Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Můj chlap jedl dost zvláštně, když jsme se poznali. Naštěstí je celkem tvárný. Ovoce jí přes zimu jen když udělám ovocný koláč. Ale když je sezóna, tak si dá ovoce rád, jahody, třešně, meloun, všechno. Ze zeleniny jí všechno, co před něj položím. Jedno v jaké úpravě ![]()
Taky chcípaj chlapi dřív no, a babky maj klidný důchodový věk ![]()
@lilithlilith píše:
Taky chcípaj chlapi dřív no, a babky maj klidný důchodový věk
Se divíš? Celej život dostávají céres, tak to radši zabalí dřív. ![]()
Tak můj ztláská pravidelně páté přes deváté
miluje jesenku, pak si klidně da sklenici okurek. Kolikrát mu říkám, že má kačení žaludek. Jen si představím jak se to všechno v tom žaludku mele a je mi blivno
tlustý není, tak nějak v normě, v oblečení vypadá dobře
fakt už to neřeším, každého volba jak se stravuje…možná trochu závidím,,že si může dát co chce a nijak extra nepřibírá a já se musím hlídat ![]()
Můj chlap jedl hrozně, nesnidal. Pak mu našli v 35 cholesterol ač má 75kg. Tak jsem mu začala dělat obědy do oběda do práce, přestal jist rychle občerstvení, jejich skvělou kantynu, večer Herkules a začal snídat. A ejhle vše se mu dalo do normy a cítí se daleko líp
Můj manžel jí všechno, co se mu dostane pod ruku
Vůbec nechápu, kde se to do něho vejde. Je sice vysoký, sportovní postavy, ale i tak. Snídá klasiku, chleba s něčím, pak svačinka, oběd v práci, ve tři přijde a už otvírá ledničku. Večeři potřebuje teplou, buď mu něco udělám já nebo když nic nemám navařeno, tak si ji udělá sám. A hodinu po večeři už zase otvírá ledničku a přemýšlí, co by si ještě dal, takže padne ještě minimálně jogurt, tvaroh, k televizi nějaké to jablko nebo banán a samozřejmě nějaká čokoška nebo bonbony. Kdysi, jak jsme se poznali, zeleninu nejedl vůbec, u nich doma se to moc nevedlo, ale já si ho naučila, že když mu tu zeleninu k jídlu připravím, tak ji sní. Dokonce někdy si ji už i nakrájí sám
S ovocem problém nemáme, toho je schopný sníst na kila, to ho právě třeba v zimě musím brzdit, protože je schopen sníst za den dvě kila mandarinek
Ale i kdyby tu zeleninu nejedl, tak bych z toho drama nedělala, je dospělý a za své zdraví zodpovědný sám za sebe
Můj chlap taky moc nemusí ovoce a zeleninu jen tak, kromě mandarinek… ale za to miluje smootie, takže mu občas namixuju kybl ovoce a dam mu to do práce a on je šťastný
samozřejmě sám si ho neudělá, na to není čas.
Celkem normalne ji. Jsem daleko vybiravejsi. Muj muz nesnasi tucne jidla, napr. bucek atd. takze to nevarim, kdo by to jedl.
Manzel ji zeleninu, ovoce, orechy, lusteniny, ryby, z masa hovezi a drubez, obcas veprove. Nechce jist sladke, smazene a bilou mouku. Ji tedy mnohem zdraveji nez ja, ale do meho jidelnicku mi nemluvi.
@Průzkumník píše:
Se divíš? Celej život dostávají céres, tak to radši zabalí dřív.
Ale bouby
znám dost bab, co si konečně po ovdovění odpočinou od protivnýho, ubrblanýho, panovačnýho chlapa.
Můj si zeleninu i ovoce občas dá, ale normální jídlo si dá jednou maximálně dvakrát za den, nejí u stolu, ale vezme si to do křesla. Nedá si to s námi k obědu, ale třeba až ve 4 odpoledne.
Na druhou stranu já mu do toho nemám co kecat, ovoce nejím vůbec a zeleninu minimálně, dvakrát až třikrát do měsíce. Vybíraví jsme oba.
Můj manžel jí příšerně. Slouží 24h služby a kolikrát má za tu dobu jen jedno jídlo. Jí velice nepravidelně, zeleniny se taky nepřejí - pokud je doma, snažím se zdravější potraviny nějak propašovat do jeho jídelníčku, ale je celkem rezistentní. Máme zcela odlišné stravovací návyky, ale převychvávat ho nebudu, je dospělý, , inteligení a je to jeho tělo.
Ten můj ji o hodně líp než ten tvůj a stejně měl náběh na získanou cukrovku, takže musel zhubnout, no a teď cukr v pohodě a zase naopak má dnu, takže musí omezit zase maso. A to jí ovoce, zeleninu, jogurty, nepije alkohol, nekouří a kafe jednou za čas.Proste místo cukru to prostě nahradil spíš masem, jako kuřecím a salamama a teď má dnu.
Zatím bez prášků, ale opět změna jídelníčku.
K doktorce na vyšetření šel dobrovolně a jsem ráda, jen mu vzala krev a moc a bylo.
Toho tvýho bych tam hnala hned.