Jak douho s vámi dítka spali?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
25.7.13 10:09

@Kelsey pleteš do toho něco úplně jinýho, je přece rozdíl nechat v posteli miminko, ketrý to potřebuje a je něco jinýho utírat patnáctiletýmu zadek, že jo. je to přesně jak píše @Angua, pozitivní motivací a ne nazdar bazar. pro mě je prostě matka, ektrá přijde z porodnice a dá mimino do jinýho pokoje, krkavec. já mám děti taky neuvěřitelně samostatné a to se mnou spí v posteli, všichni, jelikož nebudu nejstaší říkat, že ona už je velká, tak´t jde laskavě do svého, že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
25.7.13 10:13

Starší byla s námi v posteli dokud jsem kojila tj. 17 měsíců, pak přešla bez problémů do postýlky vedle postele a ve dvou letech bez problémů do svého pokoje. Td k nám chodí nad ránem tak 3-4 v týdnu.
Mimino spí se mnou v posteli, nemám morál vstávat na kojení, i když to už jsme asi v noci vyřešily a domluvily jsme se, že dostane večer a pak až ráno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.7.13 10:18

@aničkakytička taky si myslím, že půjdou až pak oba společně. Uvidím, jak dlouho se ještě vejdem, jsou takoví lehce expanzivní :lol: (a jo, musím uznat, že bývám ráno ztuhlá a je to možná tím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
25.7.13 10:20
@Kelsey píše:
Ano to vis ze je, ale je to reakce na to, ze dite ktere spi z matkou namaji pak zavislosti, tak to nemusi byt uplne pravda, nekdy i to ze je matka diteti furt za riti ve dne v noci muze znicit zivot…

Tady se ale řeší spaní dětí s rodiči a ne extrém, kdy je „matka dítěti furt za řití“. To je zase jiný extrém, který tu podsouváš stále ty. Asi si tím vyšoupnutím dítěte ve 3 měsících z ložnice nejsi tak jistá, jinak bys si to tu neměla potřebu tak vehementně obhajovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
25.7.13 10:24

@Angua já ani ne, máme fakt každej svou matraci, takže se nikdo nemačká, nikdo nikohjo nebudí, všichni se krásně vyspíme :))) jo a rozhodně nejsem svým dětem pořád za řití, teď jsem byla u zunámých, co pořádají takové menší dětské tábory s koňmi a vedoucí dětem, jim dělá spec. pedagožka a úplně žasla na d tím, jak je prostřední samostatnej a že prej jiný matky narpzdíl ode mě jsou dvouletejm za zadkem :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.7.13 10:30

@aničkakytička tak my máme šířku postele 200 cm a malý (108 cm) se točí zásadně napříč. To už je pro další tři lidi málo. Ještě teda máme přiraženou postýlku bez bočnice, kam dávám většinou malou, ale ta se nechce nechat vyšoupnout a přelézá na velkou postel. Je fakt, že poslední dobou se to začíná trochu stupňovat do otravna - jednou jsem skončila v nohách postele a jednou jsem se prostě sebrala a odešla na gauč :lol: Oni totiž šíleně cestujou :cert: Navíc do sebe (myslím si, že i úmyslně) začali kopat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.7.13 10:49

Ne myslela jsem to, ale uplne jinak, tady nekdo napsal, ze ma miminko od mala ve svem pokoji a nektera to tu odsoudila, nechapu proc by deti nebo i miminko nemohlo spat ve svem pokoji, kdyz je tak v pohode.
Nekdo tu pise jakoby jen spani z rodici bylo spravne a matka ktera ma deti v pokojich jakoby byla krkavci matka.At si kauzdy depa co chce jak chce, ale nepodsouva nekomu, ze kdyz jsou deti ve svem tak je spatny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
25.7.13 10:51

@Kelsey já jsem psala, že pokud někdo strčí novorozence do jiného pokoje, je krkavec a ano, je. i v porodnici zavedli roming in, aby matka byls dítětem v jednom pokoji, že. jediný savec nestrká svoje mládě někam od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.7.13 10:55

@Kelsey to je jasné - ale i naopak, když to někomu vyhovuje, tak proč by s dětma nespal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.7.13 10:56

@aničkakytička
Tak patrimm mezi krkavce, protoze kolem pul roku pujde kluk za sestrama do pokoje a nestydim se za to, stojim si za tim, ze kdyz bude ok a bude se mu tam z holkama libit proc ne, kdyz tam nebude chtit byt tak ho vratime do loznice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
25.7.13 11:00

@Kelsey nepodsouvej mi pořád sváho synátora, já mluvila o novorozencích!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.7.13 11:00

@Kelsey tak půlroční snad není novorozenec, ne? :think: A tuhle hranici (kdy dítě do pokoje) má právě každý jinou a to se v téhle diskuzi zjišťuje, ne?

Pro mě je to brzo, na druhou stranu fakt tam nebude sám a pokud v noci spí a bude spokojený on, ségry i vy, tak je to v pořádku. Jen se mi nelíbí, že pak každý, kdo to tak neudělá, stojí dítěti za zadkem apod. To není pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.7.13 11:01

A to ma pripraveny pokoj jen pro sebe do budoucna, zatim jsme si rikali, ze budou spolu a az jak pujde nejstarsi do skoly za 2 roky teprve pak je rozdelime v pokojich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.7.13 11:02

@Angua @aničkakytička
No uz radeji mlcim :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.7.13 11:03

My zas budem dávat pak rovnou do svých pokojíčků, ale budou už starší. Je spousta cest a nemyslím si, že by něco bylo vyloženě blbě, pokud jsou všichni zúčastnění spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí