Jak odnaučit noční jídlo 8měsíců, 13 kg
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak dceři je 14 m a jsou noci kdy okolo 22 vypije kaši a spi az do cca 6 na mliko někdy se zbudi dřív. Záleží co ji dam k večeři, aby se zaplacla. Jak koukam, tak syn nemůže mléčný výrobky, ale zkusila bych dat aspoň polibku k večeři ideálně hustou. Mala miluje krémovou hraskovou a to si da pak jen kaši a SPI do rána. Ale zkus do mlika dat par lzicek kaše a nebo kup od nutrilonu to zahušťovadlo, aby se víc zaplacl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elis_an3 ono ani tak nejde o to jídlo, to že musím vstávat nebo tak mi nevadí, ale spíš to jeho rapidní přibírání
[/cita
Ještě mu to mlíko můžeš postupně dělat řidší, aby tolik nepřibíral.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak my mame ten samy problem a to bude mit mala uz 16 mesicu
pravidelne se budi 2× za noc na mliko a ted ho vyzaduje jeste casteji. ale to ma smulu uz tak je dost buclata. takze jsem si ji misto mlika zacala brat k sobe do postele abych ji ukonejsila, takze si na to zvyka. davky snizuju, i davam o odmerku min a stejne. dneska zkusim dat jen 90ml a caj. me uz teda vstavat k ni nekolikrat za noc celkem vadi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj má 12m a kousek, my bojujeme s tím, že se budí na čaj, když dám jen dudlík tak šílený řev, mlíko nechce, chce si jen cucnout čaje, budí ke vždy kolem 3,taky nevím jak to odbourat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky ještě dotaz, jak mu můžu dát ovesné vločky? Stačí zamíchat do přesnídávky nebo je npotřeba je před tím nějak namočit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teruna000 nejlepší jsou jemné-Lidl. Namočíš do vody, nabobtnají a pak jen na 5 min povaříš ve vodě na kaši a rozmixuješ tyčákem do jemna. Já si takhle dělala do zásoby na 3 dny,,pak jsem jen vzala část, doředila s UM (do množství kaše tolik UM jako na normální vypití ) a namíchala do flaše tekutou kaši. Můžeš dochutit půlkou zralejšího banánu, dosladí a dochutí. Ne úplně řídkou, ale aby pěkně tekla. Do flašky jsem udělala nůžkama malinko větší dírku a nechala vypít. Vločky jsou super už jen do výživy, tak co do zasycení. To stejně rýžová kaše, koupíš ve zdravé výživě bezmléčnou, jen naředíš a dáš UM. Krupici nepoužívej, je to plné sacharidů bez výživné hodnoty. Můžeš použít na večer cokoli, co ti kluk sní-klidně masozeeninu naředenou mlékem, jen chce zkoušet, co sní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 díky, já mám právě už nějakou dobu vločky a pořád jsem nějak nevěděla, co s nima
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bondy1 Devět? Můj kluk má taky 26 měsíců, 19kg (je vysokej) a jeden sunar za noc si dá taky. Ale on mlíko totálně, ale totálně miluje, za den vypije snad litr. Zato mi přestal jíst jogurty, tak aspoň že tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
STarší syn byl od roka bez mlíka, úplně, vážil skoro 16 kg, ale v noci se mi od 3 měsíců nebudil vůbec
Zato teď si to s mladším užívám… Je mu už skoro 21 měsíců a stále ještě se budí na noční mlíko - a je úplně jedno, že večeří „normální teplé jídlo“, např. dnes svíčkovou s knedlíkem
Zkoušela jsem všechno možný, ale nic nezabralo, takže teď už jenom čekám, že z toho vyroste a hodně brzo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jajax1 - naučila jsem ho najít v postýlce hrnek s čajem… Na spaní mu tam dám plný hrnek (takový ten od NUKU s pítkem a držátkama) a ráno ho většinou najdu prázdný…
Prostě uložím, vedle polšářku položím hrnek, řeknu mu dobrou noc, tady máš pija pija, pohladím, odcházím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verkom moc díky
…doufám že ten hrníček najde ten můj ťulpásek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, a pudink asi ještě takhle malé dítě nemůže, že? Chtěla bych mu ho udělat z rýžového mléka nebo UM, ale nevím jestli by mu to nějak neublížilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jajax1 - víš jak to je… děti milují rituály
Nenajde ho třeba hned druhý den, ale věř mi, že si zvykne
Oba moji ťulpasové a flegmoušové si zvykli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teruna000 Pokud se bojíš váhy, tak se ho ale nesnaž zaplácnout jen prázdnými kaloriemi (rady typu piškot, sušenka, komerční slazené kaše atd.). Mohl by na tom s tou váhou pak být hůř než na UM. Spíš zahustit nějakým druhem vloček. Nevím jak s tím pečivem, u nás by to bylo sci-fi, spíš by se mi tím dřív udusil než najedl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit