Jak ho naučit, aby usínal sám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
20.12.17 14:13

@Lencaaa.v :potlesk: :potlesk: :potlesk: presne, naucit dite do postele je pecka :mrgreen: byt tebou to mimco naucim co nejdriv, jak tu nekdo psal, bez breku se to neobejde a cim bude starsi, bude to horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
20.12.17 14:20

Už se nebudu opakovat, ale po přečtení, že má miminko 3 měsíce mi spadla brada…Vždyt je to ještě drobeček :roll:
Syn 22 měsíců usíná se mnou, nebo s mužem. Někdy si vleze sám do posýlky, jndy ho jen přendáme. Spí pak ale celou noc v postýlce se mnou v pokoji. I odpledne ho uspávám, že ležím s ním na posteli. Usne do 10 min, tulíme se a já ho hladím. Neznám nic krásnějšho. Hlavně ráno, jak vstane a volá máma a dá mi pusinku. Já se naopak bojím toho, až bude chtít usínat sám. Po 3 měsících jsi už z toho zoufalá? Je to ještě miminko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
20.12.17 14:30

A doporucuju si neco precist o ctvrtem trimestru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
20.12.17 14:49

No u nas teda ani 5 lety neusne sam…spi s taťkou. 20mesicni tak ta teda vylozene odmítá spat beze me. Jakmile odejdu tak spustí rev…je to otrocina, ale chodíme spat všichni ve stejnou dobu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
20.12.17 15:29

Doporučuji knihu Slzy raného dětství. Tak maličké miminko potřebuje spoustu kontaktu. Zkoušela jste šátek nebo ergonomické nosítko? Mrkněte na stránky www.prosimspinkej.cz
Držím palce ať se brzy a snadno sžijete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1451
20.12.17 16:08

Já mám tříletého syna a do dnes uspávám. Stačí mu, když si k němu lehnu, dám pusinku a pak v klidu usne :srdce: není nic hezčího mít své dítě u sebe…pak přijde období, kdy mě už nebude potřebovat :lol:
U tříměsíčního miminka mi na tom nepřijde nic divného :roll: ba naopak, já jsem s ním chtěla být pořád…a ne ho dát do postýlky, aby pořád spinkal… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
20.12.17 17:25

Já to nemyslela tak abych nemusela uspávat. Budu ráda když si lehneme, nechá se hladit a u toho usne. Myslela jsem to tak aby právě takto začal usínat a ne jen tím, že s ním chodím po bytě a houpu s ním v náručí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41249
20.12.17 17:28
@muchomurka3 píše:
No u nas teda ani 5 lety neusne sam…spi s taťkou. 20mesicni tak ta teda vylozene odmítá spat beze me. Jakmile odejdu tak spustí rev…je to otrocina, ale chodíme spat všichni ve stejnou dobu :mrgreen:

Mi povídej, mám pocit že chodím spávat se slepicema a jediné co před spaním vidím, je večerníček :mrgreen:…áááááááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41249
20.12.17 17:29
@Lencaaa.v píše:
Já to nemyslela tak abych nemusela uspávat. Budu ráda když si lehneme, nechá se hladit a u toho usne. Myslela jsem to tak aby právě takto začal usínat a ne jen tím, že s ním chodím po bytě a houpu s ním v náručí…

A nemá standartně třeba 15minut předtím než usne potřebu houpat? Nepláče či nevsteká se před spaním víc? U nás to bylo každý den, cca 10 minut řevu než usnul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1451
20.12.17 19:29

Já syna jako miminko uspávala, že jsem si sedla a on na mě usnul nebo jste s ním taky chodila po bytě…je to přeci miminko, to potřebuje kontakt s maminkou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
20.12.17 21:03

A hlavně do roka, roka a půl se spánek strašně mění. Dneska potřebuje miminko houpat a chodit po bytě, zítra bude potřebovat hladit a za týden třeba něco úplně jiného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí