Jak jste oznámili rodičům těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3311
22.11.14 12:18

Budou Vanoce-dejte jim to jako darek pod stromecek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
22.11.14 12:29
@Ducánek píše:
Tak u prvniho mimca jsme jim to volali ale u druheho dostali psaničko pod stromecek s textem: Máme pro Vás překvápko je to zatim dětátko. Kluk či holka nevíme v srpnu se to dozvime :mrgreen:

to je krásný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.14 12:31

Tak to asi taky nechám na Vánoce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102056
22.11.14 12:32
@petrusska22 píše:
Tak to asi taky nechám na Vánoce :)

No, nevím, jestli je to rozumné, pokud mají rodiče pocit, že je to brzo… já bych to raději sdělila dříve, ať to mají čas rozdýchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
22.11.14 12:35

Jinak my.. mamča to věděla dřív jak já :lol: bydleli jsme u našich v té době… a já si udělala test, neměla jsem ale moc času - pospíchala jsem do práce - a tak jsem test hodila do police s vložkama… mě se zdálo, že nic, že je tam jen ta jedna… ta druhá se objevila až za delší dobu no… to už jsem nevěděla… a odpolko jsem přišla dom, a mamča že jsem asi těhotná, že se jí ta druhá čárka zdá že tam je.. sice slabě, ale je… a že musíme koupit druhý test a uvidíme :mrgreen: no a bylo to tam..

táta na mě dost trpí a přítel je o 18 let starší… táta z toho není nadšenej… takže jsem z jeho reakce měla fakt strach.. byli jsme domluvení, že to nikde neřekneme, až pak tátovi a přítelovo mamince v jeden den… hmm, přítel se prokecl, a jeho matinka se to dozvěděla od drben na nádraží… tudíž přítelovi volala a vynadala, že se to dozví od cizích.. a my museli honem říct tátovi pravdu, byl pátek a v sobotu táta jezdí nakoupit pečivo k snídani, tak aby se to nedozvěděl od prodavačky v krámku :mrgreen:

jeho reakce byla otřesná, nemohl to skousnout… rejpal, byl protivnej.. museli jsme se odstěhovat co nejdřív pryč. Ale teď, i když o malým říká, že je to kukačka v hnízdě (malej má moje příjmení)… tak na něj kouká tak krásně, něžně… usmívá se na něj… je fakt, že pochovat ho nechce, ale tak to chápu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
22.11.14 12:36

„Ahoj babi, ahoj dědo“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
22.11.14 12:36
@petrusska22 píše:
@martina.se to je krásný :D porad do me oba huci ze mam jeste čas ze nemáme nic…ale kdo v dnešní době ma co? Mam strach z jejich reakce. Plno mých kamarádek ani neukoncili školu a ted se mají dobre

Je mi stejne jako tobe, dite teda necekam - ale kdybych cekala, normalne zajdu za mamou a rekla bych ji to. Nepripadam si uz jako kure, ktery by se balo mamy oznamit ji tuhle vec. A myslim, ze urcite bude sama rada, ne? :-) Pokud mas teda aspon dostudovano a kde bydlet. Neboj, bude to v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
22.11.14 12:42

My jsme dali do obálky zatavenou kartičku, kterou jsem vyrobila. Byla tam, fotka miminka a nápis: DÁRKOVÝ POUKAZ NA HLÍDÁNÍ VNOUČÁTKA… PLATNÝ OD ÚNORA 2013

Samozřejmě vše obrečeno dojetím. My už ale byli manželé a vnoučátko bylo netrpělivě očekáváno, babičky už naváděly, že by se chtěly nějakého vnoučátka taky dožít… :mrgreen:

A zakladatelko ty z toho neměj strach… neni ti 15… zabezpečení jste… určitě to bude dojemné a zpráva bude přijata s potěšením :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
22.11.14 12:43
@sallineccka píše:
to je krásný :kytka:

Děkuji mělo to úspěch a všichni měli krásný Vanoce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
22.11.14 12:44
@Cmochy píše:
My jsme dali do obálky zatavenou kartičku, kterou jsem vyrobila. Byla tam, fotka miminka a nápis: DÁRKOVÝ POUKAZ NA HLÍDÁNÍ VNOUČÁTKA… PLATNÝ OD ÚNORA 2013

Samozřejmě vše obrečeno dojetím. My už ale byli manželé a vnoučátko bylo netrpělivě očekáváno, babičky už naváděly, že by se chtěly nějakého vnoučátka taky dožít… :mrgreen:

A zakladatelko ty z toho neměj strach… neni ti 15… zabezpečení jste… určitě to bude dojemné a zpráva bude přijata s potěšením :hug:

Tak to je fakt dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
22.11.14 12:44
@MadeleineD píše:
Já položila našim na stůl fotku z ultrazvuku, máma na to kouká a říká, že si musí dojít pro brejle, že nic nevidí a co to jako má bejt? Tak říkám, že miminko, a ona že čí jako má bejt, já že naše :) Mámina reakce byla „kecáš!“, tak jsem po ní hodila těhotenský průkaz a pak se radostí rozbrečela :D

Krasne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
22.11.14 12:50

Budeme mít miminko a vy vnoučátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
22.11.14 12:51
@Slečna Ferka píše:
Celá vypleskaná jsem v půl šestý ráno vzbudila telefonem svojí máti, že jsem asi těhotná. (Právě jsem počůrala test, a protože jsem to měla vždycky podle větru, vůbec jsem to nečekala.)

Můj otec měl o měsíc později svátek, tak jsem mu napsala do přání „Všechno nejlepší k svátku, dědo.“ On měl tehdy čtyřletou dceru, tak asi myslel, že si z něj utahuju, tak řekl „No ale to byste se museli posnažit vy…“ Tak do něj jeho žena drcla a napověděla mu, že už jsme se asi posnažili :mrgreen:

Příspěvek upraven 22.11.14 v 12:04
Super deda! :mrgreen:.Fakt pekna reakce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
22.11.14 12:51

@Ducánek to věřím :) je to takový miloučký :) škoda, že u nás by to vzala jen mamča :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
22.11.14 12:54

Jinak ja napsala kazdemu v rodine smsku. :oops: Mama ji cetla v praci -brecela. :mrgreen:.Tata mi odepsal, ze gratuluje, ale ze jsme to mely oznamit ustne. :oops: Takze priste zadne smsky posilat nebudu no. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí