Jak moc dětem škodí, když je rodiče vyzvedávají z kroužků autem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.11.25 16:39
@Sandra277 píše: Více

Tak to v tom případě byla hodně krátká procházka. Pozor na nadváhu a obezitu.

• Citovat
  • Upravit
5893
16.11.25 17:02
@stinga píše: Více

Ale ona taky, kolovrátku. Jak píše, moje děti bla bla, kolovrátek
Ale jí to nenapíšeš,.sranda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
16.11.25 17:03
@Anonymní píše: Více

Proč hodně krátká? Ty si myslíš, že člověk k používání emimina potřebuje sedět na zadku doma a čumět do stolního počítače? Tak teď tedy nevím, kde žiješ.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.25 17:09

Vždyť jsi psala, že jsi na procházce nebyla na internetu. Nějak se do těch svých představ o dokonalém životě zamotáváš.

• Citovat
  • Upravit
5893
16.11.25 17:11
@Janli píše: Více

Já třeba vůbec nevím, kdo z vás se dnes šel s dětmi projít. Ty to víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
16.11.25 17:13

Nesedim na počítači na internetu, člověk se může pohybovat, sem tam mrknu do mobilu, celá věda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.25 17:15

Takže lžeš. Na minulé stránce jsi psala, že jsi na procházce na internetu nebyla. Děkuji. Jen si tím potvrdila moji teorii, kterou o tobě mám z jiných diskuzí. Jsi jen teoretik a svůj dokonalý život žiješ jen ve vlastní představě. Ono už tady je dost zarážející, že dítě za tebou chodí do práce, když jinde se prezentuješ pomalu jako zaměstnanec zdravotnického zařízení.

• Citovat
  • Upravit
2318
16.11.25 17:20

Můži dítě v první třídě nechat jít 2 km pěšky na bus ve vedlejší vesnici, pak busem do města přejít na vlak dojet do Hradce tam najít správný městký autobus nastoupit do něj a dojett na zástavku a ze zastávky 10 minut pěšky cesta cca takto na 2 hodiny :mrgreen: a pak 2 hodky zpátky do 8 do večera by teoreticky mohla být doma a co na to sociálka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
16.11.25 17:22

dneska 10 km tura v peci pod sněžkou.. co tam máš dál?

jinak dítě jezdí každý den do školy na kole 2 km a 2 km zpět chodí na 2 tréningy atletiky týdně jendou týdně plavání jednou sportík a jednou hýbanky. Měří 124 cm a váží 20 a půl kilo.

myslíš že má dost pohybu nebo mám ještě přitlačit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9240
16.11.25 17:27

Jako já se nedivím, že rodiče dneska doprovázejí děti. Především po tmě. Dost kroužků končí po tmě. Aj u nás na dědině se teď potuluje jakýsi vandrák. Kde se tady vzal, nevíme. Už žvandral na dětech u obchodu peníze. Když mu níc nedali, tak se za nimi rozběhnul.
Ve městě u nádraží je takových víc a k tomu fetky. To opravdu člověk chce, ať kolem nich samotné děti chodí. To je raději naložit do auta a odvézt. Než si vyčítat, že je člověk poslal kolem nich a něco se stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
16.11.25 17:30

Jaké lžu? Prostě jsme nebyli doma. Mimochodem, proč rejete do mě? Piš, anonymní kytko. I ostatní. Co jsem o kom napsala hanlivého? co ty hejty na mě? Už jsem se ptala a ani jeden důvod, jen další a další hejty úplně mimo téma, jen na mě. Ubohé, zase a zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
16.11.25 17:37
@Kelsey1 píše: Více

Něco podobného jsem psala také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.25 17:56

Psala jsi, že jsi nebyla při procházce na internetu.

• Citovat
  • Upravit
9240
16.11.25 17:58
@Majinka7 píše: Více

U nás je to teď aktuální téma. Stalo se to ve čtvrtek. Včera jsem poslouchala zážitek vyděšených dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
16.11.25 18:09

Psala jsi, zvláštní procházka, když jsi na internetu, nebo co. Tak jsem ti to objasnila. A proč mě musíte urážet nenapíše nikdo? Kdybych tu do někoho ryla, někoho urážela, tak neřeknu. Nic takového jsem nikomu nedělala a stejně jste se snesly. A připádáte si lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí