Jak moc jsou vaše děti hlučné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2909
9.3.16 08:20

U nas to je jak u blbecku na dvorecku. Starsi ma obdobi, jsem princezna, ktera potrebuje zachranit. Tak porad jeci a pisti :zed:
No a mladsi je neskutecne ubrecene mimino.
Mam pocit, ze cely den nedelam nic jineho, nez ze mlade rikam at nepisti a nerve. No a na mladsiho delam cely den a vetsinu noci pssssssss… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
9.3.16 08:24

@elot no tak to je jasný, že dlouhodobě to nejde. Jako kluci jsou od sebe 5 let, takže si zatím spolu moc nepohrajou, starší je od malička učený být zalezlý v pokojíku, když mu přijde návštěva tak tam jsou zalezlí taky. Já jsem asi strašná matka, ale nemám ráda, když mi děti dělají z bytu kůlničku na dříví :D ať si jí udělají z pokojíku, ale z obýváku není třeba :D ale on je Vítek odmala takový klidný mimoň.
S mladším to bude asi horší pořízení, ale už je naplánovaný, že půůjdou do největší místnosti v bytě a tam ať si dělaj co chtějí :-D a zbytek bytu snad uhájím i před ním :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
9.3.16 08:25

@ejhle co šátek? Tedy na to mladší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
9.3.16 08:26

Tak mám holky hned lepší náladu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
43039
9.3.16 08:32

Jak jsou nase deti hlucne? Asi tak jako stihacka preletajici nad hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
9.3.16 08:41

Nevím jestli zrovna uklidním. Ale naše devítiletá je taky stále hlučná. Pořád něco prozpěvuje, vypráví, vřeští že jí něco nejde…no bydlet v paneláku, tak nás taky sousedi nenávidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
9.3.16 08:44

Zrovna včera jsme to řešili s mužem, který si chtěl po noční hodinku pospat, jestli to dělají všechny děti, nebo jenom ty naše jsou nenormální :) Běhají, ječí, honí se, jezdí po baráku na odrážedle, když je zavřu do pokoje tak aspoň třískají s hračkama. Ješteže bydlíme v baráku, jinak bych naše sousedy vážně litovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
9.3.16 08:45

Nase deti jsou hlucne velmi. Lupodivu ale sousede pod nami tvrdi, ze nic velkeho neslysi a sami se ptaji, jestli netrpime my (maji jen o neco malo mladsi deti nez my). Ale ja o nich taky temer nevim. Tak jsem rada, ze realitni maklerka nekecala, kdyz v dobe koupe bytu tvrdila, jak je ten barak dobre postaveny, ze temer nic neni slyset. V zasade lidi neslysim vubec, jen treba vodu nebo pracku vecer, ale nic strasnyho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
9.3.16 08:49

Tři holky (2, 3, 5 let), bordel jak v tanku a rámus, že už mi z toho občas píská v uších (beze srandy), většinu času se perou a ječí, občas si spolu hrajou přátelsky a taky ječí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
9.3.16 08:53

Mooooc hluční…teď jsme se z RD nastěhovali do paneláku aje to dost nezvyk…předtím jsem to tolik neřešila, i když občas se i soused přes silnici smál co se u nás zas děje :mrgreen:
teď mám takový blbý pocit a furt je okřikuju, je mi líto sousedů, ale prostě jsou to děti no :nevim:…snad se nám podaří do RD vrátit co nejrychleji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
9.3.16 08:56

Naše holky jsou taky hlučné. Ještě že nejsme v paneláku :mrgreen: ta starší mi připomíná pepina z Postřižin, jen co Rano vstane, už začne hlasitě zpívat nebo křičet :mrgreen: a mladší se samozřejmě přidá :zed: jediná chvilka kdy je u nás ticho je, když dělají nějakou lumparnu, to vim že je zle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
9.3.16 09:05

@elot nic si z toho nedělej já mám děcka 2 (4,5 a 1,5), bydlíme v RD a když du ven pro dřevo nebo tak tak i přes lustý zdi slyšim jak hulákaj u hraní :zed: :mrgreen: občas by mi z toho hráblo ale snad z toho jednou vyrostou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
9.3.16 09:10

Syn je zatím malý, takže největší hluk vydává, když se rozbrečí, ale když sousedům nad námi přijedou vnoučata, tak je to mazec, vnoučata tu naštěstí nejsou déle jak týden v kuse, tak to jde. Docela lituju sousedy pod námi. Nad námi to totiž zní jako když se válcuje plech.
Momentálně se divím, že si nestěžují sousedi na nás, máme tři malá štěňátka a ta když se rozkvičí, že chtějí ven z porodní bedny, tak je to mazec. Bohužel ne vždycky to jde je pustit ven. Ale už je tu budeme mít jen dva týdny a půjdou dělat radost novým rodinám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.3.16 10:32
@elot píše:
Máme tři děti a někdy si říkám, že musíme být hrozný sousedé. Neustále je u nás „kravál“!Když si hrají tak mluví hrozně nahlas, malý neustále pobíhá a poskakuje. Občas se někdo vzteká nebo brečí nebo se o něco bouchne a zase pláč. :zed:.A tak dokola celý den. A nejhorší je, když si pořád předávají nemoci a nemůžeme chodit ven a ty co jsou zdravý, tak mají síly na rozdávání! Potřebuju uklidnit, že je to normální a nebo nějaký návod jak je zklidnit :nevim: Potichu jsou jenom u pohádek, ale ty jim pouštím jenom ráno a večerníček. Dík za rady :D

při třech dětech normál stav. Mám puboše a rok a půl starého a někdy fakt bengo, když se hádají, bych je nejdradši šupla za dveře.. ale zase krotím v rámci mezí a máme tolerantního souseda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.3.16 10:52

Moc, moc, moc a ještě jednou moc (4 roky a 1,5 roku). A když už hlučí hodně, začnu na ně hlučet i já a hlučíme si tak hezky všichni dohromady. :oops: Kupodivu mi sousedky tvrdí, že nás neslyší, ač všichni slyšíme hluk od nové sousedky (má 3 malé dcery, sprostě na ně ječí i v 11 večer), co bydlí ve vedlejším vchodě (dva až tři byty vedle, záleží, kdo ji zrovna slyší :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí