Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@luckaa85 píše:
@martina.se to je krásný, dojemný
a co teprve, když jsme jí malého dovezli ukázat.. ![]()
@petrusska22 píše:
Tak holky co tomu říkátedruhy test a čárka o poznání silnější
Osobně bych tohle za extra pozitivní test nepokládala. A tu radostnou událost bych pustila dál až bude minimálně na UTZ potvrzená srdeční akce.
Oproti tomu prvnímu výrazně zesílila testovala jsem po dvou dnech a jeste sem to nedostala
Ahoj. Je mi 31. Já jsem to řekla nejprve mámě že jsem asi v tom, ale že ještě počkáme raději než mi potvrdí doktor. Hned mi volala ten den, že jak to dopadlo když jsem tam byla a rovnou se zeptala jestli jsme ve dvou či ve třech? Totiž ségra má dvojčátká.
A já jsem začala rovnou brečet, a potvrdila jsem jí že bude mít další dvě vnoučatá.
Byla jsem snad víc dojatá z toho než ona. Táta tomu nechtěl věřit, že jsi děláme srandu ale měl radost.
U přítelovo rodičů to oznámil on, jeho máma hned brečela dojetím, pak jsme řekli že čekáme dva tak už začal slzet i jeho táta. Byli rádi, vůbec to nečekali.
U me to bylo nakonec jednodušší nez jsem čekala. Cely den jsem nevěděla, jak to mamine říct, nakonec jsem to řekla poté, co me fyzicky napadl její postiženy bratr… Jsem v 6tt, myslíte ze se něco mohlo miminku stát? Cele se to odehrálo teprve včera.
@Anonymní píše:
U me to bylo nakonec jednodušší nez jsem čekala. Cely den jsem nevěděla, jak to mamine říct, nakonec jsem to řekla poté, co me fyzicky napadl její postiženy bratr… Jsem v 6tt, myslíte ze se něco mohlo miminku stát? Cele se to odehrálo teprve včera.
Pokud ti jsi ok, tak se mu nic stát nemohlo. V téhle to bě to v podstatě ještě ani „miminko“ není.