Jak prodávat knihy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ema N.
7.3.13 16:54

@eva valoi No, mohla bys zalozit diskuzi, ze na bazarku je seznam, to by mohli admini povolit, ne?

Nebo pozadat adminy o vyjimku nebo se jich zeptat, jak dat vedet nam, ze je v bazarku seznam knizek… ;)

Jestli by povolili treba do teto diskuze noticku, ze je to tam a pak bychom se tam vsechny podivaly…

Ja si tuto diskuzi dam do oblibenych a prijde mi oznamko, kdyz sem neco das… ;)

• Citovat
  • Upravit
14809
7.3.13 16:54

Ten seznam budu teprve dělat, až to budu mít, tak to sem tedy taky dám nebo vám to pošlu do zpráv. Nevím ale, kdy se k tomu dostanu. Každopádně budu na vás myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
7.3.13 16:59

@suik Mám tu jednu: Pověz mi, jak žijete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304

@eva valoi také bych uvítala seznam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502

Jé, seznam bych taky brala :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.13 17:00

Knížky to je moje :-) seznam b ybyl určitě vítaný :-) TO je ale zájemců :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
7.3.13 17:04
@eva valoi píše:
Ten seznam budu teprve dělat, až to budu mít, tak to sem tedy taky dám nebo vám to pošlu do zpráv. Nevím ale, kdy se k tomu dostanu. Každopádně budu na vás myslet.
:hug: :hug: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
17013
7.3.13 17:06

Hele, taky bych se mrkla. Ještě je velká spousta lidí, kteří čtou. A rádi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
7.3.13 17:12

Ja si zabiram biografie, osudy lidi :)

• Citovat
  • Upravit
8784
7.3.13 17:15

Já bych taky brala ten seznam. Potřebovala bych si doplnit sady knih od některých autorů. Třeba Arthur Ransome, kdyby tam byl, brala bych. Nebo jakékoliv leporela pro děti. Případně dětské knihy. Nebo Letopisy NArnie, starší vydání, mám neúplné.

Jinak já dost chodím do antiqvariátů. Tak bych to zkusila u nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
7.3.13 17:15

Eshop nema cenu zakladat, kdyz mas zbozi na prodej jen jednou… ale to uz tu urcite padlo, tak jen opakuji svuj zajem o (auto)biografie lidi se zajimavymi osudy :)

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
7.3.13 17:16

@eva valoi no, podle ohlasu tady mam dojem, ze ani nebude potreba davat jinam nez sem… :D :D :D Mozna nejake zbytky… ;)

• Citovat
  • Upravit
643
7.3.13 17:16

Tak já si taky s dovolením prosím o zaslání seznamu. Předem dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.13 17:41

Moje zkušenost z malého města je, že knihovna nic nechce, neumí si prý s takovým „darem“ poradit, vykázat ho. No a jednou jsem prodávala knížky do antikvariátu a dali mi deset korun za kus, pak jsem viděla, jak to tam třeba za 150,– prodávají. Jinak já bych šla taky hledat na aukro, ale co jsem tam občas prodávala, nikdy jsem neprodala. Je to asi náhoda, že zrovna takovou knížku někdo hledá. Já jsem si teda vymyslela udělat vestavěné knihovny v chodbách a na nevyužitých zdech a budu si z nich dělat dekoraci, než bych je za deset korun prodala. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
7.3.13 17:45

Já taky poprosím o seznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie