Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím vás, a moc vás prosím, nevíte někdo jak mohu označit osobu, kterou nemám v přátelích (ale ve skupině) v komentářích? Potřebuji aby se označila, aby i tý osobě přišla zpráva, že byla označena. Už jsem vyzkoušela snad vše, a objeví se vždy jen přátelé. Pokud použiji @ objeví se pár cizích jmen ale ne ty co potřebuji. PROSÍÍÍÍM, PORADÍ TE MI NĚKDO? ![]()
Taky si myslim ze to nejde, jen jedna ven me napadla, ja kdyz si oznacuju svoje pratele, tak tam treba zadam alena a pak mi vyleze vic alen, chapes jak to myslim? zkus napsat krestni jmeno a bud ti to tam vyleze nebo ne
Taky bych to zkusila takto a pokud by to nešlo, tak to asi nepůjde… ![]()
@Seizdra píše:
Zkus to jak tady na emiminu, @ a jméno…
Tak jsem to zkusila, konkr. pod fotkou, se kterou ta osoba nemá nic spoelčnýho, ale ve skupině je a jde to tak, jak tady, tj. @ a začít psát jméno té osoby. Bez @to nejde
Tak jsem to zkusila, konkr. pod fotkou, se kterou ta osoba nemá nic spoelčnýho, ale ve skupině je a jde to tak, jak tady, tj. @ a začít psát jméno té osoby. Bez @to nejde
Taky jsem to právě zkoušela v rámci skupiny a to mi šlo. Nevím, jak je to pokud chceš osobu označit na svý zdi nebo na nějaký svý fotce, kterou nevkládáš do skupiny ![]()
Jj děkuju všem
když zadám @tak mi stejně nevyskočí ta osoba co potřebuji :/ No i tak všem moc děkuju ![]()
Holky nevíte čím to je že mi na fb nejdou označit přátelé? třeba na fotkách, v životní události nebo v různých příspěvcích?
@MarDen můžou to mít oni zablokované - volba, že si nepřejí být označeni.