Jak je možné, že mi někdo změnil název dotazu v diskuzi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77577
14.7.25 16:52
@My Melody píše: Více

přesně, také mi tyto upoutávky připadají nechutné a nevhodné na web, který se jmenuje emimino, upadá to tady hrozně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11817
14.7.25 17:19

Ted jsem přijel z cest, bolí mě trochu hlava, nemám mentální kapacitu, ale je to tak, že se ti tam ukazujou bulvární články iDnesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
14.7.25 17:21

Myslíš Články ze života?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
14.7.25 17:25
@rmot píše: Více

Emimino si odpaluje navstevnost zcasti samo, duvodu je vic a jeden z nich je, ze
dlouhodobe odmitaji moznot blokace, i kvuli tomu ctenost klesa, ( vim o par lidech ), lidi radeji drzi huby, boji se napsat svuj nazor, coz znamena mene diskutovani, nebo odchazeji, ne kazdy se naucil tu ideologickou, agresivni bandu preskakovat a radeji drzi huby, aby se vyhli utokum a posmechu, anebo se s emiminem uz rozloucili.

Ctenost tady v posledni dobre drzi, jak pises, trollici temata a Klopotkova.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
14.7.25 17:45
@stinga píše: Více

:D No, ja fakt nevim, proc by me mela zajimat zenska, ktera, aby se ji ksicht premlel mediami a stala se „slavna“, osoulozila uz nevim kolik chlapu za den, nebo proc by me melo zajimat, jakou banalnost zas vypotila nejaka celebrita. Co mi ma ta informace dat, jak mam s tou informaci nalozit? Maji se maminy inspirovat, nebo co maji s tou informaci udelat? :)
Ono to tam nahoru sviti furt, nejde to prehlednout. Stejne jak reklama, o kterou nemas zajem, ale kdyz ti to furt sviti do oci, si toho kozla s pivem proste clovek pamatuje.

• Citovat
  • Upravit
11817
14.7.25 17:49

Muhehe, já za tím vidím touhu přitáhnout muže, od žen, nevím, stačí hustý, nezajímá mě to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11817
14.7.25 17:55
@rmot píše: Více

Tohle mě vyloženě sejří. Občas se mi totiž v nadpisu zadaří pravopisný nešvar. I když ho změním, tak změním pouze podnadpis, který je nad textem samotného příspěvku. Hlavní nadpis už zeditovat nejde a hlavní nadpis je i to, co vidíte jako názvy témat na hlavní stránce. Pak jsem před vami všemi za koukota, co ani neovládá pravopis (To seš pro nás i bez nadpisů, vole!).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
14.7.25 17:58
@Ploskutáček píše: Více

Asi nerozumim, na emiminu je kolik % chlapu? Vzdyt je vas tady deset a pul i s botama. Takze reklama/upoutauka by mela cilit spis na maminy.

Nebo jak to myslis, pritahnout muze od zen?

• Citovat
  • Upravit
11817
14.7.25 18:09

Hm, aby to i pro chlapy bylo zajímavý. Ne, to je jen rádoby moje vtipná teorie. Reálně se tam prostě generuje bulvární obsah iDnesu. Když jsem u stolního počítače klepl na článek Kouří mi Tesla, hodilo mě to na iDnes. Jde čistě o reklamu a byznys model, nevhodný to je. Ale je to tak blbý, že mě to rozesmálo. Já jsem prostě prasák, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77577
14.7.25 18:29

chlapů je tu hodně, já to kdysi, tak 2-3 roky zpět počítala, a napočítala jsem jich cca 60, teď bych řekla, že jich sem už tolik nechodí anebo nepíše,
asi po všech těch nových pravidlech s účtem, přihlašováním a novými pravidly by se na to mohli vykváknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
14.7.25 19:27

A pouzivate nekdo diskusni kategorie? ze by vas treba trapil problem s pocuravanim, tak byste sly prohledavat „predskolacek“? Ja teda hledam jedine fulltextem a kategorie jsou pro me uplne nanic. A jejich zadavani pri zakladani povazuji za opruzus maximus a davam to nahodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
14.7.25 19:28
@stinga píše: Více

stejne vzdycky píšu, jako bych oslovovala zeny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
14.7.25 19:29
@Ploskutáček píše: Více

i me se povede. Opravdu inteligentni a vzdelani lide nemaji potrebu resit pravopis druhych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77577
14.7.25 20:37
@Pudloslava píše: Více

jo, to je opruz a nechápu k čemu to je, zadávala jsem dotaz na softball a vůbec jsem nemohla najít kategorii, kam to zařadit, nikam to nepasovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77577
14.7.25 20:38
@Pudloslava píše: Více

ech, ale když jako dnes ráno je tu nadpis „Kdo nehtěl dítě a jak jste se předsvědčily, že ano“, tak mi krvácely oči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová