Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nusha stimulaci jsem měla v listopadu a transfer měl být v lednu kvůli PCOS, ale nepřišla ovulace, tak půjdu v únoru hormonálně.
Tak jo, mám to za sebou, blasta 6BB zavedená, teď jen čekat 14 dní, to bude něco.. všem držím palce a opatrujte se..
🐞
@Elanna u nás to dr zakázala právě proto, aby nebyly dvojčata 🤣 ja už jedno dítě mam, dvojčata jsem nechtěla, takže nic nebylo..
@Andriiiia Panejo, no tak držím moc palce ať to vyjde, testy máš fakticky super, určitě to nudě pokračovat správným směrem ♥️ ja mám příznaky takové jo i ne, někdy menstruační bolesti, pak zas pul dne vůbec nic, včera mi celý den bylo trochu blivno, hlavně když jsem měla prázdný žaludek. Jenže mně bývá blbě od žaludku i cca 3 dny před MS, takže to je prostě vše dost stejné 🙈 prsa klasicky nic, stejně jako po minulém transferu, ty jsem začala cítit snad až v 9tt
@Uršula12 jojo nafouklé břicho jsem měla z progesteronu asi 4 dny, než si tělo zvyklo. Teď už nemám… hlavně je to fakt těžký, spousta těch projevů se tak prolíná s PMS, že to fakt nejde odhadovat 🙈
🐞
@Anonymní píše: Více
Držím palce!! Těším se příští týdny na spousty testů tady! 🤩
Dekuji, pokusim se to vydrzet
ale vime vsichni jak to je..
kdyz jsem cekala syna tak jsem v dobe kdy zrejme doslo k uhnizdeni bourala koupelnu tak mozna bych mela zase ![]()
🐞
Směle do toho 🤣 🤣 ja 3 dny po KET minule vyjela do zahraničí přes vánoční prázdniny a den před prvním pozitivním testem byla lanovkou ve 2200 metrech a tam brouzdala sněhem, taky mě na odpočinek moc neužilo. A teď už to s dítětem ani moc nejde, snažím se ať si všude vyleze sama, ať ji netahám, ale nepůjde to dlouhodobě no. Hlavně je to zátěž, na kterou jsem denně zvyklá, tak by to škodit nemělo. Kdy plánuješ testovat?
Jak tak koukam tak to mame co se fyzicke narocnosti v tehotenstvi tyce, temer podobne
vsude radi „relax, odpocivat“..u syna se mi to nepovedlo
myslis, ze ta lanovka 2200 mnm tomu pomohla?
vyssi gravitace? ![]()
Premyslim, ze to zkusim vydrzet az do toho 12.2…I pres progesteron mi MS vzdy dosla takze pokud to takhle bude i ted, tak bude jasno neco mezi 6.2-9.2.
syn me snad zamestna..a ty jses na tom jak?
🐞
Nevím nevím, jestli gravitace ale možná to k něčemu bylo. Ale asi tady tu nadmořskou výšku stejně nenajdu, tak je to marné 🤣 ja jsem dnes šest dní po ket, přemýšlím jestli zítra otestovat. 🤦🏼♀️ appka mi hlásí, ze jsem dva dny před ms, tak nevím jestli už zítra by něco bylo vidět..
Fuha defce
no ja Ti drzim palce snad i na sousedovic rukach! Jako..neco by mohlo videt, samozrejme v den MS je to jistota!
bozinku, to cekani je na palici…jesteze chodim do prace a syn dela alotrie, jinak bych se asi ukousala ![]()
Ahoj holky, tak zitra jdu na krev a poprvé z toho mám dobrý pocit a těším se 🤗
Všem držím moc palce 🤍
@Micha24 píše: Více
Vypadá to dost dobře! ❤️ Budu držet palce.
🐞
Mam to stejně, většinu dne mám zaměstnanou hlavu a když zrovna ne, tak mám naprd myšlenky, takže nevím nevím 😧
@Micha24 Supeeeer krásné testy!! ♥️
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.