Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josef_t píše: Více
Keramika…:-). Co lyže, inliny, divadlo, koncerty, basket, hory, turistika, učení se jazyků, cestování, zahrada… a milion dalších skvělých…Já vím, ty znáš jen ryby a motorkářské doupě, co:-). Rád bys shodil druhé, ale nějak ti to nejde:-)…to je mrzeníčko:-).
@pisisvori myslíš, že rybaření, fotbal nebo motorky nemuzou být ženský koníček? Jsou ženy, které tohle miluji. Ne kvůli chlapovi, ale prostě je to baví. Znám i motorkářský, i rybářky. Fotbalistky něm protože fotbal mě nezajímá.
@inkakřivák píše: Více
Myslíš, že jsem někde psala, že nejsou, ale jsou to velké výjimky. A také jsme mezi nima nenašla vzdělané, úspěšné, hezké ženy nikdy (určitě jedna z mnoha tam bude). A většina žen to spíš nesnáší…ale Josef to podal tak, že jediné co pro chlapa můžeš udělat, jet s ním na ryby…jako ve všem je tam ten nabob/šovinista…Por mě jsou tihle lidé, přesně složení fotbal, ryby motorky, ti, se kterýma bych si neměla absolutně co říct a nikdy jsem mezi nima nenašla nikoho na kom bych si měla něčeho vážit…evokuje mi to zlitou máničku někde na vesnické pařbě…a ještě potetovanou. Prostě ta sociální bublina s těmito zájmy je hodně jinde.
@pisisvori píše: Více
U holek na stadionu nikdo neřeší její orientaci, váhu, vzdělání, ale dres.
Nepsal jsem, že by měly žít život toho druhého, ale že by se partneři měli podporovat ve svých zájmech. Pokud jsou to společné zájmy, tím lépe.
Tak postavil mi saunu. To se počítá? Ted plánujeme si postavit rijad a do něj mimo jine přemístit tu saunu. Ale budování pro rodinu je něco jiného než rybaření…
Navic téma bylo jak my ženy pečujeme o své chlapy. Nebo ne?
Ne ty jsi nepsal, že by se měli podporovat ve svých zájmech, ale že má vzít dres a jít na stadion, jít na ryby atd atd. Proto jsem reagovala jak reagovala. Nějaké inteligence tam je, takže jsi to poupravil, na to co působí lépe…V dalším komentáři jsi shodil, to, že někde nerybaří…tak jde jako chlap dělat keramiku…Víš, jak už jsme psala jinde, to přebujele ego stříká km daleko…a neschováš to. Za mě ta kombinace co jsi napsal je naprosto šílené, takového chlapa ani třímetrovým klackem:-):-), navíc bych tipla na dlouhé vlasy. Prostě Ozák v horším vydání…a psala jsem to proto, že by ti třeba mohlo dojít, že tvá sociální bublina není to jediné možné…A chtěla jsme si trošku rýpnout, u lidí jako ty mě to fakt děsně baví a můj cynismus to děsně podporuje:-)
@TaLucie píše: Více
Myslí, že je úplně jedno jestli mu při stavbě sauny podáváš hřebíky nebo mu chystáš těstíčko na kapry.
Důležité je, že ji mu oporou, že ho podporuješ.
Je pak snadné vracet stejnou mincí a on se zase přetrhne pro tebe ![]()
Opačný přístup vede do záhuby.
Když mu budeš servírovat, že nepřidělal poličku, soused má větší auto a kolega v práci umí líp vyprávět anekdoty.
On ti možná na poprvé zkusí vysvětlit, že tam kde poličku chceš jsou asi dráty, soused že krade a zábavný kolega má exekuce kvůli alimentům.
Potřetí ti to už říkat nebude a spíš se stáhne do obrany.
Vše co jsi napsala můžeš v nějaké formě sdílet s partnerem. V čem je tedy problém.
Není nad to, když mají partneři zakoupené permanentky do opery a pak večer dlouze diskutují o tom, že první houslista nezvládl svůj part.
@Paoloska píše: Více
N9 aby chlap kvuli porezanemu prstu odjížděl z práce mi ho zalepit? Copak jsem mimino? Kdyby mi partner volal, že si porezal prst a nemuze najít náplast, pomyslí si něco velmi nelichotivého a doporučím mu na prst třeba kapesník a na hlavu studený mokrý hadr.
Ozáka beru ![]()
Dlouhé vlasy jsem nikdy neměl, protože jsem jako mladíček fotbal hrával a fakt to nejde dohromady. A v reálu jsem spíš Ozákem z toho dílu, kde poslouchal motivační CD ![]()
Někde mají společný koníček a chodí na tu operu.
Někde mají rozdílné koníčky a vzájemně se v nich podporují.
A někde nedělají nic, jen si vzájemně lezou na nervy.
PS: tvůj cynizmus je slabota. Chce to na mě ještě zapracovat. ![]()
@Premek_Orac píše: Více
Jé, tu jsem mu včera přibalila ke svačině, jsme spolu 34 let..
@Obyčejná tužka píše: Více
Asi trochu závidím
. Super, tyhle drobné věci jsou opravdu důležité.