Jak jste oznámili rodičům těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10866
22.11.14 12:54

Ja nevim jestli tu masticku muzu pouzit, protoze je v letaku, nevhodne pro tehotne :mrgreen: odpoved: jansi to myslela :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
22.11.14 13:23
@j.a.n.i1 píše:
No, nevím, jestli je to rozumné, pokud mají rodiče pocit, že je to brzo… já bych to raději sdělila dříve, ať to mají čas rozdýchat.

napadlo mě to samé. Jako dárek pod stromek bych jim to dala v případě, že bych věděla, že z toho budou mít opravdu radost.
Jestli tam byly nějaké náznaky a pochyby ze strany rodičů o dítěti. Řekla bych to radší v jiné příležitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
22.11.14 13:26

Řekli jsme, že se chceme vzít. Zbytek jim došel. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
22.11.14 13:31

Nijak, mě to naopak oznámila moje mamča ve chvíli, kdy jsem o tom ještě ani nevěděla. Ona je totiž stará čarodějnice :mrgreen: a těhotenství prý jde poznat na změně očí. Neptejte se mě jak, já to sama nechápu. A netýká se to jen mě, jako její dcery; pozná to takhle hned v počátku na jakékoli ženě. Nikdy se nesekla! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.11.14 13:37
@Kirbisek píše:
Nijak, mě to naopak oznámila moje mamča ve chvíli, kdy jsem o tom ještě ani nevěděla. Ona je totiž stará čarodějnice :mrgreen: a těhotenství prý jde poznat na změně očí. Neptejte se mě jak, já to sama nechápu. A netýká se to jen mě, jako její dcery; pozná to takhle hned v počátku na jakékoli ženě. Nikdy se nesekla! :nevim:

Takhle to vyčmuchala teta u sestřenky. Taky prý podle očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
22.11.14 13:51

Někdo to pozná. Já jen na ségře - cca 6. tt. Ona na mně poznala cca 9. tt. Jí se změnily chutě, mně prý trošku břicho. Ale cizí to na mně nepoznali ani v 5. měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
22.11.14 14:06

Ja jsem kupovala bodycko a napsala jsem vzkaz „ahoj babicko a dedecku, v dubnu se na me prijedte podívat. Vaše vnoucatko“ ze jsem těhotná jsem zjistila v srpnu a nasi v zari slavili oba 50. a tchyně mela svátek, takže po predani všech dárku jsem mamce, tátovi a tchanovcum předala dvě darkove tasticky. Mamka ani nedocetla vzkaz a bulela a tchyně si musela vzit brýle :) obreceli jsme to všichni, miminko uz bylo dlouho očekávané. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.14 14:09

K mým rodičům přiletěl na vánoce plysovy cap :) s dopisem v zobáku osobně se potkame a měsíc narozeni :) u tchanovcu normálně, ze čekáme miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.14 14:19

Hh holky děkuji za rady :) a existuje něco co zena v tehu nesmí jist nebo pit? Samozřejmě kromě alkoholu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
22.11.14 14:27

Syrove maso a plesnive syry a cokoliv podezrele :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
22.11.14 14:27

Mamce jsem to řekla hned. Taťkovi jsem podala obálku až z fotkou z ultrazvuku. Řekl, že neví, co to je na tý fotce. Po chvíle přemýšlení nám radostně oznámil. Už vím, to budou určitě nějací jehovisti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.11.14 14:46
@petrusska22 píše:
Hh holky děkuji za rady :) a existuje něco co zena v tehu nesmí jist nebo pit? Samozřejmě kromě alkoholu :D

Cokoliv, co by mohlo být rizikové co se salmonely/listeriózy týče - takže hlavně nedostatečně tepelně zpracované maso, různé majonézové mňamky, plísňové sýry (tam je teda riziko asi minimální, v ČR se prodávají jen pasterizované).
Nepřehánět to s kofeinem, a různými dobrůtkamy, které obsahují umělá barviva a sladidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.14 09:38

Tak holky co tomu říkáte :) druhy test a čárka o poznání silnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1770
23.11.14 09:41

@martina.se to je krásný, dojemný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.11.14 09:42

@petrusska22 jako jo, jakous blechu tam vidim.. ale testuj tak za týden, ať vidíš pořádně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí