Jak najít práci ONLINE?

Anonymní
8.6.23 13:15

Jak najít práci ONLINE?

Jak najít práci online co nejdříve? Něco seriózní, ne pyramidové hry,
dělala jsem dlouho z domu asi, tři roky, chci v tom pokračovat. denně koukám nabídky, ale všechno se mi zdají dost hry a pyramidovky, kosmetika, a pod.
Co dělat co nejrychleji? já jsem dlouho pracovala v eshopu online, případně jsem psala články do magazínů, moc mě to bavilo, v současnosti mám pocit, že už o to nikdo nestojí. Jsem z toho nervózní. Prosím poraďte. Žila jsem si dost na volné noze, ale najednou jakoby všechno přestalo. díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
249
8.6.23 15:52

Val do roboty zhnilaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
9.6.23 03:11
@puzzlesTB píše:
Val do roboty zhnilaku.

Kam do fabriky, kde si za hodinu vydělá na bochník chleba? :roll: ať dělá z domova v tom jsou peníze. Chce vydělat peníze, ne dělat za almužnu twl. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
9.6.23 07:13
@Rotha píše:
Kam do fabriky, kde si za hodinu vydělá na bochník chleba? :roll: ať dělá z domova v tom jsou peníze. Chce vydělat peníze, ne dělat za almužnu twl. :roll:

Beztak je to zas ta stejná tragédka, co to tu psala už minule. A té se makat nechtělo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
9.6.23 17:59
@Anonymní píše:
Jak najít práci online co nejdříve? Něco seriózní, ne pyramidové hry,
dělala jsem dlouho z domu asi, tři roky, chci v tom pokračovat. denně koukám nabídky, ale všechno se mi zdají dost hry a pyramidovky, kosmetika, a pod.
Co dělat co nejrychleji? já jsem dlouho pracovala v eshopu online, případně jsem psala články do magazínů, moc mě to bavilo, v současnosti mám pocit, že už o to nikdo nestojí. Jsem z toho nervózní. Prosím poraďte. Žila jsem si dost na volné noze, ale najednou jakoby všechno přestalo. díky

Call centra ponúkajú prácu na doma a stále hľadajú nových ludi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová