Stravuje se váš partner zdravě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148875
22.3.19 22:11
@Tesssa23 píše:
@Anna766Ten můj ji o hodně líp než ten tvůj a stejně měl náběh na získanou cukrovku, takže musel zhubnout, no a teď cukr v pohodě a zase naopak má dnu, takže musí omezit zase maso. A to jí ovoce, zeleninu, jogurty, nepije alkohol, nekouří a kafe jednou za čas.Proste místo cukru to prostě nahradil spíš masem, jako kuřecím a salamama a teď má dnu.
Zatím bez prášků, ale opět změna jídelníčku.
K doktorce na vyšetření šel dobrovolně a jsem ráda, jen mu vzala krev a moc a bylo.
Toho tvýho bych tam hnala hned.

Nepůjde. A hubnout nějak nemá co. Je celkem štíhlý. Maká fyzicky aje to prostě znát. On dietu držet nebude, to by se mi vysmál.Řeknu ti, jist a sladit jako on, je že mě Helena Růžičková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
23.3.19 12:04

Pořád dokola.

Cukr, živočišné bílkoviny (maso, mléko, vejce) a bílá mouka jsou tři hlavní zdroje zdravotních obtíží, které vedou k civilizačním chorobám (cukrovka, vysoký krevní tlak, dna, infarkt, mrtvice a karcinom tlustého střeva).

A lidi pořád nic, pořád budou baštit maso 2× denně, sýr 1× denně a sladit jak urvaní. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
23.3.19 12:26

Muj ma kazdy den k obedu fast food a k veceri pizzu. Nesnida. A necvici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
23.3.19 12:40

Ji hrozně… Ale já taky. Vlákninu ani ovoce na gramy nepočítám. Někdy koupíme fit celozrnný fit chleba a uděláme domácí pomazánku někdy je chuť na Šumavu s Majkou. Někdy si dáme pomelo, někdy je chuť na tu snickersku. Někdy snídám jogurt, jindy koblihu. Někdy ujdeme 15 kilometrů v sobotu, někdy žereme chipsy u telky :nevim: Peace :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
23.3.19 12:42
@PupuP píše:
Muj ma kazdy den k obedu fast food a k veceri pizzu. Nesnida. A necvici.

Je dlouho jsem tě nečetla a zas pěkný :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
24.3.19 07:37

Takový problémy bych chtěla mít :-D
Ráno snídá buchtu a kafe. Dopoledne doma nic, v práci jogurt a oplatku. K obědu má, co uvařím. V práci má po obědě ještě pečivo s něčím, co připravím, pak si dá doma kafe s buchtou (když je víkend, tak jen tohle). K večeři máme ob den salát, jinak tousty, vejce, sýry, fazole, párky, chlebíčky, uzenou rybu,… Potom si dá každý večer gumové bonbony, občas i brambůrky.
Měří 183 cm, váží 70 kg a necvičí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
24.3.19 08:14

Můj chlap se stravuje, tak jako já. Jelikož vařím já, svačiny mu dělám já, tak to nechává na mě.
Zravou stravu má rád a rád zkouší/ochutnává nové věci..ale určitě byly časy, kdy si často dělam sám ty svoje prasárničky :mrgreen: Teď si dělá jen tak 1× za 14dní, je línej :lol:

Od ledna jsme celkem dost změnili stravu a životní styl, chodíme cvičit, plavat.. zdravěji jíme., né pořád,ale z 80% ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí