Já se snad nikdy nevyspím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.1.12 08:19

no holky víc mléka bohužel nepujde…pač mi víc nevypije…víc do ní nedostanu..Samoi že na noc dávám kaši…Myslela jsem sunar v noci…bohužel už jsme tak naučení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.12 08:21

no a co jsou ty homeopatika????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
4.1.12 08:22

Bohužel mám to samé, tak doufám, že tu někdo poradí. Od 19 hod řev až do půlnoci. V ložnici s námi nespí. Nepomáhá chovat, zpívat, číst, hrát si, dát si jí do postele, nakrmit, dát odříhnout. Je to takhle týden, jsem na odstřel, protože vstává v 7 ráno a už nespí, přes den dohromady max. hodinu. V kočárku už mi taky nespí. Jo a jsou nám 4 měsíce. Navíc nechce baštit, je hyperaktivní, pořád hází nožičkama ručičkama, neumí být chvíli v klidu, když ji svážu, do vteřiny je rozvázaná, na to už má grif a včera už se posazovala i v posteli :zed: nevadilo by mi, že řve a nespí, ale vadí mi, že se pořád musí hýbat, házet sebou, jen čekám, kdy se pod ní rozpadne postýlka, jak do ní kope…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
4.1.12 08:25
Stensa píše:
Shílenka píše:
Ahoj, já teda nevím, ale 150ml sunaru pro rok a 4 měsíce, mi přijde dost málo… Náš 7měsíční bobánek dává na noc 250ml a to mu do toho ještě dávám kaši a spí jak andílek :andel: … zkusila bych fakt přidat jídlo… a jinak souhlas s holkama, při vícero dětech už to bere člověk víc s nadhledem, aby mu nehráblo :mrgreen:
To záleží na dítěti, ne?Někdo jí víc, někdo míň…Ten nás dá 180 a je mu 19m.

Samozřejmě, že to záleží na dítěti, každé je jiné, byl to návrh, ne nucení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
4.1.12 08:31
barvik píše:
Bohužel mám to samé, tak doufám, že tu někdo poradí. Od 19 hod řev až do půlnoci. V ložnici s námi nespí. Nepomáhá chovat, zpívat, číst, hrát si, dát si jí do postele, nakrmit, dát odříhnout. Je to takhle týden, jsem na odstřel, protože vstává v 7 ráno a už nespí, přes den dohromady max. hodinu. V kočárku už mi taky nespí. Jo a jsou nám 4 měsíce. Navíc nechce baštit, je hyperaktivní, pořád hází nožičkama ručičkama, neumí být chvíli v klidu, když ji svážu, do vteřiny je rozvázaná, na to už má grif a včera už se posazovala i v posteli :zed: nevadilo by mi, že řve a nespí, ale vadí mi, že se pořád musí hýbat, házet sebou, jen čekám, kdy se pod ní rozpadne postýlka, jak do ní kope…
jj to je přesné té mojí kamarádky Maruška!!!!!!říkám jí že kdyby měla další dítě protože to před tím bylo taky děsný ale né tak šíleně že rovnou při narození bude mít rohy!!! :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
4.1.12 08:36
jesenka33 píše:
barvik píše:
Bohužel mám to samé, tak doufám, že tu někdo poradí. Od 19 hod řev až do půlnoci. V ložnici s námi nespí. Nepomáhá chovat, zpívat, číst, hrát si, dát si jí do postele, nakrmit, dát odříhnout. Je to takhle týden, jsem na odstřel, protože vstává v 7 ráno a už nespí, přes den dohromady max. hodinu. V kočárku už mi taky nespí. Jo a jsou nám 4 měsíce. Navíc nechce baštit, je hyperaktivní, pořád hází nožičkama ručičkama, neumí být chvíli v klidu, když ji svážu, do vteřiny je rozvázaná, na to už má grif a včera už se posazovala i v posteli :zed: nevadilo by mi, že řve a nespí, ale vadí mi, že se pořád musí hýbat, házet sebou, jen čekám, kdy se pod ní rozpadne postýlka, jak do ní kope…
jj to je přesné té mojí kamarádky Maruška!!!!!!říkám jí že kdyby měla další dítě protože to před tím bylo taky děsný ale né tak šíleně že rovnou při narození bude mít rohy!!! :cert:

No ona se přes den chová celkem normálně a pořád se směje, ale večer se mění prostě v jiný dítě :( ale je pravda, že řve a mezitím se občas pousměje, tak mám pocit, že si ze mě dělá blázny… ale jsem ráda, že v tom nejsem sama. Já teď měla podezření na těhu a díky bohu se to nepotvrdilo, těhu s touhle dračicí bych fakt nedala :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.1.12 08:38

Já se nevyspala dodnes :cert: A to mu bude 5let. Jinak zlatý dítě až na to spaní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.12 08:38

No a dozvím se tedy cpo to jsou homeopatika??? :oops: Něco jsem našla na netu..Ale není zbytečné dávat dítěti léky..Které mohou u něj ještě vyvolat nemoci???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
4.1.12 08:40
pupííííček píše:
No a dozvím se tedy cpo to jsou homeopatika??? :oops: Něco jsem našla na netu..Ale není zbytečné dávat dítěti léky..Které mohou u něj ještě vyvolat nemoci???

Dceři jsem dávala Sedálii, myslím, že se to tak jmenuje, a pomohlo jí to na sklidnění i na spaní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.1.12 08:55

Tak jak to čtu, tak já to mám naopak. Dva čerti k neutahání, a když už padnou … tak v porovnání s vašima dědtičkama nějak spí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
4.1.12 08:56
pupííííček píše:

Tož homeopatika nejsou léky,že ;) .Přírodní „léčba“ někomu pomůže,někomu né.Musíš se poradit s doktorkou,každému sedne něco jiného,já si stěžovala na časté buzení v noci,právě od té 23 hod. skoro co hod. a pil moc čaje,sunar bych nedala,pomohlo to hned první den,ale někomu to zabere hned,někomu za dva měsíce,někomu vůbec,ale určitě tím nelze nijak ublížit,to máš jak s bylinkovým čajem ;)

• Citovat
  • Upravit
5077
4.1.12 08:58

Normální to je, já nespala pořádně snad víc jak 2roky. Počítám i konec těhu, a pak to šlo jen z kopce. Teď sice moc často v noci nevstávám, ale i tak je to furt na prd. Po vánocích mají i nějak rozhozené usínání.
Homeopatika jsou přírodní léky a jejich účinná, léčebná, látka je hodně naředěná, takže tam vlastně není skoro nic. V lékárně ti něco doporučí. Na spaní je např. ta Sedalia nebo my zkoušeli i Pediakid (také bylinky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
4.1.12 08:59

Já mám Siliceu Ch15,ale co jsem vyčetla já,tak homeopatika mají celkově širší záběr,nelze takto stejné doporučit,musíš se poradit nejlépe s pediatričkou.Kažopádně se opravdu vyspím,i maloch,a je to znát.Fakt se kolikrát vzbudím v 6 na budíka,a jsem v šoku,že jsem spala celou noc v kuse :) ,když se stane že se vzbudí,dám mu čaj,a to fakt jen jednou,dvakrát málokdy.

• Citovat
  • Upravit
4.1.12 09:00

aha,tak jedeme 23 na prohlídku,takže jí to povím…Děkuji za rady..A že jste mě uklidnily,že nejsem v tom sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
4.1.12 09:07

Tak ať vám to dobře dopadne a ty se konečně trošku vyspíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí