Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@stinga píše: Více
Ale ona taky, kolovrátku. Jak píše, moje děti bla bla, kolovrátek
Ale jí to nenapíšeš,.sranda ![]()
@Anonymní píše: Více
Proč hodně krátká? Ty si myslíš, že člověk k používání emimina potřebuje sedět na zadku doma a čumět do stolního počítače? Tak teď tedy nevím, kde žiješ.. ![]()
@Sandra277 píše: Více
Vždyť jsi psala, že jsi na procházce nebyla na internetu. Nějak se do těch svých představ o dokonalém životě zamotáváš.
@Janli píše: Více
Já třeba vůbec nevím, kdo z vás se dnes šel s dětmi projít. Ty to víš?
Nesedim na počítači na internetu, člověk se může pohybovat, sem tam mrknu do mobilu, celá věda ![]()
Takže lžeš. Na minulé stránce jsi psala, že jsi na procházce na internetu nebyla. Děkuji. Jen si tím potvrdila moji teorii, kterou o tobě mám z jiných diskuzí. Jsi jen teoretik a svůj dokonalý život žiješ jen ve vlastní představě. Ono už tady je dost zarážející, že dítě za tebou chodí do práce, když jinde se prezentuješ pomalu jako zaměstnanec zdravotnického zařízení.
Můži dítě v první třídě nechat jít 2 km pěšky na bus ve vedlejší vesnici, pak busem do města přejít na vlak dojet do Hradce tam najít správný městký autobus nastoupit do něj a dojett na zástavku a ze zastávky 10 minut pěšky cesta cca takto na 2 hodiny
a pak 2 hodky zpátky do 8 do večera by teoreticky mohla být doma a co na to sociálka?
dneska 10 km tura v peci pod sněžkou.. co tam máš dál?
jinak dítě jezdí každý den do školy na kole 2 km a 2 km zpět chodí na 2 tréningy atletiky týdně jendou týdně plavání jednou sportík a jednou hýbanky. Měří 124 cm a váží 20 a půl kilo.
myslíš že má dost pohybu nebo mám ještě přitlačit?
Jako já se nedivím, že rodiče dneska doprovázejí děti. Především po tmě. Dost kroužků končí po tmě. Aj u nás na dědině se teď potuluje jakýsi vandrák. Kde se tady vzal, nevíme. Už žvandral na dětech u obchodu peníze. Když mu níc nedali, tak se za nimi rozběhnul.
Ve městě u nádraží je takových víc a k tomu fetky. To opravdu člověk chce, ať kolem nich samotné děti chodí. To je raději naložit do auta a odvézt. Než si vyčítat, že je člověk poslal kolem nich a něco se stane.
Jaké lžu? Prostě jsme nebyli doma. Mimochodem, proč rejete do mě? Piš, anonymní kytko. I ostatní. Co jsem o kom napsala hanlivého? co ty hejty na mě? Už jsem se ptala a ani jeden důvod, jen další a další hejty úplně mimo téma, jen na mě. Ubohé, zase a zase.
Psala jsi, že jsi nebyla při procházce na internetu.
@Majinka7 píše: Více
U nás je to teď aktuální téma. Stalo se to ve čtvrtek. Včera jsem poslouchala zážitek vyděšených dětí.
Psala jsi, zvláštní procházka, když jsi na internetu, nebo co. Tak jsem ti to objasnila. A proč mě musíte urážet nenapíše nikdo? Kdybych tu do někoho ryla, někoho urážela, tak neřeknu. Nic takového jsem nikomu nedělala a stejně jste se snesly. A připádáte si lepší.
Tak to v tom případě byla hodně krátká procházka. Pozor na nadváhu a obezitu.