Vadí vám, když na vaše dítě sahají cizí osoby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15113
24.10.14 10:20
@Berenikee píše:
Jeste doplneni k minulemu prispevku. Jak tu nekdo zminil, ze nesnasi vztekajici a rvouci deti na verejnosti. Tomu se prave tou ignoraci zabranuje. Kdybych ji hned sbirala ze zeme, zacne se vztekat. Kdyz ji minutu necham lezet, lidi se ns ni smějí, ona na ne…za minutu zapomene, proc si vlastne lehla a staci ji dat nejakou pozitivni motivaci a la pujdeme za tatou nebo na zmrzku…a ona sama vyskoci, je radostna a problem vyresen. Zvedat ji nasilim hned tak jeci a krouti se jeste pul hodiny. Tak mi, prosim, nerikejte jak spravne na moje dite.Jo a PS: velký ohlas ma metoda ‚porozumění diteti napodobenim‘…podle te byste si mely vedle sve vztekajici deti lehnout na zem i vy a opakovat po nem jeho rev a tlouct taky hlavou o zem. Dite pochopi, ze mu rozumite s pak je vstricne k vysvetlovani, ze je to spatne. Tak kdyz se tak dusujete spravnou vychovou a obtezovanim okoli… :mrgreen: :kytka:

tak zkusit to můžeš, ale kdyby šel okolo takovej pán v bílém plášti, raději vem nohy na ramena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.10.14 10:41
@SlecnaSally píše:
A co to je? :mrgreen: Prostě máš rozmazlené dítě

třeba máš dítě, které má poruchu sousředění a hyperaktivitu. A má to jako přidruženou věc k daleko těžší chorobě… :nevim:
Ale v očích okolí to bude vždycky jenom spratek…
Nejde paušalizovat. Kapitolou samo pro sebe jsou pak autistické děti. Taky v zásadě řvoucí valející se spratci… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
24.10.14 10:44
@Berenikee píše:
Jo a PS: velký ohlas ma metoda ‚porozumění diteti napodobenim‘…podle te byste si mely vedle sve vztekajici deti lehnout na zem i vy a opakovat po nem jeho rev a tlouct taky hlavou o zem. Dite pochopi, ze mu rozumite s pak je vstricne k vysvetlovani, ze je to spatne. Tak kdyz se tak dusujete spravnou vychovou a obtezovanim okoli… :mrgreen: :kytka:

Hm a podle mé logiky bych neměla dělat to, co nechci, aby dělalo dítě. Chci, aby si mé dítě uvědomilo, že to, co dělá, žádný normální člověk nedělá. Lidi se po zemi (vyjma trávníku) prostě neválí, za žádných okolností, jenom pokud jsou nemocní, nebo čuňata.
Tím, že bych dítě napodobila tak, že bych si sedla na zem, bych z válení na zemi udělala něco, co je v pořádku a to já nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.10.14 10:48

Třeba chtěla paní pomoct, určitě neměla v úmyslu dítě ukrást. Já takhle maminkám taky občas „pomáhám“, když se dítě vzteká nebo protestuje, že něco nechce, tam mu řeknu, poslechni maminku nebo si tě vezmu domu:))A hnedka je klid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.10.14 10:50
@Gumanka píše:
Třeba chtěla paní pomoct, určitě neměla v úmyslu dítě ukrást. Já takhle maminkám taky občas „pomáhám“, když se dítě vzteká nebo protestuje, že něco nechce, tam mu řeknu, poslechni maminku nebo si tě vezmu domu:))A hnedka je klid :D

pošlu na tebe čerta :cert: :cert: :cert:
Já tohle bytostně nesnáším, když někdo vyhrožuje mému dítěti. Co tě k tomu jako vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.10.14 10:52

Vede mě k tomu to, že moje dítě se taky vzteká a na něj to funguje…ještě jsem se nesetkala s negativní odezvou od maminek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
24.10.14 10:55
@omites píše:
pošlu na tebe čerta :cert: :cert: :cert:
Já tohle bytostně nesnáším, když někdo vyhrožuje mému dítěti. Co tě k tomu jako vede?

ale ona přece na to dítě neposílala čerta, tak to nepřekrucuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.10.14 10:55

@Gumanka a kdyby byla ta máma blbá a myslela si, že udělá ftípek, nechala by tě čapnout dítě za ruku, že teda jdete…podobně to mám s čertama. Strašit dítě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
24.10.14 10:56

@Gumanka A co když se tě dítě chytí, že tedy jako jdem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
24.10.14 10:56
@Gumanka píše:
Třeba chtěla paní pomoct, určitě neměla v úmyslu dítě ukrást. Já takhle maminkám taky občas „pomáhám“, když se dítě vzteká nebo protestuje, že něco nechce, tam mu řeknu, poslechni maminku nebo si tě vezmu domu:))A hnedka je klid :D

Ja bych ti kolikrat i byla za to vdecna :kytka: kdyz ostatni delaj jako ze nic, tak si myslim, ze i to dite vidi, ze ani ostatnim nevadi to jeho chovani a z mamy si kolikrat dela dobry den.. :nevim: mes. e to stalo pouze jednou, malyho jsem capla a sla s nim dal a.on kopal a vztekal se a a nejaka pani rekla, no fuj co to vidim, ze delas mamince! On se vzpamatoval a byl klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.10.14 10:59
@mojmira píše:

mě to tak jenom napadlo, jsem včera někde už zahlédla čerty a Mikuláše. S tím se taky takhle straší… Nepřekrucuji, jen asociuji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9355
24.10.14 11:00
@omites @mojmira píše:
:mrgreen: :mrgreen: Každej vidí, to co chce vidět, zakladatelka si taky v tý svojí situaci viděla to svoje, ve finále je to vtipný, co z toho vznikne. :mrgreen: škoda, že se do toho nevloží ta paní, co tím vlastně myslela, když mluvila na cizí válející se dítě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.10.14 11:01

Jinak tak všeobecně… mě tahle diskuze děsně baví. Sleduji, co je kdo schopný na dítě vybalit. A alespoň si v hlavě připravuji svoje reakce.
Matka je tu od toho, aby vychovávala a zároveň své dítě chránila. Tak chci být na co nejvíc blbých situací nachystaná, ať cítí moji podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
24.10.14 11:05
@omites píše:
Jinak tak všeobecně… mě tahle diskuze děsně baví. Sleduji, co je kdo schopný na dítě vybalit. A alespoň si v hlavě připravuji svoje reakce.
Matka je tu od toho, aby vychovávala a zároveň své dítě chránila. Tak chci být na co nejvíc blbých situací nachystaná, ať cítí moji podporu.

a tak jak jsi se uz pripravila? Co uz mas nachystano? :mrgreen: to by chtelo odpoledne nebo klidne hned jestli muzes si vyrazit do obchodu a cihat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
24.10.14 11:06

Mě se nelíbí názor - je to moje dítě, co mi na něj kdo šahá, co mi kdo kecá do mojí výchovy…Pro mě jako učitelku „ideální“ představa rodiče na schůzce :) Dítě je součást tohohle světa, není izolovanej. Někdo mu občas něco řekne. Hrůza, děs 8o :roll:
Každej vychovává po svým (někdy je mi některých dětí líto) a pokud je přesvědčen, že to dělá dobře, neměl by ho nikdo další rozhodit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí