Jak moc dětem škodí, když je rodiče vyzvedávají z kroužků autem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6370
17.11.25 16:45
@_.Emilyyy píše: Více

Hej, no zazila som to inak a tazko sa mi pozera na ten upadok :lol: hlavne ked sa medzi tymi ludmi musim pohybovat…
Ale minule sa stazoval jeden prvak na ss presne na to co ja - to absolutne neodzdravenie sa vo vlakoch, sacanie do seba pri nastupovani…
Asi zacnem jazdit vsade iba autom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3534
17.11.25 17:59

@Amalthea A vy jste tam normálně seděli a nechali jste se pérovat učitelkou, že vaše dítě neumí používat přechod, protože ho vozíte všude autem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77702
17.11.25 18:10
@Amalthea píše: Více

tak já jsem ke školce zajížděla autem denně, školka otvírala 6.30, je ve vedlejší vesnici od nás sice jenom 1,5 km ale po silnici, a v 7.00 mi začínala směna o 18 km dál, bylo to o držku stíhat, když jsem dojela 7.01 musela jsem naddělat 15 minut, které mi chyběly zase odpoledne, v tom případě jsem dojela ke školce 16.35, když školka zavírala v 16.30 a učitelka s oblečeným dítětem na mně musela čekat,
chodit pěšky by to mohla tak matka na mateřské s menším dítětem, která má celý den čas se procházet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3534
17.11.25 18:34

@stinga A nebo pracuje v místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
17.11.25 19:44
@Snopy123 píše: Více

Jestli vás učitelka pérovala, ze vozite dítě všude autem a proto neumí používat přechod, je to moudrá učitelka a buď ráda, že učí tvoje dítě a ty se od ní taky uč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3534
17.11.25 20:36

@AdamMoudrý No mě ne :) To nebyl můj příspěvek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77702
17.11.25 20:42

anebo, v místě, kde bydlím já, není v podstatě žádná možnost zaměstnání, je tu jen azylák, a v místě školky je 3 km od ní Penny, no a pak jsou tam už různé firmy za tím Penny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8703
17.11.25 23:42

ona nás nepérovala, prostě jen zmínila, že to pak těch dětech i vidí, že kdo chodí pěšky se umí chovat na přechodu atd. a ti co se vozí, tak moc ne. Prve jsem psala, že nadávala, to nebylo vhodně zvolené slovo, za to se omlouvám.
Jinak stejné problémy s auty máme teď i ve škole, nesmí se vůbec zajíždět na školní dvůr kvůli blokování dopravní obsluhy, popelářů atd… a u školy není moc kde zastavit, takže ráno tam stojí policajt na přechodu, aby děti mohly bezpečně přejít a do toho se tam motá, otáčí, zajíždí a odjíždí desítky aut. I z toho důvodu tam máme tu ceduli, že do školy autem ne, cedule chodíme pěšky apod.
Z auta pak vyskáče druhostupňová banda dětí a na druhé straně jsou děti, co od první třídy dojíždí samy autobusem z vesnice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3534
18.11.25 08:36

@Amalthea V pohodě. Tak původně jsi ani nepsala, že mluvila o některých dětech.
Takhle to totiž vyzní úplně jinak ta informace. :kytka:

A chápu, že někde to zajíždění k budově může být problém.
Zase spousta rodičů pak může jezdit do zaměstnání a u nás se hodně dojíždí. Jaký poměr nevím. Ono to asi bude i místem jak jsou budovy postavené.
U naší školky zaparkuje 5 aut. Ale do školky chodí i hodně lidí pěšky - místní.
U nás taky ráno stojí u přechodu člověk, aby tam dítě nesmetli. A stalo se právě že kdysi za školním autobusem přeběhlo dítě po přechodu a nerozhlédlo se. Naštěstí to dopadlo dobře. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107180
18.11.25 14:41

To jste se zase vyřàdily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107180
18.11.25 14:56
@Mkmkz píše: Více

Nějaká protiva co se stydí za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
18.11.25 17:30

Samozřejmě že je problém, když chtějí všichni najednou zajet ráno autem před školku nebo školu, protože se tam všichni najednou nevejdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77702
18.11.25 17:51
@Amalthea píše: Více

ono je to celé dost nesmyslné, když jdou školkové děti přes přechod, tak se drží po dvojicích, děcka mají reflexní vesty, vpředu jde učitelka a vzadu učitelka, přijdou k přechodu, jedna učitelka si stoupne v prostřed silnice u přechodu, rozpřáhne ruce a děti s druhou učitelkou přecházejí, takže to není vůbec nic o tom, jestli školkáčci umí nebo neumí chodit přes přechod, ve školce přecházejí hromadně a nic umět nemusí, všechno řídí učitelky - což je samozřejmé, takže to že by nějaká učitelka nadávala rodičům, že se děti neumí chovat na přechodě je kolosální blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149709
18.11.25 18:24
@stinga píše: Více

Psala jsem tu příklady špatného chování dospělých. Cyklisti vedle sebe na silnici, babky krafající u přechodu, přebíhající dospělí chlapi přes koleje. To jsou přece lidi kteří nejezdili všichni s rodiči do školy autem ne? Tak jaktože chybují a neumí se chovat podle pravidel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77702
18.11.25 19:23
@Anna766 píše: Více

no přesně tak, měli by být všichni dokonalí, co se pravidel chůze týká :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...