Jak ho donutit k oblékání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1128
13.9.15 15:33

@j.a.n.i1 a jsi si opravdu jista? Já taky na začátku těchto „metod“ došla třeba az k autu a nastartovala. Prostě zkoušel kdo z koho. No ze me urcite nee! U nás je výhoda, ze bydlime v dome a venku nejezdí zadna auta, tak bych mohla klidně odjet za roh vyčkat. Naštěstí to nebylo třeba. Zkus někdy opravdu odejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
13.9.15 15:36

@ngauruhoe Jsem, on klidně zůstane doma, protože on z principu do té školky jít nechce a je až moc samostatný… takže on si pustí pohádku, vezme jogurt a bude čekat až přijedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.9.15 15:44
@j.a.n.i1 píše:
Mám doma něco podobného a neřeším to, vím, že se obléct umí a ráno ho prostě oblíknu, on je spokojený a já mám klid.

Delam to stejne. Kazdy dalsi zbytecny vztek by me zabil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
13.9.15 15:52

@j.a.n.i1 :D lišák! Tak to je opravdu lepší ho obliknout. I když me by brali asi všichni čerti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
13.9.15 15:55

@ngauruhoe Jojo, je to potvora… já už to neřeším a před školkou ho oblíkám automaticky. Když jsme doma, tak ne a to se z pyžama převlíká až když chce jít ven, jinak vegetuje v něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
13.9.15 16:04
@j.a.n.i1 píše:
@ngauruhoe Nojo, když u nás je ten problém, že by klidně zůstal v obýváku v tom pyžamu a vůbec by neřešil, že já odcházím.

právě, náš taky.. a zase potřebuju, aby do té školky šel, že.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
13.9.15 16:07
@AdaAda píše:Zkusila bych neco jako: prosim, muzu ti oblect kalhoty?/ Prosim, budes tak hodny, obleces si tricko?

u nás jasná odpověď NE :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
13.9.15 16:08
@j.a.n.i1 píše:
@ngauruhoe Jsem, on klidně zůstane doma, protože on z principu do té školky jít nechce a je až moc samostatný… takže on si pustí pohádku, vezme jogurt a bude čekat až přijedu.

tak tak, vezme si jogurt, udělá si kakao a nepotřebuje mě :mrgreen: školku má sice rád, to zase jo, ale zase by jí klidně oželel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
13.9.15 16:14

Taky se to u nás někdy stane, tak vezmu nějakého velkého plyšáka a začnu mu oblíkat dětské oblečení, jako že teda se mnou půjde plyšák místo dítěte. Plyšákovi pak něco slíbím, že dostane nějakou sladkou odměnu. To většinou zabere. Ale u vás to asi bude horší, když mu nevadí zůstat doma sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
13.9.15 16:21
@j.a.n.i1 píše:
Mám doma něco podobného a neřeším to, vím, že se obléct umí a ráno ho prostě oblíknu, on je spokojený a já mám klid.

Přesně tak, nač se zbytečně nervovat :mrgreen: umí to, umí, ve školce se obléká bez keců :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
13.9.15 16:22
@tasa píše:
Jo holky, pry jedna pani dovedla dite v pyjamu do skolky a od ty doby se pry ono obleka samo. ale je to „jedna pani povidala“

Co to jako je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
13.9.15 16:27
@araw píše:
Přesně tak, nač se zbytečně nervovat :mrgreen: umí to, umí, ve školce se obléká bez keců :lol:

jsem to brala taky tak, než mi bylo řečeno, že se ve školce oblíkat sám nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
13.9.15 19:51

Já oblíkám dodnes, to bych se totiž nedočkala, kor když ráno kvaltujeme do školky :D ale jakmile jde o kraviny že se poleje něčím čím neměla, tak je převlečená nato šup sama od sebe:D ono ve školce je to jiný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí