Jak donutit dospělé dítě jít do práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@TerezaVoříšková píše: Více
Ano, tak to dělá protože to dělat chce, nikoliv protoze je to fajn brigáda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 jenomze nebude mit do budoucna ani starobni duchod. Kdyby zavazneji onemocnel, tak ani invalidni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn píše: Více
Medici maji velke mnozstvi hodin neplacene praxe. Ano medici slouzi ale v ramci studia je to zadarmo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co by, vykopnout na ulici a poraď si ![]()
Nás z děcáku taky vykopli po dodělání školy a při plnoletosti. Zabalila jsem si osobní věci, od ředitelky dostala pas, rodný list, 8 tisíc v hotovosti a čau. Taky se nikdo neptal ![]()
Někteří z nás žijou normalni život, někteří zůstali na ulici, drogy a chlast, jiní se vrátili domů, hodně holek skončilo v bordelu..každý se zařídil jak uznal za vhodné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jejjej píše: Více
Tohle bylo za komoušů, vím že plat dostávali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik měla, já jsem naštěstí chodila od prváku na brigády, takže jsem měla nasetreno něco málo. Měsíc a půl jsem byla u kamarádů než jsem se postavila na svoje nohy a měla na kauci a první nájem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KáťaKašpi tak to je super, že ses dokázala takhle o sebe postarat, je to hrozné, takhle vyšoupnout lidi ven, ať se starají…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik tak věděla jsem, že mě to čeká a že domu se vracet nebudu, tak jsem se podle toho zařídila. Jak to je dneska nevím, u mě je to už přes 20 let..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jejjej tenhle typ lidl co bude někdy neřeší. Pak asi budou koukat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše: Více
To je pravda. Oni jsou zvykli, ze se vzdycky nekdo postara.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová až nebudou mít rodiče tak kdo? Nikdo je ani nezaměstná, takový člověke prostě nepoužitelný
.Ale má představu že snad mu někdo nabídne 1000 na hodinu i když nic neumí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
![]()
Takže ty děláš práci, která tě baví, jen zadarmo? A to, za co máš prachy, děláš protože ti to přináší prachy, ale vlastně to dělat nechceš?
To je dost zvrácená logika. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
Delam praci, která mě baví. A snažím se do toho dávat 100%.
Ale samozřejmě, že chci za to dostat svůj plat i za práci která mě baví
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit