Jak byste zareagovaly na nevhodné chování u stolu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
26.10.19 22:41
@Hamouzka píše:
@wildcherry zakladatelka se nepose. e, ale ty možná jo, že ti sebrala minutu tvýho času :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A o tom to je :cert:

Aaaale, beru to jako relax, pred chvilou jsem ulozila sest deti, prespavaci vecuuurek, takze toto me fakt caru na gatkach neudela uz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
26.10.19 22:44

@wildcherry a kolik z nich na tebe plivlo, že musí jít spát? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65477
26.10.19 22:46

@Hamouzka píšu někde, že je to správné??
Jen to popsala jak tatar a chce napsat, jak je to starší dítě strašný a nevychovaný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
26.10.19 22:48

@Petra Z každej holt nemá tak vzornej sloh :mrgreen:, tak v čem je problém? V děcku chyba není, je v rodičích :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65477
26.10.19 22:52

@Hamouzka no to nevím…
Ale vyřešila to na místě, musela založit diskusi…tak co chce slyšet… Že to dítě je strašný… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
26.10.19 22:53
@Hamouzka píše:
@wildcherry a kolik z nich na tebe plivlo, že musí jít spát? :mrgreen:

Neplivou, nebyl duvod, kde neni duvod, neni trest 8).Ale je moc hodin, klebetit muzou i zalehnuty u pohadky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
26.10.19 22:55
@Petra Z píše:
@Hamouzka no to nevím…
Ale vyřešila to na místě, musela založit diskusi…tak co chce slyšet… Že to dítě je strašný… :nevim:

Politovat asi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
26.10.19 22:55
@T.Petr píše:
Vy máte téma :P :lol: :lol: :roll:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77702
26.10.19 22:58

@Petra Z @wildcherry jo zakladatelka chce slyšet, že cizí dítě je strašné, a její hodňoučké dítě může to cizí dítě klidně urážet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
26.10.19 23:00
@stinga píše:
@Kettlery @Alušáček @Peggy54 no ono je tam o tom, že byla mladším dítětem - zřejmě dítě zakladatelky - řečena menší sranda na to 11leté dítě - kdoví, co se schovává pod pojmem „menší sranda“? takže prostě dítě zakladatelky může urážet starší dítě, ale starší cizí dítě nemůže plivnout - situace je podána jednostranně a nadržuje se vlastnímu dítěti

Presne tak, to vetsi dite zrejme neplivo bezduvodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kettlery
26.10.19 23:01

@stinga já si to v hlavě přehrávám tak, že plivnul přímo na to druhé dítě (nejspíš tedy zakladatelky). Možná přímo směrem do obličeje.(Kam taky jinam, když seděli u stolu?) Nevím, proč zrovna tohle mi tak zvedá tlak, ale tahle představa je mi zkrátka vrcholně nepříjemná. To je ale moje osobní vnímání. Vůbec netvrdím, že musí být o objektivně správně.

Edit…hrubka jako prase… :P

Příspěvek upraven 26.10.19 v 23:08

• Citovat
  • Upravit
1573
26.10.19 23:04

S,,malou srandou" Tvého dítěte se nám asi nepochlubíš, tím bych asi začala neb se na tuto akci reagovalo reakcí a pak bych pokročila dál k tomu plivání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kettlery
26.10.19 23:06

A proč jste holky všechny tak nabroušené dneska?

Dotaz, proč o daném tématu zakládat diskusi, by se snad dal položit u každého tématu, ne? Od toho máme diskusní fórum…(A nebuďte na mě taky nepříjemné, jo? Já přicházím v míru. Jenom mi přijde, že zakladatelka dostává docela sodu, tak je mi jí líto.)

• Citovat
  • Upravit
65477
26.10.19 23:06

@T.Petr no to musíš nejdřív napsat, jak ses zachoval, vše vylíčit a pak čekat na odezvu…
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
26.10.19 23:07

@Petra Z Podle mýho chtěla slyšet, jak by kdo reagoval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...