Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Chtěla bych zhubnout nohy, tak jak dlouho a jak často bych měla běhat? ![]()
Nohy jako stehna? pokud stehna tak je nejlepší běhat do vrchu, ale to se spíš vyrísuje sval… když se běhá po silnici tak zase lýtka..
A nechceš radši zkusit cvičení s Jillian Michaels? mně tim teda nohy zhubly suprově ![]()
@Luciiiie Já běhám pravidelně 3× týdně. Cca 15min do vrchu na stehna a cca půl hodky klasika a to je na lýtka a zadeček
Mě se už skoro i ztratila celuloška ![]()
Já běhám 5-6 týdně 30-35 min.
…Jillian jsem měla už po krk cvičila jsem ji snad rok:-D
Myslím, že tak aspon půl hodinky v kuse. A třikrát týdně by mohlo stačit.
@PeBe24 @Luciiiie jj 30 days shred
je to i na youtube
jeden level se cvičí 10 dní. No já zhubla celkově, lýtka, stehna, zadek, všechny kalhoty mi byly volný přes nohy, super pocit
teď se na to chystám znova
a jinak jsme s kamarádkou taky běhaly, cca 3× týdně, ale to jsem si ničeho nevšimla, tak jsme to asi dělaly blbě ![]()
@PeBe24 Jojo pomohlo, Jillian je super, ale jelikož jsem jí cvičila už dlouho, tak jsem potřebovala změnu. Pěkně mi vytvarovala postavu i nohy. Teď budu běhat a Jill si dám třeba jen 1× do týdne. ![]()
@PeBe24 Já to cvičila 5-6× týdně
… No dieta tomu neříkám, prostě jím zdravě 5-6× denně vyváženou stravu. Zelenina, ovoce, těstoviny, rýže, mléčné výrobky, vejce, maso, sýry..atd, atd. snažím se vařit a jíst z domacích výrobků a nebo bio kvality. prostě jídlo bez chemie konzervatnů, dochucovadel, aromat apod.
Piju jen vodu s kohoutku a sypané kvalitní čaje.
A místo běhání do kopce, mohla bych to nahradit běháním do schodů? ![]()
Na zhubnutí je lepší rychlá chůze než běh. Tři čtvrtě hodiny až hodinu tak 4× týdně.