Jak dlouho vydrží?

Anonymní
30.9.17 17:09

Jak dlouho vydrží..s?

Ahojky maminky :mavam:
Mám takový dotaz jak dlouho přetrvá sperma v ženě než oplodni vajíčko? :oops: někde jsem četla že 2 dny někde že jen první den tak vůbec nevím :? Děkuji za odpovědi.. :roll:
Prosím o anonym nebo smazat děkuji :srdce:.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101753
30.9.17 17:10

No, tedy nevím co je na takovém dotazu intimního :think: že je potřeba anonym, nicméně udává se že až 5 dní, i když to nebude u každé a vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
30.9.17 17:50
@j.a.n.i1 píše:
No, tedy nevím co je na takovém dotazu intimního :think: že je potřeba anonym, nicméně udává se že až 5 dní, i když to nebude u každé a vždy.
@Anonymní píše:
Ahojky maminky :mavam:
Mám takový dotaz jak dlouho přetrvá sperma v ženě než oplodni vajíčko? :oops: někde jsem četla že 2 dny někde že jen první den tak vůbec nevím :? Děkuji za odpovědi.. :roll:
Prosím o anonym nebo smazat děkuji :srdce:.

Asi 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
30.9.17 17:56

Asi taky bude dost záležet na kvalitě materiálu :lol: ale uvádí se až pět dní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
30.9.17 18:05

Na takovouto otázku není možné jednoznačně odpovědět - záleží na kvalitě ejakulátu - u nekvalitního je potřeba se „trefit“ na ovulaci řádově v hodinách, u „kvalitního vzorku“, pokud to tak můžu nazvat, jsou schopny spermie čekat na vajíčko klidně 5 dní…proto se udává průměr 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
30.9.17 18:11

Až pět dní. Vím, kdy jsme měli s manželem styk a dle ultrazvuku je mimi o 4 dny mladší. Tudíž tam spermie určitě nějakou dobu museli čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
30.9.17 18:49

Až 5 dní ale záleží na spoustě věcí. Ale že by to bylo na anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.9.17 20:07

U mě to bylo 5-6 dní. Ty potvůrky si počkaly od svatební noci až na ovulaci :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
25126
30.9.17 20:12

A proc to resis? Bojis se nechteneho tehotenstvi nebo co? Podle me tyhle prumery jsou silne nespolehlive. A priroda je mocna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
30.9.17 20:16

No četla jsem teorii, že klučičí spermie jsou rychlejší, ale zase nic nevydrží a brzy chcípnou (no, chlapy) a ty holčičí, že jsou pomalé, ale vydrží déle.
Teoreticky to tak asi bude, protože s první i druhou dcerou jsem otěhotněla při styku den či dva po MS (takže teoreticky v neplodných dnech). Takže ty 3-5 dní si mylím vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
30.9.17 20:35
@Uju píše:
No četla jsem teorii, že klučičí spermie jsou rychlejší, ale zase nic nevydrží a brzy chcípnou (no, chlapy) a ty holčičí, že jsou pomalé, ale vydrží déle.
Teoreticky to tak asi bude, protože s první i druhou dcerou jsem otěhotněla při styku den či dva po MS (takže teoreticky v neplodných dnech). Takže ty 3-5 dní si mylím vydrží.

Holky nemají spermie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital