to moc brzo? Bude už něco vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.2.25 19:38

@Andriiiia kdo ví, ale tak snad lékař s takovou praxí ví co dělá ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Talllya
3.2.25 20:09
@Uršula12 píše: Více

Je to brzy. Ja mela hodnotu skoro 2000 a kontrolu mam za 14 dni. Srdíčko jde vidět nejdříve měsíc po ket :oops: a moc gratuluji!

• Citovat
  • Upravit
Talllya
3.2.25 20:10

Jinak holky ahojky, já jdu na UTZ ve středu a jsem mega nervózní. Špinila jsem 5+5, na UTZ žloutkový vaček, embryjko ale srdíčko snad ted. Vše vnímám s maximální pokorou, denně doufám a vysílám modlitby. Držím vám všem moc moc palečky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
169
4.2.25 06:22

11 dní po KET, stále se drží :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.25 08:21

@Andriiiia nádhera, jsem zvědavá zítra na hodnotu krve, těším se a držím palce!

Ja dneska takto, 12 dní po KET 😇 🐞

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.25 12:52

Ahoj holky, mohu se přidat? zatím anonymně, chodí sem několik známých, nechci to ventilovat, že jdeme do ivf. Vcera jsem si Pichla první decapeptyl budeme čekat na ms a hurá do stimulace. Tesim se a zároveň se bojím. Nemame žádný extra problém, manžel má pomalejší spermie, nic tragického, ale i tak se pár let nedaří. Zacina teď někdo? Zatím podle lékařky by k odběru mohlo dojít v březnu, ze začátku března. Jsem na sebe pyšná, nezvládám moc vše co se taky injekci, a včera jsem si zvládla dát injekci sama

• Citovat
  • Upravit
1148
4.2.25 13:01
@Anonymní píše: Více

Jasný, vítej :).

Holky, Já už se v těch anonymech trochu ztrácím :think: :lol: :mrgreen:

Já taky nechci, aby o mně někdo z okolí věděl, ale proto mám přezdívku, o které nevědí :dance: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
4.2.25 13:39

Ahoj holky :mavam: ja byla ted uz na tretim Ketu 8. Ledna a zitra mam prvni ultrazvuk a uplne jsem z toho na prasky mam strach jak prase :D :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Talllya
4.2.25 14:18
@Jambula píše: Více

Tak to máme úplně stejně. Ja byla 8.ledna a zítra mám UTZ.. taky mam strach. Porad mi vyskakují nějaké hnusné videa, v seriálu co se koukám zrovna byl potrat a takové. Ale věřím, ze tam bude vše ok :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: jdu 7:30

• Citovat
  • Upravit
258
4.2.25 14:33
@Talllya píše: Více

Ja jdu v pul 10 a tak jsou chvile kdy na to nemyslim ale uz mame po zamlklym ted naposled tak z toho mam proste schyzu a jeste se mi povedlo ze po 14 dnech kdy jsem byla na krvi a oznamili mi ze to vyslo tak jeste v ten den jsem zacla krvacet a pak jeste den po tom takze od te doby mi to uplne zastavilo pocit radosti :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Talllya
4.2.25 15:13
@Jambula píše: Více

Taky jsem krvácela. Byla jsem 5+6, na UTZ žloutkový vaček, embryjko, ale ještě bylo brzy na srdíčko. Tak snad bude vše ok :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.