Jak často jste v kontaktu s rodinou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
25.6.16 21:30

Mam jen mamu, ale s tou si volame nekolikrat tydne, klidne i denne, kdyz se neco deje:) navstevy podle situace a casu, nekdy kazdy vikend, nekdy jednou za mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
25.6.16 22:24

S mamkou moc nekomunikuju, nemuze vydychat meho pritele… Kazdopadne meho syna ma moc rada, takze nase styky jsou vlastne jen v ramci pujcovani ji ho, coz mi problem nedela. Otec bydli daleko, ale pres net komunikujeme…
Jinak se casto stykam se segrou a sestrenici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
26.6.16 00:03
@Eemii píše: :mrgreen: stastna to zena.

Tak víme svoje, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.16 00:33

No holky tak poradně i mě. Jsem ted v Anglii jako aupair a máma vyžaduje skype každý den. Sem z toho zralá na prášky, protože prostě nevím co si s ní mám každý den říkat. Nevím co si myslí, asi že tu denně pařím nebo co, ale ve skutečnosti jsou moje dny docela stereotypní a nudný. Na skype pak na sebe koukáme jak dva vejři a nikdo neví co říct, protože ona jen chodí do práce, což je taky dost stereotyp, co si budem nalhávat že. Takže se v podstatě ani u jedný z nás nic neděje, ale ona chce i přesto furt skypovat, mě by to vyhovovalo jednou za týden. Už sem se i párkrat vymluvila, že nemám čas jen abysme neskypovaly. Když sem jí to říkala, že chci skype jen jednou týdně tak řekla že v žádném případě. Dost se děsím co se stane až se vrátím do ČR a budu chodit do práce, to si asi budem volat desetkrát za den. Radši anonym prosím. Q

• Citovat
  • Upravit
524
26.6.16 00:37
@Anonymní píše:
No holky tak poradně i mě. Jsem ted v Anglii jako aupair a máma vyžaduje skype každý den. Sem z toho zralá na prášky, protože prostě nevím co si s ní mám každý den říkat. Nevím co si myslí, asi že tu denně pařím nebo co, ale ve skutečnosti jsou moje dny docela stereotypní a nudný. Na skype pak na sebe koukáme jak dva vejři a nikdo neví co říct, protože ona jen chodí do práce, což je taky dost stereotyp, co si budem nalhávat že. Takže se v podstatě ani u jedný z nás nic neděje, ale ona chce i přesto furt skypovat, mě by to vyhovovalo jednou za týden. Už sem se i párkrat vymluvila, že nemám čas jen abysme neskypovaly. Když sem jí to říkala, že chci skype jen jednou týdně tak řekla že v žádném případě. Dost se děsím co se stane až se vrátím do ČR a budu chodit do práce, to si asi budem volat desetkrát za den. Radši anonym prosím. Q

Ono to je těžký. Jí se hrozně stýská a chce tě mít asi u sebe, bohužel nechápe, že ty tam máš jiné starosti, možnosti.. Zkus třeba obden psát zprávy nebo jí vysvětlit svojí situaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
26.6.16 09:41
@Anonymní píše:
No holky tak poradně i mě. Jsem ted v Anglii jako aupair a máma vyžaduje skype každý den. Sem z toho zralá na prášky, protože prostě nevím co si s ní mám každý den říkat. Nevím co si myslí, asi že tu denně pařím nebo co, ale ve skutečnosti jsou moje dny docela stereotypní a nudný. Na skype pak na sebe koukáme jak dva vejři a nikdo neví co říct, protože ona jen chodí do práce, což je taky dost stereotyp, co si budem nalhávat že. Takže se v podstatě ani u jedný z nás nic neděje, ale ona chce i přesto furt skypovat, mě by to vyhovovalo jednou za týden. Už sem se i párkrat vymluvila, že nemám čas jen abysme neskypovaly. Když sem jí to říkala, že chci skype jen jednou týdně tak řekla že v žádném případě. Dost se děsím co se stane až se vrátím do ČR a budu chodit do práce, to si asi budem volat desetkrát za den. Radši anonym prosím. Q

Tak to je teda smutny.. Ja se mam s mamkou porad o cem bavit.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
26.6.16 09:52
@Lekninka91 píše:
Tak to je teda smutny.. Ja se mam s mamkou porad o cem bavit.. :think:

Nooo, on né každý má tak sluníčkové vztahy v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
26.6.16 10:39

@Whiskin coz je taky smutny :? Ale zrovna v tomhle prispevku, na ktery jsem reagovala mi nepripada, ze by vztahy byly nejak spatne. Jen je mamce asi smutno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
26.6.16 10:45

@uzsinevimrady no co s tím musíš vědět ty :nevim: je jasný, že mám tě chce taky vidět a aspoň napsat nebo zavolat bys teda mohl…já třeba k našim chodim tak jednou týdně většinou v neděli na oběd i s dětma a jo přiznám se využiju toho, že nemusim vařit a máma mi dá ještě jídlo ssebou :) jinak mě rodiče i dost často hlídaji…jinak bych při práci nemohla dělat vysokou… takže jak kdy, ale většinou to tak jednou týdně vychází…moje sestra už má děti dospělý a k našim chodí tak jednou měsíčně…bydlíme ve stejnym městě tedy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
26.6.16 11:52
@Ali-Ali píše:
Pevne doufam, ze mym detem nebude zatezko mi jednou tydne napsat 8o

To jsem také v jedné diskuzi psala a dozvěděla jsem, že jsem blbka, když si s mamkou volám každý den a jednou za týden se aspoň chvíli vidíme.
S bratry jsem v telefonickém kontaktu párkrát do týdne a jednou za 7-14 dní se vidíme.
Bylo to tak když jsme bydleli 150 km od sebe a je to tak teď, když bydlíme v okruhu 25 km. S manželovou rodinou se vídáme podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
26.6.16 13:07
@Anonymní píše:

Ja kdyz byla v UK, tak jsem psala mame obden mail, posilala fotky atd. Skoro jsme si nevolaly, uz je to par let, to skype ap moc nejelo:/
Co se zkusit domluvit, ze si zavolate 1× tydne, jinak ze ji posles kazdy den sms, ze je vsechno ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
26.6.16 21:26

Nic se nedá vynutit a každý je holt jiný. Nedá se to podle mě pausalizovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.16 22:55

@lili355 To sem zkoušela, ale řekla že nepřipadá v úvahu. Jako já nevím no. Mě se třeba stane, že celý den nic nedělám, jen se tak povaluju a pak fakt nevím o čem se s ní mám bavit. Asi to musím nějak vydržet. Je mi jasný, že se jí stýská a nudí se, ale nenapadlo mě že bude chtít skype denně.

• Citovat
  • Upravit
191
27.6.16 10:50

Chapu, tak bych ji asi proste zkusila tohle vysvetlit s tim, ze uz jsem velka holka, takze nebudu denne telefonovat mamince.
Casem to urcite pochopi, o to vic si budete mit co rict, kdyz si jednou tydne zavolate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
13.12.17 19:43

V kontaktu jsme 1× za dva týdny, nemáme moc dobré vztahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie