Jak dlouho vám trvalo otěhotnět 34+

Anonymní
8.1.24 22:29

Jak dlouho vam trvalo otehotnet 34+

Ahoj všem, snažíme se o dítě už druhý měsíc a zatím noc, začínám být nestatnatna.. první dítě se povedlo hned a teď to nejde… je to normální?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5745
8.1.24 22:31

Je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.24 22:32

O vánocích jsem měla ovulaci a myslela jsem, že se to povedlo, ale dnes jsem dostala menstruaci 😔

• Citovat
  • Upravit
10925
8.1.24 22:32
@Anonymní píše:
Ahoj všem, snažíme se o dítě už druhý měsíc a zatím noc, začínám být nestatnatna.. první dítě se povedlo hned a teď to nejde… je to normální?

Ja nevim, snad asi radsi nic. To “už” druhy mesic me dostalo do kolen. Predstav si, ze jedno vyjde na poprve a druhy nemusi vyjit treba ani za rok. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.24 22:34
@DandátkoP píše:
Ja nevim, snad asi radsi nic. To “už” druhy mesic me dostalo do kolen. Predstav si, ze jedno vyjde na poprve a druhy nemusi vyjit treba ani za rok. :mavam:

Nemám zkušenost, tak se možná ptám blbě, už nejsem nejmladší

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.24 22:37

My cca 8mesicu je mi 26, je to individualni

• Citovat
  • Upravit
5663
8.1.24 22:55

2 měsíce nejsou ještě nic. V klidu užívejte sexu a věřím že se do roka zadaří.
Jinak my se snažíme už skoro 2 roky, je mi 35 a letos jdeme si prvního ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
8.1.24 23:01

To je strašně individuální. I když se trefíte do plodného období, pravděpodobnost je tak 40%, a to při všech ostatních podmínkách na jedničku.
Já jsem ze sebe naopak skoro nešťastná, mám ze sebe strach. Otěhotněla jsem 5× na první pokus, naposledy z přerušky ( předtím plánovaně). Mezi 26-37lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
8.1.24 23:13

Nám se druhe dítě povedlo po 2 letech, bylo mi 35 let, první syn byl hned a na druhé jsme čekali a čekali. Byla jsem už hodně nešťastná, ale nakonec to vyšlo a přirozeně ❤️
Vám to ale tak dlouho trvat nebude 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27012
8.1.24 23:30
@andelka83 píše:
To je strašně individuální. I když se trefíte do plodného období, pravděpodobnost je tak 40%, a to při všech ostatních podmínkách na jedničku.
Já jsem ze sebe naopak skoro nešťastná, mám ze sebe strach. Otěhotněla jsem 5× na první pokus, naposledy z přerušky ( předtím plánovaně). Mezi 26-37lety.

Máme to podobně :lol: klidně bych naší plodnost někomu dala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45739
8.1.24 23:43

Už druhý měsíc? Hm… Mně trvalo první dítě 8 let a druhé dítě 5 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
8.1.24 23:45

@Crystal87 jj, kéž by to šlo. Nikdy jsem to nebrala jako samozřejmost, vždycky jsem počítala s tím, že to nebude hned, vždycky přišlo překvapení. Poprvé jsem to i obrecela, že se to povedlo moc rychle, že jsem si to nestihla pořádně rozmyslet.. až čtvrté bylo opravdu hodně vytoužené a tam bylo potřeba, aby se povedlo do 4 měsíců ( kvůli smlouvě), a to jsem doufala, že se v 35 povede. Ale jinak vždycky šok. V podstatě " snažení" neznám. Na jednu stranu je to dobře, na druhou, teď ve 40 je antikoncepce opravdu velmi zásadní téma ( na dalších 10 let)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45739
8.1.24 23:48

@andelka83 Tak si dej sterilizaci ne? Já jsem si ji dala po druhém císaři a jsem maximálně spokojená. I když s mou rychlostí těhotnění to možná nebylo ani potřeba :mrgreen: ale tak jeden nikdy neví, třeba bych otěhotněla už za dva roky :mrgreen:

Příspěvek upraven 09.01.24 v 00:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.24 23:52

První dcera v 19 napoprvé, druhá v 21 trvala 7 měsíců. Sestra bude mít letos 37, první dítě přes antikoncepci, pak druhé plánovaně. Třetí plánovaně po 2 měsících a čtvrté omyl. Od posledního porodu to budou 3 roky a už se několik měsíců snaží o poslední, byla i u gynekologa a všechno vypadá v pořádku a přitom jim ti teď najednou nejde :nevim: Já jsem třeba teď v září otěhotněla zase napoprvé, ale dopadlo to revizí, takže si nevybereš….hodně štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
32929
9.1.24 06:24
@veria píše:
@andelka83 Tak si dej sterilizaci ne? Já jsem si ji dala po druhém císaři a jsem maximálně spokojená. I když s mou rychlostí těhotnění to možná nebylo ani potřeba :mrgreen: ale tak jeden nikdy neví, třeba bych otěhotněla už za dva roky :mrgreen:Příspěvek upraven 09.01.24 v 00:07

Uvažuju o tom. Ale mám trochu strach no. Nebyla jsem nikdy na žádné operaci, zákroku, nikdy v nemocnici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí