Jak odejít ze vztahu, který mě ničí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
951
4.1.24 10:31

Gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
k22
399
4.1.24 11:41

Drzim palce. Hlavu hore a ides. Akoze, ano, moze nasledovat dlheee obdobie, kedy budes 20r SAMA a zit praaazdny zivot, alebo sa naseres a povies si DOST! Dokazaly to ine baby - na voziku, s 3-ma deckami, s vaznou chorobou - moze sa to podarit AJ MNE! Mozno niekoho fajn stretnem. A vies od coho to zavisi, ci niekoho fajn stretnes? Od tvojho POSTOJA, myslienok ktore sa ti teraz melu v hlave dookola - nie som dost dobra, vsetci fajn chlapi su zadani, pre mna je tazke niekoho najst… ho.no! Ked budes zivit v sebe strach a taketo sprostosti, tak presne taky zivot aj budes mat. Ked si povies - idem teraz riesit pracu, nieco co by ma bavilo viac a chlap sa bud pritrafi alebo sa budem vytesovat z fajn prace/volnocasovych aktivit - staci aby si len prijala MOZNOST, ze to moze dopadnut aj fajn a ono to naozaj moze dopadnut aj pekne. Uvidis. Vsadim na teba 100 juro, ze na to mas (ak dokazes byt naladena neutralne) a kludne sa o rok ozvi. Zaplatim ti bolestne :mrgreen: ak uz nic inee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
4.1.24 12:29

Zakladatelko, mám z tebe velkou radost. Jsi dobrá, že si uvědomuješ, co opravdu nechceš. Věř mi, že i když ti je smutno a možná máš pochybnosti, udělala jsi krok k lepšímu životu. Lidi berou rozchod jako životní karambol. To není nic tragického. Špatné není to, že žijí single, špatné je, že to berou jako prohru, že ve vztahu selhali.
Umět být sama je velké umění. Mít něco, co mě baví. Dělat svou práci, umět se zdokonalovat. Nikam se nehnat. Za ničím nepospíchat. Věř mi, nemáš zmeškáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
4.1.24 12:32
@Anonymní píše:
@Maky895989 @Lucie_Sx @EEKK
Holky, odešla jsem od něj. Nějak se to přes svátky vyhrotilo. Je mi na jednu stranu lépe, ale na druhou stranu hůř. Mám strach, že zůstanu sama dlouhé roky, je to taková prázdnota najednou. On zatím píše a vyvolává, jak se mu stýská atd. Držte mi palce, ať to ustojím.

Připomínej si vždy, jak ses ho bála a vše to špatný, co k tomu vedlo od něj odejít. Nenech se zlomit jeho manipulaci a gestama slabosti :). Pokud to dokážeš, tak ideálne bloknout, ignorovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
4.1.24 12:40

On bude slibovat, on i by se na nějakou chvíli přemohl a polepšil. Takoví lidé se ale nezmění. To si uvědom. Zas by tě měl v hrsti. A hned by chtěl možná svatbu, dítě. A pak by ses ho nezbavila. Teď stačí jen vytrvat v názoru na rozchod. Vyhýbej se mu, neodpovídej na jeho reakce, žádné setkání, vyříkání problému, nic. Je konec. Je definitivní. Není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
4.1.24 17:01
@Anonymní píše:
@Maky895989 @Lucie_Sx @EEKK
Holky, odešla jsem od něj. Nějak se to přes svátky vyhrotilo. Je mi na jednu stranu lépe, ale na druhou stranu hůř. Mám strach, že zůstanu sama dlouhé roky, je to taková prázdnota najednou. On zatím píše a vyvolává, jak se mu stýská atd. Držte mi palce, ať to ustojím.

Zakladatelko, :potlesk: :palec: :D. Když tak tady vidím některé ty rady, jakým způsobem/postupem jsi měla odejít, řekni nám, jak jsi nakonec odešla? :D Co byla tedy ta poslední kapka?

Tak vítej mimo jiné i mezi těmi, co stejně jako ty hledají někoho nového. Nejsi v tom sama :hug:. Co s tím strachem, no… nějaký konkrétní důvod, proč bys měla zůstat roky sama? Obzvlášť když jsi v tom nejlepším věku, stále ještě mladá, ale již dost rozumná, právě takovou chce hodně lidí! :) Všichni nějakým způsobem věříme, že tu svou druhou polovičku najdeme, ani ty neztrácej naději! Seznamky jsou jedna možnost, ale jinak klasika - koníčky, dělej zejména to, cos nemohla dělat nebo ses toho bála. Zkoumej a poznávej, jaké výhody to „být single“ má. Hledej nové kamarády, kamarádky, choď do společnosti, na procházky, hlavně nesedět doma sama… tam toho svého vysněného rozhodně nenajdeš! :)

Koukám, že jsi tak nějak zapomněla na třetí možnost - mít dítě s někým jiným. Pořád to tu je a není to žádná vzácná náhoda, neboj! Prostě tomu musíš věřit! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí