Jak prodávat knihy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ohýnek
7.3.13 18:01

Jééé, dělám že jsem to neviděla, knížky už nemám kam dávat, já bych po tom skákala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7932
7.3.13 18:02

Prosím potom poslat seznam i mým směrem :lol: :kytka:

jinak zkušenost s naší (krajskou) knihovnou - knihy neberou, naopak každý rok něco rozprodávají :nevim: nemají místo…
takže jak už tu psaly holky přede mnou - zkusila bych to tady, na aukru, případně v antikvariátu :) tvorba e-shopu je složitá, měla bys s tím moc práce a navíc bys na to musela mít asi i ŽL, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
7.3.13 18:05

Co kontaktovat antikvariát? u nás byli taky. dávali asi 20kč za kus. ale nemusí se dělat seznam, prostě přijedou a naloží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
7.3.13 18:07
@suik píše:
Jo ja treba shanim od Primo Levi, Je-li toto clovek. Je to teda taky o koncentraku :think:

Je, tak tu maji zde

A ja bych rada taky pozadala o seznam, pokud ho bude zakladatelka delat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12837
7.3.13 18:42

Taky moc prosim o seznam :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.3.13 19:16
@eva valoi píše:
@suik Mám tu jednu: Pověz mi, jak žijete

tak tu zrovna mam, teda ja ji mam hodne, ale ona byla takovej grafoman, ze mi neco urcite chybi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
7.3.13 19:19

A nešla by udělat diskuze na prodej/výměnu knih? Taky mám pár knížek, které nepotřebuju schovávat do knihovny. A určitě nejsem jediná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
7.3.13 19:58

@elfans Tak to by byl vynikající nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
7.3.13 19:59

@admin Šlo by to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
7.3.13 20:00
@Bublana píše:
Moje zkušenost z malého města je, že knihovna nic nechce, neumí si prý s takovým „darem“ poradit, vykázat ho. No a jednou jsem prodávala knížky do antikvariátu a dali mi deset korun za kus, pak jsem viděla, jak to tam třeba za 150,– prodávají. Jinak já bych šla taky hledat na aukro, ale co jsem tam občas prodávala, nikdy jsem neprodala. Je to asi náhoda, že zrovna takovou knížku někdo hledá. Já jsem si teda vymyslela udělat vestavěné knihovny v chodbách a na nevyužitých zdech a budu si z nich dělat dekoraci, než bych je za deset korun prodala. :mavam:

tak ja musim rict, ze my jsme taky z maleho mesta a knihovna rozhodne dary prijima… Nektere da do evidence a pujcuje a ty, co nechce pujcovat nebo nejdou z jineho duvodu, tak da k dispozici lidem za korunu (korunu za knihu)… a jde to perfektne… :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
20822
7.3.13 23:26

Zdravím,
chystá se zde nový Bazárek, kde bude možné pohodlně prodávat a nakupovat. I teď ho vsak doporučuji využít a inzerovat v něm, najdete tam mnoho knih.

Protože tato diskuze spěje k vytvoření seznamu, asi už bazaru nebude třeba. :) Další inzerci však prosím směřujte do Bazárku, kam patří.

Díky,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
8.3.13 11:02

Holky, já jsem dneska nějaké přebytečné knížky nafotila, album tady Je jich jen pár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trinnitri
28.11.13 13:47

Existují na fb různé skupiny, kde je možné koupit, prodat nebo vyměnit své knihy..

• Citovat
  • Upravit
4
26.9.15 13:58

Zdravím, prodávám nějaké knihy. Pokud bude mít někdo zájem, tak se určitě ozvěte :)
Eve Berlinová – Hrana rozkoše
Marie Gray – 14 podob touhy
Sylvian Reynard – Gabrielovo inferno
Sara B. Elfgrenová - Kruh
Richelle Mead – Sukuba 5 (Stíny)
Sylva Lauerová - Hračka
Justina Robsonová – Lila Black
Darren Shal – Démon a zloděj
Raven Hartová – Polibek upíra
Melody Mayer – Holky na hlídání
Racheel Caine – Prokletý dům (upíři z Morganville 1)
Melissa de la Cruz – Modrá krev, Krvavý karneval, Odhalení, Spící tajemství
Lili St. Crow – Andělé noci, Zrádce
Thomas E. Sniegoski – Padlí andělé 1
Ellen Schreiber – Město upírů, Rakve lásky
L. J. Smith – Temné vize 1, 2, 3
Garth Nix – Sabriel
Damien Dibben – Strážci noci
Christopher Paolini – Eragon
Viktorie Besó – Sbírka motýlů
Kimberly Pauley – Pořád mi pijou krev
P. C. a Kristin Cast – Škola noci 1-10, Drakova přísaha, Lenobiin slib, Neferetino prokletí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.16 20:36

Potřebuju pomoc

Zdravím potřebovala bych poradit jak prodávat knihy a jinak narazila jsem na tento blog dnes a je mi pouhých 11 let a potřebuju si přividělat prosím o rada :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová