Jak s ním pracovat? ADHD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2242
7.10.14 14:06

@omites Částečně vést, nepřehánět to, ale určitě ho v těch činnostech jako malování a rozvoj jemné motoriky podporovat a někdy i naprosto cíleně. Co nám nejde, to nás nebaví, takže když už teď víš, v čem má mezery, je dost času na to, trošku potrénovat, aby se nedostal do začarovaného kruhu, že nebude chtít vůbec malovat, právě proto, že mu to nepůjde, nezažije úspěch, takže se bude pastelek „bát“. Poradnu bych zatím vynechala, řeknou ti tam v postatě to, co ses tu už dověděla (jsem speciální pedagog), až bude předškolák, i ve školce ti řeknou, jak je na tom ve srovnání s ostatními dětmi a řešila bych víc až potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
7.10.14 18:40

@aspagi integrály a rovnice o několika neznámých, složité techniské předměty pohoda ale 53 - 18? Netuším :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
7.10.14 18:43

@omites Co myslíš, bavilo by ho časem něco takového? (Tohle jsou teda jenom hrubé odlitky, ty se ještě musí vyvrtat, obrousit, nabarvit - a vůbec komplet udělat).
Je mně jasné, teď ještě na to nemá věk. Ale chci jenom upozornit na něco, při čem se může cvičit soustředění a jemná motorika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
7.10.14 19:37
@Kalla1412 píše:
@aspagi integrály a rovnice o několika neznámých, složité techniské předměty pohoda ale 53 - 18? Netuším :-D

presne tak integraly diferencialni rovnice vse v pohode stacilo napocitat par prikladu ale odcitani je snad uplne nejhorsi jako dopracovala byh se k tomu bezne pouzivam prsty a rozkladam si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
7.10.14 20:16
@Jura007 píše:
@omites Co myslíš, bavilo by ho časem něco takového? (Tohle jsou teda jenom hrubé odlitky, ty se ještě musí vyvrtat, obrousit, nabarvit - a vůbec komplet udělat).
Je mně jasné, teď ještě na to nemá věk. Ale chci jenom upozornit na něco, při čem se může cvičit soustředění a jemná motorika.

já myslím, že tohle by hlavně bavilo tatínka :D

Už nedávno jsme se domluvili, že ho povedeme ke střelbě, kde se taky musí soustředit. Manžel lepí modely letadel a tanků, tak i k tomu by ho časem mohl přibrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
7.10.14 20:17
@Kalla1412 píše:
@aspagi integrály a rovnice o několika neznámých, složité techniské předměty pohoda ale 53 - 18? Netuším :-D

jako spočítám to, ale chce to zapojit představivost. Určitě to nevysypu z rukávu. Jsem už pohodlná, radši vytáhnu v práci kalkulačku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
7.10.14 20:19

@zuzkasim děkuji moc za tvé příspěvky :kytka:

Dneska jsem byla u dětské. Nesla jsem ji zprávu z nemocnice. Bavily jsme se o té hyperaktivitě. Necháme do konce roku sednout léky na epi, na konci listopadu máme kontrolu, a v lednu mu napíše žádanku k dětské psycholožce. To bude mít Jiřík 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
7.10.14 20:21
@omites píše:
já myslím, že tohle by hlavně bavilo tatínka :DUž nedávno jsme se domluvili, že ho povedeme ke střelbě, kde se taky musí soustředit. Manžel lepí modely letadel a tanků, tak i k tomu by ho časem mohl přibrat.

To jo, modely jsou na trpělivost very very good! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
8.10.14 09:04

@Jura007 ty bláho dej se sem. z toho by byli kluci nadšený, hlavně ten menší 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.6.15 08:16

Dobrý den. Můžete se mrknout sem: ŽIVOTNÍ MAPY
Máme vynikající výsledky s ADHD, hyperaktivitou, poruchami učení, komunikací, s pochopením světa dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí