Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
pupííííček píše:barvik píše:tak hned napiš co ti na to řekla jo?
Já taky děkujuk doktorce jdu dnes, tak se zeptám na tu sedalii, teď jen aby na mě doktorka nekoukala jak na cvoka
jj dám vědět ![]()
Tak už jsem konečně doma. Mám blbou doktorku, takže nejsem o nic chytřejší než když jsem tam lezla… O homeo nic neví, tak mi napsala na papírek čípky Viburcal a že večer mám dát 20ml meduňkového čaje. Mé malé jsou 4,5měsíce. Když jsem se v lékárně na ty homeo ptala, tak mi říkala, že jsou až od roka dítěte a na doporučení lékaře… Meduňkový čaj se jí taky nelíbil, ale říkala, že pokud je to jen 20ml, tak by to vadit nemělo. Ten Viburcal jsem si objednala jinde, bude až zítra. Tak jsem zvědavá…
RyBANA píše:
Emilie!Je fakt, že když vstávám míň jak 5× za noc, beru to za dar z nebes
nápodobně ![]()
Teď jsem si to četla a ty čípky jsou homeopatika…Ovšem zítra letím pro meduňkový čajík…
ahoj já zažívám něco uplně podobného, akorát s tím rozdílem, že malé je půl roku. Večer usne v osm pravidelně, ale spí jen hoduinu, pak jak když do ní střelí se probudí a nespí., Dokáže každou půl hodinu vrndat, brečet, vztekat se. je to už hrozný. Stále kojíme, UM nechce, vlastně nic co je z flašky nechce. Přes den je miliónová. Budu ráda když mi někdo poradí co dělat. Je to už fakt hrozný. ![]()
pupííííček píše:
Teď jsem si to četla a ty čípky jsou homeopatika…Ovšem zítra letím pro meduňkový čajík…
Ještě jsem vůbec neměla čas se na to podívat. To je super jestli jsou to homeo. To mi taky mohla říct, když jsem se na to výslovně ptala… Jinak já malou uspala po páté hodině
a zatím spinká, tak se bojím co bude. Ovšem aspoň tu mam tu meduňku…
Co zkusit zavinování - jestli s sebou mele, tak se tím budí a zavinutí by mohlo pomoct.
M.
Anonymní píše:
Co zkusit zavinování - jestli s sebou mele, tak se tím budí a zavinutí by mohlo pomoct.
M.
my zavinujem od porodky, ale mrška hejbavá se nám vybaluje od 6.týdne, takže pokud není vyloženě nalomená, že by spala, tak to nepomůže. Ale jinak to má úspěch
![]()
barvik píše:
Tak už jsem konečně doma. Mám blbou doktorku, takže nejsem o nic chytřejší než když jsem tam lezla… O homeo nic neví, tak mi napsala na papírek čípky Viburcal a že večer mám dát 20ml meduňkového čaje. Mé malé jsou 4,5měsíce. Když jsem se v lékárně na ty homeo ptala, tak mi říkala, že jsou až od roka dítěte a na doporučení lékaře… Meduňkový čaj se jí taky nelíbil, ale říkala, že pokud je to jen 20ml, tak by to vadit nemělo. Ten Viburcal jsem si objednala jinde, bude až zítra. Tak jsem zvědavá…
Jojo je malá, ale doteď spala krásně a najednou týden bojujeme a je to řev jak blázen, který se nedá utišit, proto to řeším
kdyby si v klidu hrála nebo bych jí dokázala něčím zaujmout tak tu nejsem
A teda lituju tě, nepomáhají ani kaše nebo tak něco?
Muchitos píše:
Já teda nečetla uplně vše z diskuze, ale vždyt je ještě malá, ještě nemusí spát celou noc ne? mi doktorka řeklam že se to začíná řešit až po roce.. malá ma 19 měsíců a ještě pořád nespí…
barvik píše:
nee kaše nikdy nejedla, do dnes nevypije víc jak 120 ml nutrilonu před spaním, nepomáhají ani homeopatika, ani čajíčky, ani mastičky prostě nic. Ve středu jdu opět otravovat neuroložku tak jsem zvědavá..
A nerostou jí třeba zuby? 4 měsíce už je celkem čas ne? aspon malá měla už v 5 měsících 2 zuby dole ![]()
Muchitos píše:
nee kaše nikdy nejedla, do dnes nevypije víc jak 120 ml nutrilonu před spaním, nepomáhají ani homeopatika, ani čajíčky, ani mastičky prostě nic. Ve středu jdu opět otravovat neuroložku tak jsem zvědavá..
A nerostou jí třeba zuby? 4 měsíce už je celkem čas ne? aspon malá měla už v 5 měsících 2 zuby dole
No tak s tím pitím jsme na tom stejně. Já jsem vyřízená a to to trvá jen týden… Možná to ty zuby budou, ale spíš nějaká přípravná fáze. Teplotu nemá, jen odmítá jíst a má agresivní stolici. Ale výrustky v pusince nemá..
Když odmítá jíst tak by to mohly být ty zuby… tak to zase přejde ![]()
Muchitos píše:
Když odmítá jíst tak by to mohly být ty zuby… tak to zase přejde
No jíst odmítá měsíc a půl
doufám, že to nebude trvat dlouho…