Jak odnaučit dítě v 1,5 roce nočního kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2715
7.12.15 20:51

Písnu vám sem teď můj postřeh u našeho 11ti měsíčního Kubíka. Hodně často se budil, taky je kojený a bylo to třeba taky až 6-8 za noc. říkala jsem si, že to je přece blbost, aby chtěl takhle často jíst, kroutil se a byl neklidný. Až jednoho dne jsem ho v noci zkusila posadit na nočník a on se vyčůral. Pokaždý, co se vzbudil jsem ho vysadila na nočník a pokaždý se vyčůral. Prostě se budí na čůrání. A to může být i váš případ. Zkuste to. Mě malej spí bez plíny. Když vím, že je vyčůraný, plínu mu nedám a oporavdu je suchý. Posadím ho na nočník, zadudá si a spí. A nebudí se tolikrát. zhruba tak 3 do půlnoci a dneska od půlnoci vydržel až do 6ti hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
30.8.21 07:27

Ahoj maminky, chci se poradit, druha dcera 23 měsíců, rozhodla jsem se utnout kojeni (3-5× v noci, po probuzení ráno, odpo a pres den kdykoliv vidi vystrih, z nudy, pri padu, bolistce, prostě furt-ale vzdy jen pár vteřin, na uklidnění). A odjela jsem na víkend. Manzel vse zvladl super a po příjezdu ji tvrdim, ze mam bebi a ze mlíčko uz neni. Takze pres den rev, pláč, v noci je u ni manzel to je ok, hned usne, ale ted rano zas brutal rev, jsem z toho na nervy ☹️️ na internetu píšou, ze odjet je ten „nejhorší“zpusob, utnout to raz naraz jenze mne je jasne, ze pokud ji dam prso rano a vecer bude jecet furt i přes den… Můj blbý dotaz zni- neublížim ji nejak „psychicky“? Prvni dcera odstavka ve 20mes, ale ta chtela jen v noci, takze manzel na noc a vse ok. Ale druha je zavislak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí