Jak dohledat pravé rodiče ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2486
13.6.14 23:46

@veria no :D už se jdu ztrapňovat do takovýho pořadu :D ještě se nastříkám pepřákem ať můžu brečet :D nebo jí můžu taky zkusit hledat na facebooku :D děkuju za informace…jenže já jsem tak zvědavá jestli jsem někomu podobná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
13.6.14 23:47

Ale přeci i ten pošták ondra musí čerpat odněkud informace legálně tak proč né já???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45739
13.6.14 23:47

Tak se na to vykašli, asi by ti to nic dobrého neprineslo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
13.6.14 23:50

To asi ne :D ale ta zvědavost…:D jestli mě tu náhodou nevysadili mimozemšťaní :D:D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.14 05:17

Já bych to nedělala!! Chápu tvoji zvědavost, ale jestli jsi někomu podobná ti můžu říct hned- ano jsi, to tak v rodině bývá. Víš, ono, tyhle setkání z velké části končí zklamáním. Buď šťastná za své právě rodiče! To oni u tebe byli od narození ve dne v noci a teď by si jim řekla, že jdeš na kafe za bio matkou? která tě opustila hned v první minutě? Je to těžké asi…hodně štěstí v rozhodování

• Citovat
  • Upravit
3503
14.6.14 06:42

@wiki čiki Určitě to je těžké, ale někdy je dobré všechno nevědět. Kolegyně je taky adoptovaná, ve 40 letech se rozhodla znát pravdu a své rodiče (žije už jen matka) vyhledala. Našla typickou socku, vysvětlení se nedočkala. Styděla se před manželem a dětma za svůj původ, měla potřebu té matce dokazovat, že ona je lepší, sponzorovala ji. Nemohla se s tím zjištěním vyrovnat. Docházela za psycholožkou, ale sezení ji nepomohla. Je jiná, než byla dříve, 2× se odstěhovala od rodiny…
Myslím, že jí to hledání za to nestálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
14.6.14 07:22

Dojít na matriku podle místa narození, tam by měl být záznam o bio rodičích. Když jde dítko do adopce tak jsou tam sice napsaní ti co adoptují, ale slabě jsoou tam tužkou napsaní i biorodiče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30323
14.6.14 08:25

@wiki čiki na matrice ti pomůžou. Tam to bude. A doporučuju přečíst knížku Třináctá komnata od Lanczové. Tam to zrovna hlavní hrdinka řeší a ukazujou tam jak to taky dopadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.14 09:08

Podle mě nepátrej po ničem bud ráda že máš rodiče. Moje bio matka se o mně nezajímala 25let, rodiče se rozvedli a tátka mně vychovával s novou manželkou, byly pro mně rodina. Najednou se tu ojevila nějaká moje sestra a začala nás děti kontaktovat s matkou no v tu chvíli byla její rodina podle mně ta nejlepší :zed: doma jsem rodičum tím dost ublížila hlavně tatkovi, mamka -nevlastní ta to brala s nadhledem. Byla jsem ráda že jsem je poznala, ale nemusím pokračovat v přátelství, je to 5 let co jsem zase bio matku neviděla a nechybí mi, mám zase svoji rodinu i když tatka mi moc chybí :andel:

• Citovat
  • Upravit
2486
15.6.14 00:46

Já se sní ale nepotřebuju kamarádit. mím rodičům by to nijak nevadilo už jsme se o tom bavili…oni ví že budou vždy mí rodiče a nedám na ně dopustit…jediné co by mě k tomu vedlo je zvědavost a ženská kterou jsem v životě neviděla tudíž mi na ní nezáleží mi opravdu život nezmění…:) bud mě trošku zklame a nebo dá nějaké přijatelné vysdvětlení jak to tenkrát bylo…ale jak říkám zítra jí určitě hledat nebudu ale je dobré vědět že ta možnost tu je…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.21 10:01

@wiki čiki ahojky omlouvam se ze ti píši, ale mam dotaz hledala jsi své biologické rodiče nebo ne ja jsem na tom podobně…byla jsem adoptovana a znam své rodné příjmení ale bojím se vůbec jestli mam hledat nebo ne na jednu stranu jsem zvedava na druhou se bojím delal jsi pro to neco? dekuji za odpoved a snad nevadi ze jsem napsala :) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.23 21:54

@Inna Kubů Ahoj a ty ses nakonec do toho hledání pustila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.12.23 21:56
@elizabeth.witch píše:
@Inna Kubů Ahoj a ty ses nakonec do toho hledání pustila?

Dotyčná uživatelka je neaktivní na Emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.23 23:26

@topazio Ano už vím, podívala jsem se na profil. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.1.24 19:46

Ahoj, že jsem adoptovaná jsem se dozvěděla až ve 20letech, nejdříve jsem nechtěla své bio. rodiče hledat, ale o deset let později jsem změnila názor a jsem za to ráda. Znám své kořeny, konečně vím komu jsem podobná a jak to celé tenkrát bylo.
Jestli chce někdo poradit jak začít hledat, nebo si o tom třeba jenom popovídat, klidně napište zprávu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová