Jak dítěti oznámit, že má sourozence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mackA159
1.2.21 11:07

Nestačím se divit s kým si lidi dokáží udělat dítě.. :lol: on tě pomlouva u byvalky, a dceři slibuje že se k nim vrátí? Ať jí to řekne sám, to není tvůj problém.

• Citovat
  • Upravit
10680
1.2.21 11:08
@Anonymní píše:
@Tarinka jak víte že tam občas prespaval?

Pardon, nevím, špatně jsem četla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
1.2.21 11:19
@Anonymní píše:
@kacz manžel mě o to poprosil, abych se optala. Jinak bych to nepsala.

Fakt chlap prosí „zeptej se někde, jak mám jedný dceři oznámit, že mezitím, co jsem jí sliboval návrat, vyrobil jsem jí jinde sestru.“? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
1.2.21 11:25

Málem sem si z tvýho chlapa ublinkla. Fakt charakter :palec: Ať si to vyřeší sám co si nadrobil, do toho bych se absolutně neangažovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.21 11:26

@Tarinka no ale trefila jste se 😂 vždy po hádce. Teď už to tedy nedělá. Ale to je už nepodstatný. Už je to delší doba.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.21 11:31

@Dicentra27 no to je trefny :roll:
Jelikož se toho problémů chci co nejdřív zbavit tak se ptám. Bude to úleva i pro mě. Hold to pohnojil hodně. To jsem mu i sama řekla, že díky tomu co tam mlel, tak vše zhoršil.
Chtěl mít od byvale klid tak zvanil nesmysly. A klid stejně neměl. Až řekl že zůstává kde je a postavil ji pevně na zem tak pak byl klid.
Jako hodně nám to narušilo manželství. Zničil moji důvěru, ale i přes to jsem se snažila věc řešit a neutikat od ní.
Ale tohle už je jiné téma a to si dokážu vyřešit sama. Ale tento problém bohužel ne. Není to moje dcera a neznám ji pořádně. Nikdy bych dítěti nezatajila sourozence a kdyby se třeba nám toto stalo, řeknu to dceři sama.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.21 11:35

Třeba já bych jí to normalne oznámila s tím že bych jí chtěla někoho představit. Podle reakce bych reagovala. Když by se ptala proč ji to neřekl tak bych řekla ze strachu atd.

• Citovat
  • Upravit
7674
1.2.21 11:37

Ví ta malá že vůbec existuješ ty zakladatelko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.21 11:48

@Veru1987 ano ví. Manžel ji normálně volá přes messanger doma. Ale od té doby co se narodila malá, tak chodí mimo.

• Citovat
  • Upravit
731
1.2.21 11:50
@Anonymní píše:
@Dicentra27 no to je trefny :roll:
Jelikož se toho problémů chci co nejdřív zbavit tak se ptám. Bude to úleva i pro mě. Hold to pohnojil hodně. To jsem mu i sama řekla, že díky tomu co tam mlel, tak vše zhoršil.
Chtěl mít od byvale klid tak zvanil nesmysly. A klid stejně neměl. Až řekl že zůstává kde je a postavil ji pevně na zem tak pak byl klid.
Jako hodně nám to narušilo manželství. Zničil moji důvěru, ale i přes to jsem se snažila věc řešit a neutikat od ní.
Ale tohle už je jiné téma a to si dokážu vyřešit sama. Ale tento problém bohužel ne. Není to moje dcera a neznám ji pořádně. Nikdy bych dítěti nezatajila sourozence a kdyby se třeba nám toto stalo, řeknu to dceři sama.

Tak pozor, teď to na mě dělá dojem, že to chlap nedělal s ohledem na děcko, ale pro klid jeho ex 8o A ona je nějaká hysterická fúrie, co ho nechtěla nechat odejít? Kdo byl iniciátorem ukončení vztahu a proč? Tam může být špatně mnohem víc věcí :think: Mě by vadilo už jen to, že za dcerou chodil a nebral ji do společného bydlení. Vždyť ty s tou holkou nemáš navázáný žádný vztah. Jak teď ona přijme „tvoje“ miminko?
Chlap si tu důvěru narušil nejen u tebe, ale i u dcery. A o té jeho ex nevím, co si myslet, že jí vyhovovalo, mít ho doma na návštěvách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
1.2.21 12:03
@Anonymní píše:
@Tarinka no ale trefila jste se 😂 vždy po hádce. Teď už to tedy nedělá. Ale to je už nepodstatný. Už je to delší doba.

ty jsi dobrá zoufalka, že jsi takového póvla vzala nazpět, no hlavně když je mimísek, že :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
1.2.21 12:31
@Anonymní píše:
Dobrý den děvčata.
Máme takový problém. Manzel má 6ti letou dceru s jeho bývalou. Už od začátku to bylo vše divně postavený, Malá sem nejezdila, byla u nás jen jednou a můj manzel jezdil tam a trávil u nich čas, ale mě se to přestalo líbit a dozadovala jsem se aby malá jezdila k nám tak jak to všude funguje. Bylo mi řečeno že nechce, protože můj milovaný si tam na mě stěžoval (i když neměl proč) a malé sliboval že se k ním vrátí.
Otěhotněla jsem v březnu minulého roku, ale manžel to dceři neřekl, ani její matka. Že by to špatně nesla.
Po nějaké době, řekl dceři, že zůstává semnou, ale že s maminkou jsou dobří kamarádi. Dcera to vzala velice dobře, i když se na návrat otce velmi těšila.
Teď už máme doma 2 měsíční princeznu a řešíme jak to jeho dceři oznámit aby to vzala dobře a aby sem k nám jezdila.
Poradíte holky, jak ji to říci. Jsem už z toho zoufalá

To je ale vůl. Pardon. A chudák holka… Měl by se s ex poradit jak to té malé říct, nejlíp asi společně, ona bude vědět líp jak na ni než my všichni na emiminu. A tajit jí to nemůže do nekonečna, jednou na to stejně přijde a bude naštvaná ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.21 12:36

@Dicentra27 já ji neznám. Nikdy jsem se s ní nesetkala i když jsem nutkání měla. Ona ho prý stále miluje a čeká že se vrátí. Odešel on. Důvod pořádně nevím. Prý kvůli tchyni.
Našel si mě. Vzal si mě a po roce jsem otěhotněla.

• Citovat
  • Upravit
34393
1.2.21 12:55
@Anonymní píše:
@Dicentra27 já ji neznám. Nikdy jsem se s ní nesetkala i když jsem nutkání měla. Ona ho prý stále miluje a čeká že se vrátí. Odešel on. Důvod pořádně nevím. Prý kvůli tchyni.
Našel si mě. Vzal si mě a po roce jsem otěhotněla.

Ona ho prý stále miluje, a čeká že se vrátí? To ti říká on že? Určitě by mu ihned vše odpustila a jelo by se dál :roll: Zvláštní že nevíš důvod jejich rozchodu. Každopádně to s jeho dcerou nech na něm, to je jeho problém a tvoje zbytenčá starost. On si to nadrobil, tak atˇsi to vyžere. Proč si dceru nebere normálně k vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
1.2.21 13:12
@Anonymní píše:
Třeba já bych jí to normalne oznámila s tím že bych jí chtěla někoho představit. Podle reakce bych reagovala. Když by se ptala proč ji to neřekl tak bych řekla ze strachu atd.

Já bych nejdřív udělala společnou schůzku “dospělých” (tak bych to řekla holčičce, ze už je veliká a ze on něco totálně pokazil a potřebuje s s vámi o tom promluvit) - čili on, ty a dcerka (bez miminka), kde on si nasype kamion popela na hlavu a vše před vama oběma pěkně vysvětlí a se sklopenyma ušima se omluví. Samozřejmě vina je to jeho, takže tu pěkně veřejně přizná. Pak i ty něco k tomu reknes, třeba že te to mrzi a ze bys už konečně rada měla úplně normální rodinný život a udělala za tím vším tlustou čáru. Proste se takhle nějak domluvíte, ze odtedka už se budete chovat správně. I dcerka by měla dostat prostor na reakci, která muže byt jakákoliv. Samozřejmě ji řeknete, ze miminko je na světě.

Až by holcicka byla s tím ok, udělala bych druhou schůzku a představila miminko jak píšeš. Jen tak na blind bych to nedělala, nastrcit tam miminko a čekat, ze ono to rozlouskne svou přítomnosti a roztomilosti za vás, proste není fér ani vůči němu (miminku) ani vůči holčičce. Vy jste dospěli a měli byste si s ni o tom promluvit nejprve o samotě a urovnat to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí