Jak bude vypadat váš život za 30 let? ;-)

Anonymní
16.10.22 19:44

Jak bude vypadat váš život za 30 let? ;-)

16. 10. 2052
Ano, u nás v obci zrušili bankomat, takže nevím, kolik mám aktuálně na účtu, ale myslím, že ještě 10 500 a budu mít milion. Už jsem chtěl jít pak hned do důchodu, ale zjistil jsem, že na ubytovně jako důchodce být nemůžu. Od té doby, co umřel ten tlustý spolubydlící, co se nestaral o sebe a vzal si všechny dluhy na sebe po manželce, už to tu není tak hrozné a chci tady být dál. V pondělí jsem šel kolem cyklostezky krmit kachny k řece, bylo asi 25 °C a docela málo lidí kolem a šla tam taková malá šedovláska, skoro jsem ji oslovil. Ale kdo ví, jestli to nebyla mrcha. Naposledy, když jsem měl sex, v roce 2015, to byla hrozná mrcha ta holka, chtěla mě okrást a že to byla Romka jsem zjistil až později. Její kamarádi chodili v tlupě kolem ubytovny a číhali na mě. A já blbec ji zval na kávu! Člověk by si měl vybrat jen jednu holku a dát pozor jestli není náladová a protivná. Po cestě zpátky jsem si dal 3 jedenáctky Litovel, to pivo mi chutná. Nechápu lidi co jsou alkoholici a bydlí na ubytovně, to bych nechtěl. Zítra půjdu asi na koupaliště u nás v obci, nesnáším vedro, taky je u vás takové vedro? ;-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
16.10.22 19:47

Potáhne mi na 70r. a budu stále v pracovním režimu. Vidina důchodového odpočinku nikde.
Snad mi budou dělat radost děti a jejich děti. A já budu dostatečně vitální, abych mohla pomáhat jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5936
16.10.22 19:49
@Anonymní píše:
16. 10. 2052
Ano, u nás v obci zrušili bankomat, takže nevím, kolik mám aktuálně na účtu, ale myslím, že ještě 10 500 a budu mít milion. Už jsem chtěl jít pak hned do důchodu, ale zjistil jsem, že na ubytovně jako důchodce být nemůžu. Od té doby, co umřel ten tlustý spolubydlící, co se nestaral o sebe a vzal si všechny dluhy na sebe po manželce, už to tu není tak hrozné a chci tady být dál. V pondělí jsem šel kolem cyklostezky krmit kachny k řece, bylo asi 25 °C a docela málo lidí kolem a šla tam taková malá šedovláska, skoro jsem ji oslovil. Ale kdo ví, jestli to nebyla mrcha. Naposledy, když jsem měl sex, v roce 2015, to byla hrozná mrcha ta holka, chtěla mě okrást a že to byla Romka jsem zjistil až později. Její kamarádi chodili v tlupě kolem ubytovny a číhali na mě. A já blbec ji zval na kávu! Člověk by si měl vybrat jen jednu holku a dát pozor jestli není náladová a protivná. Po cestě zpátky jsem si dal 3 jedenáctky Litovel, to pivo mi chutná. Nechápu lidi co jsou alkoholici a bydlí na ubytovně, to bych nechtěl. Zítra půjdu asi na koupaliště u nás v obci, nesnáším vedro, taky je u vás takové vedro? ;-)

To jsi udělal shrnutí se svých zážitků Zdendo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36809
16.10.22 19:59

Proč anonym, Zdendo? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
16.10.22 20:08

Jaj Zdenda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
16.10.22 20:10

Mohla to byt celkem zajimava diskuse, ale zdenda no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.10.22 20:13

Některým stále nedochází, že jsou poznat, přestože anonym a takových individuí tady je 🤯 😎.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.10.22 20:15

Doufám, že budu v 74 letech už v důchodu a budu mít 2 vnoučata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65357
16.10.22 20:17

Tak přiznávám, ze tentokrat jsem nepoznala Zdendu podle nazvu diskuse, ale az na konci prvni vety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kdoviktera
16.10.22 20:19
@Russet píše:
Doufám, že budu v 74 letech už v důchodu a budu mít 2 vnoučata.

Mne bude stejne a nejspis uz tu nebudu.. rodove zatizeni..

Proc jen 2?

• Citovat
  • Upravit
53518
16.10.22 20:21
@kdoviktera píše:
Mne bude stejne a nejspis uz tu nebudu.. rodove zatizeni..Proc jen 2?

Nepředpokládám, že syn nebo snacha se významně rozrodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
16.10.22 20:21

Zdendo proč anonym tebe každej pozná podle první věty. V roce 2052 mi bude 70. Budu v důchodu. Podle mapy růstu co mi kartářka dělala v roce 2002 budu mít nějaký soudní spor který vyhraju. Tak asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9802
16.10.22 20:43

Já si spíš myslím, že si na Zdendu někdo hraje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
16.10.22 20:45

Zdendo snad se za 30 let z ubytovny vyhrabes

• Citovat
  • Upravit
10952
16.10.22 20:51

Za 30 let už tu velmi pravděpodobně nebudu, tak mám o problém méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová