Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Hamouzka píše:
@wildcherry zakladatelka se nepose. e, ale ty možná jo, že ti sebrala minutu tvýho času![]()
![]()
A o tom to je
Aaaale, beru to jako relax, pred chvilou jsem ulozila sest deti, prespavaci vecuuurek, takze toto me fakt caru na gatkach neudela uz ![]()
@wildcherry a kolik z nich na tebe plivlo, že musí jít spát? ![]()
@Hamouzka píšu někde, že je to správné??
Jen to popsala jak tatar a chce napsat, jak je to starší dítě strašný a nevychovaný..
@Petra Z každej holt nemá tak vzornej sloh
, tak v čem je problém? V děcku chyba není, je v rodičích ![]()
@Hamouzka no to nevím…
Ale vyřešila to na místě, musela založit diskusi…tak co chce slyšet… Že to dítě je strašný… ![]()
@Hamouzka píše:
@wildcherry a kolik z nich na tebe plivlo, že musí jít spát?
Neplivou, nebyl duvod, kde neni duvod, neni trest
.Ale je moc hodin, klebetit muzou i zalehnuty u pohadky.
@Petra Z píše:
@Hamouzka no to nevím…
Ale vyřešila to na místě, musela založit diskusi…tak co chce slyšet… Že to dítě je strašný…
Politovat asi
![]()
@Petra Z @wildcherry jo zakladatelka chce slyšet, že cizí dítě je strašné, a její hodňoučké dítě může to cizí dítě klidně urážet
@stinga píše:
@Kettlery @Alušáček @Peggy54 no ono je tam o tom, že byla mladším dítětem - zřejmě dítě zakladatelky - řečena menší sranda na to 11leté dítě - kdoví, co se schovává pod pojmem „menší sranda“? takže prostě dítě zakladatelky může urážet starší dítě, ale starší cizí dítě nemůže plivnout - situace je podána jednostranně a nadržuje se vlastnímu dítěti
Presne tak, to vetsi dite zrejme neplivo bezduvodne.
@stinga já si to v hlavě přehrávám tak, že plivnul přímo na to druhé dítě (nejspíš tedy zakladatelky). Možná přímo směrem do obličeje.(Kam taky jinam, když seděli u stolu?) Nevím, proč zrovna tohle mi tak zvedá tlak, ale tahle představa je mi zkrátka vrcholně nepříjemná. To je ale moje osobní vnímání. Vůbec netvrdím, že musí být o objektivně správně.
Edit…hrubka jako prase… ![]()
Příspěvek upraven 26.10.19 v 23:08
S,,malou srandou" Tvého dítěte se nám asi nepochlubíš, tím bych asi začala neb se na tuto akci reagovalo reakcí a pak bych pokročila dál k tomu plivání
A proč jste holky všechny tak nabroušené dneska?
Dotaz, proč o daném tématu zakládat diskusi, by se snad dal položit u každého tématu, ne? Od toho máme diskusní fórum…(A nebuďte na mě taky nepříjemné, jo? Já přicházím v míru. Jenom mi přijde, že zakladatelka dostává docela sodu, tak je mi jí líto.)
@T.Petr no to musíš nejdřív napsat, jak ses zachoval, vše vylíčit a pak čekat na odezvu…
![]()