Já se snad nikdy nevyspím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
4.1.12 09:09

Ahoj,májm tři děti a skoro jedenáct let jsem se pořádně nevyspala.Ted když se někdy stane,že mám možnost a děti nejsou doma,tak už to ani neumím.pořád ve střehu i v noci.To už je asi zvyk.Byla doba,kdy jsem běhala od jednoho k druhému ,pořád dokola.Když se narodila malá ,tak to vypadalo ,že bude spavec .Ale nebyla.Takže spala se mnou,prso ven ,vždy si cucla a spala.Kdybych měla běhat do pokoje tak si ani nelehnu.Tu sedalii jsem měla u nejstaršího syna a moc nepomohla.Malá když má teplotu tak od osmatřiceti mám dávat diazepam ,měla několikrát křeče.A ani ten diazepam moc neutlumí.Spíš bych řekla že ji nastartuje.Ted už je to lepší,sem tam se překřikují ze spaní všichni tři.Malá už má svou postel ,někdy se stane ,že se v noci probudím a ona nebo někdo z nich stojí u mojí postele a hledí na mne.To jsou šoky.Hlavně když má malá noční košili :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
4.1.12 09:09

Já taky děkuju :) k doktorce jdu dnes, tak se zeptám na tu sedalii, teď jen aby na mě doktorka nekoukala jak na cvoka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.12 09:14
barvik píše:
Já taky děkuju :) k doktorce jdu dnes, tak se zeptám na tu sedalii, teď jen aby na mě doktorka nekoukala jak na cvoka :D

tak hned napiš co ti na to řekla jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
4.1.12 09:19

Pupičku,nečekala bych a zašla bych si do poradny,to předci můžeš každý týden.Já když jsem to dr. říkala,tak už jsem byla taky zoufalá,a připadala jsem si jak pako,co mi asi tak dá,na spaní,pro mimino,že :roll: ,a můžu říct,že jak jsem k homeopatikům byla skeptická,tak jsem poprvé po 10 letech nesla dr. bonbošku za záchranu života.

Mám dceru,ta taky nebyla spavá,též jsem se tři roky nevyspala,a teď s malochem jsem ráda,že je to jinak,ono když je člověk odpočinutý,tak ten den vypadá hned jinak,a to mi stačí 3-4 hod. spánku v kuse,nejsem náročná :lol: ,po tom co bylo.....

• Citovat
  • Upravit
2830
4.1.12 09:25

Ahoj máme to samé, ale asi tě nepotěším, je to horší a horší. Byla doba kdy s emi malá probudila jen párkrát za noc a zase usnula, ted má 19 měsíců a už měsíc jsem nespala, buddí se nonstop, spí s námi v posteli, uspávání trvá přes hodinu… a bojí se, vykřikuje ze spaní MAMI NE… ale hrozně panicky.

My chodíme na neurologii, dali nám už 2× homeopatika (sirup a tablety) a nezabralo ani jedno, ted nám paní doktorka napsala eyeq… ale chystám se tam znovu, protože už fakt nemůžu…

Mám takový blbý pocit, že se to u nás zhoršilo mikulášem, i když jsem s ní byla bokem od všech čertů tak se bála, prost to šlo slyšet i do vedlejší místnosti no.. a ted se mlátím do hlavy, že jsem s ní radši nešla uplně pryč.. a už nevím jak to napravit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
4.1.12 09:35

Ahoj, mám tři děti a ani jedno mi nespalo. Holka do tří let, prostřední se do ložnice stěhoval ještě v první třídě. Protože jsou od sebe jenom 16 měs. tak jsem v noci taky několik let spala tak hoďku.
:nevim:
Teď je malýmu 18 měsíců, před vánocema se sám odstavil, jinak vyžadoval prso i 10× za noc. A elhle, spí od 21 třeba do 8. A k tomu 2 hodiny přes den. To jako mimino vůbec nenaspal.
Jak už tady někdo psal, tak zatímco on spí, já už to neumím. :roll:

občas ho taky chytaly jakoby zlý sny. A dělal přesně to co tady píšete, nenechal se pochovat, nechtěl nakojit, jenom řval. Tak jsem ho prostě dala zpátky do postýlky a za chvíli spal. Postýlku jsme měli v ložnici, sundanou bočnici a přisunutou k posteli, abych nemusela 10× za noc vstávat, sám se přitulil, nakojil a vrátil zase do postýlky nebo vytuhnul u prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.1.12 09:54

Omyl, domácnost počká :mrgreen: Jako vážně, proč bys musela vstávat dřív kvůli domácím pracem, myslíš, že když to uděláš o pár hodin později, že se to zblázní? Já jsem zrovna včera měla náročnou noc s mladším, tak jsem se dopoledne dospala a odpolko jsem kmitala a nic mi neuteklo, rozhodně jsem toho udělala víc, než kdybych vstala jako obvykle.

Jinak s tím vyspáním, prvorozeného jsem naučila v 9m spát celou noc. Vydrželo to cca do 1,5r, pak se začal budit s hysteráky a to až do 2let, pak dostal velkou postel a začal z ní samozřejmě vylézat, většinou se řevem, ale včera jsem konečně usínala někdy v půl třetí, otočím se a tam jak duch stál syn u postele, no já měla málem infarkt :lol:
Až budou větší, tak předpokládám, že budicí problém přestane (v pubertě je budu chodit já, už se těším :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
4.1.12 09:59
Gladys píše:
Omyl, domácnost počká :mrgreen: Jako vážně, proč bys musela vstávat dřív kvůli domácím pracem, myslíš, že když to uděláš o pár hodin později, že se to zblázní? Já jsem zrovna včera měla náročnou noc s mladším, tak jsem se dopoledne dospala a odpolko jsem kmitala a nic mi neuteklo, rozhodně jsem toho udělala víc, než kdybych vstala jako obvykle.Jinak s tím vyspáním, prvorozeného jsem naučila v 9m spát celou noc. Vydrželo to cca do 1,5r, pak se začal budit s hysteráky a to až do 2let, pak dostal velkou postel a začal z ní samozřejmě vylézat, většinou se řevem, ale včera jsem konečně usínala někdy v půl třetí, otočím se a tam jak duch stál syn u postele, no já měla málem infarkt :lol:
Až budou větší, tak předpokládám, že budicí problém přestane (v pubertě je budu chodit já, už se těším :twisted: )
No s tím duchem ,to jsou stavy.To je hrozný pocit otevřít oči a tam stojí dítě a hledí na nás.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
4.1.12 10:03

Sthan,chtěla jsem se zeptas s tím diazepamem,malý měl víc jak 40 horečky,dala jsem mu půl diazepamu ,nadrtila a dala na lžičku s čajem,do půl hodiny zvracel,tak to asi tělo nechtělo,či co????Já pak trnula,že přijdou křeče a budem v háji zeleném :think:

• Citovat
  • Upravit
4.1.12 10:09

u mě domácí práce nepočkají…Mám ráda uklizeno,a když je tady nepořádek tak nemužu dýchat :mrgreen:
No a taky manžel chodí do práce,takže něco uvařit..Pak bych nestíhal…A navíc mám ještě k mateřský domácí práci,,,Takže to neklapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
4.1.12 10:09

Já bych spíš řekla,že to zvracel z té horečky.Malá taky kolikrát když má horečku ,a ta ji malinko klesne zvrací.Ona i když se stalo,že už ty křeče dostala a já ji dala takový ten čípek do zadečku ,tak se jí ulevilo a zvracela.Já ji právě proto hlídám .Už když má těch osmatřicet tak jí tu pulku dám ,a paralen nebo něco proti horečce a snažím se těch křečí vyvarovat.Právě řeším problem ve školce.Doktorka napsala do potvrzení,že když by měla ve školce teplotu ,tak jí mají dát paralen a pulku diazepamu.A oni nechtějí,že by volali záchranku a jim to řekli .Ale to už by mohlo být pozdě.Takže trnu kdy se co semele.Nejhorší je když horečky rychle z ničeho nic stoupne.Nebo pro změnu klesne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
4.1.12 10:16

Aha,tak je asi lepší to podat dříve,že? :think: Děkuju,já jsem s toho byla nešťastná,protože mám s tech křečí hrůzu,a jak se pozvracel,druhou dávku jsem mu dávat nechtěla.

• Citovat
  • Upravit
1332
4.1.12 10:21

Ono dát ho už při čtyřicítce je pozdě.Pak by zase mohl dostat křeče jak mu to rychle klesne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
4.1.12 10:24

Holky,odbehla jsem od tématu,pardon :oops:

Sthan,teda ve školce jsou inteligenti :zed: ,že by volali záchranku,to už fakt může být k ničemu :zed: ,a ještě když to máš doporučené od dr. co by chtěli více?Vždyť v tomto případě by to bylo neposkytnutí první pomoci,když to nepodají :think: a budou čekat.

Ještě jednou děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1332
4.1.12 10:31

Oni se jistí,kdyby se něco stalo,jakože po léku.Ale přijde mě to na hlavu postavené.Zavolají záchranku,malou si nechají v nemocnici na pozorování ,mě s ní a bude to vyřešené.Než by jí dali ten paralen a ten diaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí