Jak douho s vámi dítka spali?

495
24.7.13 19:19

Jak ldouho s vámi dítka spali?

Ahoj holky chci se zeptat jak dlouho s vámi spali dítka malému je 3 a půl a spí s námi v posteli nijak mi to nevadí teda, když se oba chlapi extrémně neortahujou :D O svý posteli zatím nechce slyšet a protože plánujem druhý mimi tak jsme se ho ptlai kde bude spát miminko tak říká, že v jeho jájá :D Spí s vámi ještě takto dítka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
24.7.13 19:23

Já doufám, že v tomhle věku už nebude, jinak nevím, kdy budeme dělat ty sourozence :-)))

• Citovat
  • Upravit
565
24.7.13 19:26

Ne a nikdy. nespali, maji. svoje postylky a nazdar :mrgreen: dcera od roka a ctvrt ma. svoji velkou, malej 15mesicu je yidlo a vylejza z.ni,takze ma. svoji. postylku, takze u nas spinkani s rodicema je jen vyjmacna udalost, kdy se jim.neco zda, ale stejne vydrzi hodku…od narozeni. proste maji.na.spinkani svuj prostor, vecer se naveceri, vykoupat, do. postylek, precist pohadku, pomazlit opusinkovat a spat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.7.13 19:29

Nejstarší do 9m, druhý a třetí do 6m, po půlroce začínám cítit neodolatelnou touhu se normálně vyspat a nebát se, že svým pohybem vzbudím mimino.
Nejdřív zdrhnu z velký a nechávám tam dítě samotný, pak ho přehodím o metr dál do vlastní postýlky a následně postýlku zas po čase do děcáku, bez pláče, v pohodě a já mám svůj klídek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.7.13 19:32

S námi pořád spí 18m a 3 a čtvrt letý, a vejdeme se. sice máme půostel 180 cm širokou, ale oba jsme s úřítelem dost prostorově výrazní, a fakt se normálně vyspíme :nevim: a s přemístěním do pokojíku zatím plány nemáme, necháváme to osudu, tipuju tak za rok to budeme řešit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
24.7.13 19:33

Mě se děsně líbí to mazlinkání pře spaním a po probuzení jsme tak spokojený, ale další dítko už by se nevešlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
24.7.13 19:33

My takto spíme. Manžel, syn (pět let) a dcerka (rok a půl)…Máme byt 2+1, v něm hrací obývák a noclehárnu… Plánujeme z noclehárny půlku odejmout na dětský spací pokojíček. :mrgreen: Časem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
24.7.13 19:36

Nespí s námi. Od narození má svojí postýlku, do 20ti měsíců byla s námi v ložnici, teď je sama v pokojíku. Vyspí se líp mi i ona.
V posteli s námi spala na dovolené (když jí bylo 10 měsíců), sice moc neputovala, ale já se skoro nevyspala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
24.7.13 19:38

Malý je od narození ve své postýlce a ve svém pokoji..takže nikdy..nechtěla jsem aby se právě někdy stalo to co vám - odnaučovat ho spát s náma..takhle mame klid všichni

• Citovat
  • Upravit
74217
24.7.13 19:38

Nejstarší jsme dovolili asi od roku do dvou a pak jsme udělali kompromis, že si v obchodě smí vybrat postel, ale bude v ní spát.
Neměli jsme tehdy udělané ještě podkroví, tak na ní stejně spala v ložnici.
Menší když se narodila to už jsme přehodnotili a do postele k nám smí jen při problémech se zuby, při nemoci nebo když se chtějí pomazlit nebo s náma dívat v ložnici na tv, ale jinak mají své postele a postýlku ve svém pokoji a jsou tam, krom zubů nebo nemoci to mají dovolené, ale krom těchto dvou bodů už celou noc děti v posteli nechceme :kytka: ale pomazlit se smí dojít kdykliv :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
24.7.13 19:44
@vejisek píše:
Mě se děsně líbí to mazlinkání pře spaním a po probuzení jsme tak spokojený, ale další dítko už by se nevešlo :D

tak mazlinkat pred i.po.spinkani. muzete i kdyz bude. spinkat ve vlastnim, my se raky mazlime ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.7.13 19:44

4 a čtvrt, zatím spí. Sice má svůj pokojík, kam se ho snažíme směrovat, ale stejně přelézá nebo někdy jde rovnou do naší. Vejde se i malá ségra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
24.7.13 19:49

S námi spí čtyřletá i roční. Mám v plánu až bude starší 6, tak je odvelet obě najednou. Ale uvidíme, třeba se nám ještě nebude chtít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
24.7.13 19:54

Nespal s námi nikdy. Od narození ve své postýlce, od 2. měsíce ve svém pokoji - je mu 5 měsíců a neměnila bych!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
24.7.13 19:59

Nespala s náma nikdy, max když byla nemocná nebo měla špatné sny. Od 20 měsíců spí ve vlastní posteli v odděleném pokoji (v tom spí sama už od roka, ale předtím byla ještě samozřejmě v postýlce). Já jsem moc pohodlná na to, abych se o postel 140×200 dělila s dalšíma dvěma lidma :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí