Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@puzzlesTB píše:
Val do roboty zhnilaku.
Kam do fabriky, kde si za hodinu vydělá na bochník chleba?
ať dělá z domova v tom jsou peníze. Chce vydělat peníze, ne dělat za almužnu twl. ![]()
@Rotha píše:
Kam do fabriky, kde si za hodinu vydělá na bochník chleba?ať dělá z domova v tom jsou peníze. Chce vydělat peníze, ne dělat za almužnu twl.
Beztak je to zas ta stejná tragédka, co to tu psala už minule. A té se makat nechtělo. ![]()
@Anonymní píše:
Jak najít práci online co nejdříve? Něco seriózní, ne pyramidové hry,
dělala jsem dlouho z domu asi, tři roky, chci v tom pokračovat. denně koukám nabídky, ale všechno se mi zdají dost hry a pyramidovky, kosmetika, a pod.
Co dělat co nejrychleji? já jsem dlouho pracovala v eshopu online, případně jsem psala články do magazínů, moc mě to bavilo, v současnosti mám pocit, že už o to nikdo nestojí. Jsem z toho nervózní. Prosím poraďte. Žila jsem si dost na volné noze, ale najednou jakoby všechno přestalo. díky
Call centra ponúkajú prácu na doma a stále hľadajú nových ludi
Jak najít práci online co nejdříve? Něco seriózní, ne pyramidové hry,
dělala jsem dlouho z domu asi, tři roky, chci v tom pokračovat. denně koukám nabídky, ale všechno se mi zdají dost hry a pyramidovky, kosmetika, a pod.
Co dělat co nejrychleji? já jsem dlouho pracovala v eshopu online, případně jsem psala články do magazínů, moc mě to bavilo, v současnosti mám pocit, že už o to nikdo nestojí. Jsem z toho nervózní. Prosím poraďte. Žila jsem si dost na volné noze, ale najednou jakoby všechno přestalo. díky