Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
lusa..musi to jit
ja z toho moc nepoznam z tech fotek pak sem to nemela takhle…ale tak mrkni na uchyt co je na korbicce a co je na sportaku…rikala si ze sportak se dava bez a korbicka s ramem…tak by ten adapter mel odpovidat jednomu z toho…ja mam adapter stejnej jako sportak.
druha vec je jestli mas spravnej adapter opravdu na mc a mutsy…tech adapteru MC je fura k ruznym kocarum:-)
Ale když to vyhledávám na netu,tak se pokaždý najde jen tenhle adaptér.Koukala jsem na bazary a na korbičkách mají ten obdélník a do toho zacvaknout,já sundám korbu a nic tam nemám.Jdu sundat sporťák
Tak tem má packy zacvaknout,tak fakt nevím.No kdyžtak je zase prodám a holt už jsem dvě odvozila bez autosedačky na podvozku tak to zvládneme i potřetí.
ale tady je diskuze primo mutsy na emiminu a tam holky mely i s tim ramem a v pohode to tam davaly…zkuse se tam zeptat..treba poradi lip ty kdo to mely… ![]()
oni zadny inovace v uchycovani nedelali…tak je mi to divny…a jakoze ti to vubec nikam nepasuje..nebo pasuje a nende zacvaknout?
Gladys píše: úplně OT, omlouvám se, ale když jsem viděla název diskuze, tak nevím proč,ale myslela jsem, že bude o kondomech
Na co myslim, sakra
já taky ![]()
Díky prošla jsem si fotky a je tam i to nasazení.Já to prostě mám jinak,korbička se uchycuje pomocí čtyř pacek.Tak je prodám a bude to.Díky za ochotu.
lusa píše:
Díky prošla jsem si fotky a je tam i to nasazení.Já to prostě mám jinak,korbička se uchycuje pomocí čtyř pacek.Tak je prodám a bude to.Díky za ochotu.
Lusa jestli máš ty klasický adaptéry, tak to na tohle určitě pasovat nebude ![]()
Ale Mutsy jako podvozek pod autosedačku je stejně strašlivě těžkej, kup si Zappa (Quinny Zapp), ten je jako podvozek pod Maxi-Cosi naprosto ideální, myslím že někde na bazárku koupíš levně klidně i jen jako podvozek, a zase pak v pohodě prodáš ![]()
tak to nevím jak to projde doma,schválně kouknu na net,jak se to pohybuje,ale kupovat to jen kvůli autosedačce,no nevím?
To jako myslíš ty golfky,na ty se to nasadí?Sice mám dvě děti,ale zkušeností ohledně tohodle moc ne.Doufám že nevadí že tykám,ale koukala jsem že to tu tak chodí ![]()
lusa píše:
tak to nevím jak to projde doma,schválně kouknu na net,jak se to pohybuje,ale kupovat to jen kvůli autosedačce,no nevím?
za tohle bych opravdu nelitovala, navíc když budeš chtít, využiješ je pak jako golfky, případně za podobnou cenu prodáš ![]()
Klasický Zapp se teď pohybuje kolem 2tis (šlo to dost dolu, protože mají novinku Zapp Xtra-vylepšený o polohování)
Je to velký ulehčení, sama jsem si to u prvního nedopřála (resp. měli jsme Mutsy s adaptérama, což je holý nesmysl), ale na další už si ho schováme ![]()
lusa píše:
To jako myslíš ty golfky,na ty se to nasadí?Sice mám dvě děti,ale zkušeností ohledně tohodle moc ne.Doufám že nevadí že tykám,ale koukala jsem že to tu tak chodí
jj ty golfky, sundá se ten potah (ta sedačka z těch golfek nevím jak to říct líp)-prostě zbyde jen ten podvozek
jukni se tady
http://quinny.libfin.cz/zapp.php
je to úplně dole, s nasazenou autosedačkou MC
a hned vedle je i ten složený podvozek-miniaturní rozměry-vejde se lehce k nohám spolujezdce.
Můžeš tam juknout i na ten Quinny film (kolem 50.vteřiny je tam Zapp jako podvozek) ![]()
Ještě mě napadlo, že MC dělalo/dělá ještě golfky Maxi Cosi Citi, Taxi
tuším adaptéry na autosedačku MC mají ještě golfky Cybex..snad i další…
tam by pak asi bylo využití i s polohováním jako golfky (nevím kolik jsi využila golfky u předchozích dítek), ale cena u těch MC by nemusela být vysoká, horší už bude skladnost (jako Zapp k nohám spolujezdce se asi nevejdou
)
A tykání nevadí
![]()
Díky,jdu to hledat.Na první jsem měla golfky,ale na druhé jsem si koupila karku a bylo to mnohem lepší,lépe se jezdilo.Máme město plné kostek,městskou nejezdíme,metro nemáme,tak to bylo v pohodě.Ale prozkoumám to,mám termín 6.6 a myslím,že by se využilo to s tou autosedačkou.Přece jenom se více cestuje.Zatím díky ![]()