Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ducánek píše:
Tak u prvniho mimca jsme jim to volali ale u druheho dostali psaničko pod stromecek s textem: Máme pro Vás překvápko je to zatim dětátko. Kluk či holka nevíme v srpnu se to dozvime
to je krásný ![]()
@petrusska22 píše:
Tak to asi taky nechám na Vánoce
No, nevím, jestli je to rozumné, pokud mají rodiče pocit, že je to brzo… já bych to raději sdělila dříve, ať to mají čas rozdýchat.
Jinak my.. mamča to věděla dřív jak já
bydleli jsme u našich v té době… a já si udělala test, neměla jsem ale moc času - pospíchala jsem do práce - a tak jsem test hodila do police s vložkama… mě se zdálo, že nic, že je tam jen ta jedna… ta druhá se objevila až za delší dobu no… to už jsem nevěděla… a odpolko jsem přišla dom, a mamča že jsem asi těhotná, že se jí ta druhá čárka zdá že tam je.. sice slabě, ale je… a že musíme koupit druhý test a uvidíme
no a bylo to tam..
táta na mě dost trpí a přítel je o 18 let starší… táta z toho není nadšenej… takže jsem z jeho reakce měla fakt strach.. byli jsme domluvení, že to nikde neřekneme, až pak tátovi a přítelovo mamince v jeden den… hmm, přítel se prokecl, a jeho matinka se to dozvěděla od drben na nádraží… tudíž přítelovi volala a vynadala, že se to dozví od cizích.. a my museli honem říct tátovi pravdu, byl pátek a v sobotu táta jezdí nakoupit pečivo k snídani, tak aby se to nedozvěděl od prodavačky v krámku ![]()
jeho reakce byla otřesná, nemohl to skousnout… rejpal, byl protivnej.. museli jsme se odstěhovat co nejdřív pryč. Ale teď, i když o malým říká, že je to kukačka v hnízdě (malej má moje příjmení)… tak na něj kouká tak krásně, něžně… usmívá se na něj… je fakt, že pochovat ho nechce, ale tak to chápu ![]()
@petrusska22 píše:
@martina.se to je krásnýporad do me oba huci ze mam jeste čas ze nemáme nic…ale kdo v dnešní době ma co? Mam strach z jejich reakce. Plno mých kamarádek ani neukoncili školu a ted se mají dobre
Je mi stejne jako tobe, dite teda necekam - ale kdybych cekala, normalne zajdu za mamou a rekla bych ji to. Nepripadam si uz jako kure, ktery by se balo mamy oznamit ji tuhle vec. A myslim, ze urcite bude sama rada, ne?
Pokud mas teda aspon dostudovano a kde bydlet. Neboj, bude to v klidu.
My jsme dali do obálky zatavenou kartičku, kterou jsem vyrobila. Byla tam, fotka miminka a nápis: DÁRKOVÝ POUKAZ NA HLÍDÁNÍ VNOUČÁTKA… PLATNÝ OD ÚNORA 2013
Samozřejmě vše obrečeno dojetím. My už ale byli manželé a vnoučátko bylo netrpělivě očekáváno, babičky už naváděly, že by se chtěly nějakého vnoučátka taky dožít… ![]()
A zakladatelko ty z toho neměj strach… neni ti 15… zabezpečení jste… určitě to bude dojemné a zpráva bude přijata s potěšením ![]()
@sallineccka píše:
to je krásný
Děkuji mělo to úspěch a všichni měli krásný Vanoce ![]()
@Cmochy píše:
My jsme dali do obálky zatavenou kartičku, kterou jsem vyrobila. Byla tam, fotka miminka a nápis: DÁRKOVÝ POUKAZ NA HLÍDÁNÍ VNOUČÁTKA… PLATNÝ OD ÚNORA 2013Samozřejmě vše obrečeno dojetím. My už ale byli manželé a vnoučátko bylo netrpělivě očekáváno, babičky už naváděly, že by se chtěly nějakého vnoučátka taky dožít…
A zakladatelko ty z toho neměj strach… neni ti 15… zabezpečení jste… určitě to bude dojemné a zpráva bude přijata s potěšením
Tak to je fakt dobrý ![]()
@MadeleineD píše:
Já položila našim na stůl fotku z ultrazvuku, máma na to kouká a říká, že si musí dojít pro brejle, že nic nevidí a co to jako má bejt? Tak říkám, že miminko, a ona že čí jako má bejt, já že našeMámina reakce byla „kecáš!“, tak jsem po ní hodila těhotenský průkaz a pak se radostí rozbrečela
Krasne. ![]()
@Slečna Ferka píše:Super deda!
Celá vypleskaná jsem v půl šestý ráno vzbudila telefonem svojí máti, že jsem asi těhotná. (Právě jsem počůrala test, a protože jsem to měla vždycky podle větru, vůbec jsem to nečekala.)Můj otec měl o měsíc později svátek, tak jsem mu napsala do přání „Všechno nejlepší k svátku, dědo.“ On měl tehdy čtyřletou dceru, tak asi myslel, že si z něj utahuju, tak řekl „No ale to byste se museli posnažit vy…“ Tak do něj jeho žena drcla a napověděla mu, že už jsme se asi posnažili
Příspěvek upraven 22.11.14 v 12:04
@Ducánek to věřím
je to takový miloučký
škoda, že u nás by to vzala jen mamča
![]()
Jinak ja napsala kazdemu v rodine smsku.
Mama ji cetla v praci -brecela.
.Tata mi odepsal, ze gratuluje, ale ze jsme to mely oznamit ustne.
Takze priste zadne smsky posilat nebudu no. ![]()