Jak jste oznámili rodičům těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
23.11.14 09:44
@luckaa85 píše:
@martina.se to je krásný, dojemný :potlesk:

a co teprve, když jsme jí malého dovezli ukázat..  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
23.11.14 10:44
@petrusska22 píše:
Tak holky co tomu říkáte :) druhy test a čárka o poznání silnější :)

Osobně bych tohle za extra pozitivní test nepokládala. A tu radostnou událost bych pustila dál až bude minimálně na UTZ potvrzená srdeční akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.14 10:49

Oproti tomu prvnímu výrazně zesílila testovala jsem po dvou dnech a jeste sem to nedostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.11.14 16:04

Ahoj. Je mi 31. Já jsem to řekla nejprve mámě že jsem asi v tom, ale že ještě počkáme raději než mi potvrdí doktor. Hned mi volala ten den, že jak to dopadlo když jsem tam byla a rovnou se zeptala jestli jsme ve dvou či ve třech? Totiž ségra má dvojčátká. :D A já jsem začala rovnou brečet, a potvrdila jsem jí že bude mít další dvě vnoučatá. :oops: Byla jsem snad víc dojatá z toho než ona. Táta tomu nechtěl věřit, že jsi děláme srandu ale měl radost.

U přítelovo rodičů to oznámil on, jeho máma hned brečela dojetím, pak jsme řekli že čekáme dva tak už začal slzet i jeho táta. Byli rádi, vůbec to nečekali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.14 17:15

U me to bylo nakonec jednodušší nez jsem čekala. Cely den jsem nevěděla, jak to mamine říct, nakonec jsem to řekla poté, co me fyzicky napadl její postiženy bratr… Jsem v 6tt, myslíte ze se něco mohlo miminku stát? Cele se to odehrálo teprve včera.

• Citovat
  • Upravit
33005
23.11.14 17:21
@Anonymní píše:
U me to bylo nakonec jednodušší nez jsem čekala. Cely den jsem nevěděla, jak to mamine říct, nakonec jsem to řekla poté, co me fyzicky napadl její postiženy bratr… Jsem v 6tt, myslíte ze se něco mohlo miminku stát? Cele se to odehrálo teprve včera.

Pokud ti jsi ok, tak se mu nic stát nemohlo. V téhle to bě to v podstatě ještě ani „miminko“ není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.14 09:06

Tak ted už je to jasny :D příští týden gynekolog

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat