Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ten seznam budu teprve dělat, až to budu mít, tak to sem tedy taky dám nebo vám to pošlu do zpráv. Nevím ale, kdy se k tomu dostanu. Každopádně budu na vás myslet.
Knížky to je moje
seznam b ybyl určitě vítaný
TO je ale zájemců ![]()
@eva valoi píše:
Ten seznam budu teprve dělat, až to budu mít, tak to sem tedy taky dám nebo vám to pošlu do zpráv. Nevím ale, kdy se k tomu dostanu. Každopádně budu na vás myslet.
Hele, taky bych se mrkla. Ještě je velká spousta lidí, kteří čtou. A rádi ![]()
Já bych taky brala ten seznam. Potřebovala bych si doplnit sady knih od některých autorů. Třeba Arthur Ransome, kdyby tam byl, brala bych. Nebo jakékoliv leporela pro děti. Případně dětské knihy. Nebo Letopisy NArnie, starší vydání, mám neúplné.
Jinak já dost chodím do antiqvariátů. Tak bych to zkusila u nich.
Eshop nema cenu zakladat, kdyz mas zbozi na prodej jen jednou… ale to uz tu urcite padlo, tak jen opakuji svuj zajem o (auto)biografie lidi se zajimavymi osudy ![]()
@eva valoi no, podle ohlasu tady mam dojem, ze ani nebude potreba davat jinam nez sem…
Mozna nejake zbytky… ![]()
Tak já si taky s dovolením prosím o zaslání seznamu. Předem dík.
Moje zkušenost z malého města je, že knihovna nic nechce, neumí si prý s takovým „darem“ poradit, vykázat ho. No a jednou jsem prodávala knížky do antikvariátu a dali mi deset korun za kus, pak jsem viděla, jak to tam třeba za 150,– prodávají. Jinak já bych šla taky hledat na aukro, ale co jsem tam občas prodávala, nikdy jsem neprodala. Je to asi náhoda, že zrovna takovou knížku někdo hledá. Já jsem si teda vymyslela udělat vestavěné knihovny v chodbách a na nevyužitých zdech a budu si z nich dělat dekoraci, než bych je za deset korun prodala. ![]()
@eva valoi No, mohla bys zalozit diskuzi, ze na bazarku je seznam, to by mohli admini povolit, ne?
Nebo pozadat adminy o vyjimku nebo se jich zeptat, jak dat vedet nam, ze je v bazarku seznam knizek…
Jestli by povolili treba do teto diskuze noticku, ze je to tam a pak bychom se tam vsechny podivaly…
Ja si tuto diskuzi dam do oblibenych a prijde mi oznamko, kdyz sem neco das…